Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1179 / 43
Level 1.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 26 / 1 / 0
Zamówiłem rok temu w holandii 5f akb 5g i kierownik obozu wezwał pały i otworzyli paczkę :D powiedzieli że stara feta, mała ilość nie do handlu i nie mogą nic z tym zrobić

@cebex Mieszkałem trochę w Belgii w Zutendaal, 15km od maastricht jeździłem rowerkiem do cofeeshopa :D z mojego miasta był autobus do maastricht
Uwaga! Użytkownik Ekstremalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 105 / 14 / 0
Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek info, w jaki sposób dostać w NL na szybko antydepresanty typu SSRI(najlepiej paroksetyna, ale nie pogardzę czymś innym). Wymyśliłem sobie odstawienie tego po latach brania i zrobiło się niefajnie, a ogarnięcie zdalne z Polski trochę potrwa.

Ktoś pytał o leki z kodą - są syropy w Kruidvacie o nazwie Natterman Extra Sterk Bronchicum, nie mogę znaleźć w necie ile w niej kody, kiedyś w sklepie stacjonarnym patrzyłem, ale już nie pamiętam, kojarzę tylko że te 3 butle to ciut za mało. Zupełnie to nieopłacalne, zwłaszcza że w stacjonarnych kosztuje to 9 euro. Jak ktoś chce leczyć skręta to tylko Kratom jest łatwo dostępny, zwłaszcza ceny w niektórych smartshopach są bardzo atrakcyjne za większe ilości :-)
  • 1 / / 0
a bilety do holandii ryanairem coraz tańsze....chyba trzeba się wybrać
  • 863 / 122 / 5
topic58802.html
HOLANDIA - skazani na złoty strzał

Warto zerknąć , dodać coś od siebie.
Pzdr
TJ
[ external image ]
  • 6 / / 0
07 listopada 2017TiJaz pisze:
1-2e , czasem mniej. Zależy od typa. W detalu 3-3.50
ścierwo ( pasta - amph ) - 1e\60ct przy 100g
koks - 45\50e ( detal )

Południe - Noord Brabant
Cena i dostępność aktualna...?
Od 4 lat w DE na przymusowym detoksie
  • 6 / / 0
02 listopada 2017cebex pisze:
Hmm mieszkam w Maastricht nie ma tam zadnych polskich lekarzy ;(
Mam podbic do rodzinnego i powiedziec ze ptorzbuje leku na Parkinsona przez roslego zdrowego chlopa?

Czy jakos taktycznie ze mialem kiedys w Polsce i mi pomagala na samopoczucie etc?
Mail pomogę :)
  • 863 / 122 / 5
[mention]dawg0r[/mention]
Tak. Nie warto brać kilka szt piguł, tak samo jak ścierwa.
Setka ścierwa minium - wtedy wychodzi ok. 100\90e
Dobre ziółko , za które w kofie zapłacisz 12e - 6-8e u dobrych ludzi.
[ external image ]
  • 6 / / 0
15 grudnia 2017TiJaz pisze:
[mention]dawg0r[/mention]
Tak. Nie warto brać kilka szt piguł, tak samo jak ścierwa.
Setka ścierwa minium - wtedy wychodzi ok. 100\90e
Dobre ziółko , za które w kofie zapłacisz 12e - 6-8e u dobrych ludzi.
Daj mi kontakt do Ciebie, chce spytac o szczegoly takie jak jakosc czy wyglad.

edit by stteetart
  • 863 / 122 / 5
@up

Zakaz handlu na forum.
Nie dogadamy się kolego. Jak również z nikim innym przez to forum się nie będziesz dogadywać.
Przeczytaj regulamin.

Z fartem
TJ
[ external image ]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.