@Merx No to prawda. Ty wyglądasz jak małolat. 21 lat bym Ci jakieś dał.
Ja na razie nie prowadzę jakiegoś spektakularnego dbania o siebie. Myję się codziennie, używam antyperspirantu, perfum, myję mordę wodą, myję zęby chociaż też mam z gatunku tych słabszych, ćwiczę też sobie. Ale muszę zadbać o mordę bo bardzo mi wypryski wyskakują zwłaszcza, że zdarza mi się zastępować dragi słodyczami.
A jestem trzeźwy ponad 40 dni się pochwalę.
29 lat a zwykle ludzie dają mi około 25. Zwłaszcza jak miałem jakąś fajną młodzieżową fryzurę, włosy ze 3cm u góry. Teraz pragmatycznie stawiam na łysinę.
Pozdrawiam. :)
Bo czasami dochodzę do wniosków, że byćmoże robię coś nietak skoro dużego 20kg proszku
tak dla szpanu
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Wszystko czyste, doprane i wolne od jakichkolwiek zapachów.
Kosmetyków też używam naturalnych, o prostym składzie. Zawsze też jakiś balsam lub olejek jest grany po prysznicu lub kąpieli. Wiele półproduktów zamawiam na necie i robię w domu sama balsam albo mydło czy coś.
W efekcie miałam 30ści jak mnie okazjonalnie pytano o dowód w sklepie kiedy kupował jakiś alkohol. Babki też.
Dziś mam prawie 4 z przodu, a zdarzają mi się sytuacje, ze ktoś mnie pyta co studiuję. Że faceci to wiadomo, ale z kobietami też mi się tak czasem zdarza.
Niewiele osób bierze mnie na poważnie przez to. Nie da się tak zrobić sensownej kariery w respektowanym polu poza rynkiem beauty, którym akurat nie jestem zainteresowana.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.