Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
ej Holandia ? zyje tu ktos!
  • 1121 / 154 / 0
Tee nie potrzebują tam ludzi do pracy? Ja bym se chciał wózkiem widłowym jeździć (uprawnienia mam).
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 173 / 8 / 0
Sprawdz na stronach agencji pracy - pewnie potrzeba kogoś na jakiś posrany magazyn.

Tylko nie rozjezdzaj ludzi - czasem mam wrażenie ze tym pojazdem jeżdżą paskudni ludzie
A little water clears us of this deed. How easy is it, then!
  • 649 / 63 / 0
w amsterdamie załatwienie helu bez znajomosci zajeło mi godz czasu koles zaprowadził mnie do dila ktory miał coco hel crack zadnego problemu nie było .teraz mieszkam w scheidam pomoze mi ktos tu ogarnąć lub gdzie szukac
  • 2 / / 0
gulcz96 pisze:
Jeżeli chodzi o pixy w Holandii, polecam centrum imprez- Rembrandtplein. Na środku tego placu w nocy zawsze stoi grupka Marokacow i sprzedają bardzo dobre, holenderskie piguły.
1. Nadal aktualne?
2. Ktoś jeszcze coś poleci w tym temacie?

:-D
  • 152 / 8 / 0
lubiewoo pisze:
Macie jakies ulubione kofiki z przystepnymi cenami i dobrym stuffem w Amsterdamie, sativki glownie... Pzdr
Musisz szukać poza centrum Amsterdamu, bo tam lecą w kulki w turystami. Należy unikać takich miejsc jak buldog, ceny nieswpółmiernie wielkie do jakości. Najlepiej jechać do jakiegoś kofika na obrzeżach albo w mniejszych miastach, Jest jeden świetny coffee shop w pobliżu Rokin gdzie sprzedają lawender kush i przepyszną sative, ale nazwy ie pamiętam - to jest jedyny dobry coffee shop w centrum, tak przynajmniej nawiał mój były chłopak, który jest miejcowy i od 14 roku życia dzień w dzień spędza w coffee shopie ( a ma 34 lata lol)
  • 67 / 2 / 0
W jaki sposob w dzisiejsszych czasach najlepiej przewiezc autem piguly, meth, mery z NL? Moze byc info na priv. Ilosci powiedzmy po 5-10g i z 20pix
  • 90 / 1 / 0
Ma ktoś aktualna listę co można dostać aktualnie w Holandii w sklepach ?
  • 3363 / 356 / 0
zamnesia.nl
  • 1857 / 70 / 80
Co myślicie o pomyśle przywiezienia do NL kilku opakowań MST Continus 200 na sell? Nie mając żadnych znajomości póki co na miejscu miałbym realną szansę komuś to opchnąć?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.