ODPOWIEDZ
  • 990 / 238 / 0
@london5 O kurwa to Ty tak mało lat masz?! Ja myślałem że Ty to po 40stce jesteś.

@Merx No to prawda. Ty wyglądasz jak małolat. 21 lat bym Ci jakieś dał.

Ja na razie nie prowadzę jakiegoś spektakularnego dbania o siebie. Myję się codziennie, używam antyperspirantu, perfum, myję mordę wodą, myję zęby chociaż też mam z gatunku tych słabszych, ćwiczę też sobie. Ale muszę zadbać o mordę bo bardzo mi wypryski wyskakują zwłaszcza, że zdarza mi się zastępować dragi słodyczami.
A jestem trzeźwy ponad 40 dni się pochwalę.
29 lat a zwykle ludzie dają mi około 25. Zwłaszcza jak miałem jakąś fajną młodzieżową fryzurę, włosy ze 3cm u góry. Teraz pragmatycznie stawiam na łysinę.
Pozdrawiam. :)
  • 1444 / 376 / 13
Mnie zastanawia jak często ćpuny robią pranie?

Bo czasami dochodzę do wniosków, że byćmoże robię coś nietak skoro dużego 20kg proszku :amfa: nie zużyłem nawet połowy w przeciągu roku… chociaż z drugiej strony mam ten fetysz, ze dopierdalam tez dodatkowo jakies najtańsze kapsułki :extasy: i płyn do płukania tkanin :ghb:

tak dla szpanu :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 120 / 26 / 0
Ja piorę w szarym mydle z sodą oczyszczoną, a do płukania używam octu lub kwasku cytrynowego.

Wszystko czyste, doprane i wolne od jakichkolwiek zapachów.

Kosmetyków też używam naturalnych, o prostym składzie. Zawsze też jakiś balsam lub olejek jest grany po prysznicu lub kąpieli. Wiele półproduktów zamawiam na necie i robię w domu sama balsam albo mydło czy coś.

W efekcie miałam 30ści jak mnie okazjonalnie pytano o dowód w sklepie kiedy kupował jakiś alkohol. Babki też.

Dziś mam prawie 4 z przodu, a zdarzają mi się sytuacje, ze ktoś mnie pyta co studiuję. Że faceci to wiadomo, ale z kobietami też mi się tak czasem zdarza.
  • 5871 / 1212 / 43
Brawo Ty.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 120 / 26 / 0
Druga strona medalu jest taka, że lekarze nigdy mi nie wierzą, że cokolwiek mi dolega i uważają, że zmyślam póki nie zobaczą wyników MRI/USG/RTG.

Niewiele osób bierze mnie na poważnie przez to. Nie da się tak zrobić sensownej kariery w respektowanym polu poza rynkiem beauty, którym akurat nie jestem zainteresowana.
  • 990 / 238 / 0
Ćpuny robią pranie w solach piorących. No proste kurwa.
  • 1645 / 414 / 2
XDDDDDDD @DobryWujas dobre nawiązanie. #pdk
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 5871 / 1212 / 43
Co polecacie do prania, mydło w płynie czy szampon do włosów ?
Jestem w sytuacji z nie mam nic innego.
Ostatnio zmieniony 03 marca 2026 przez london5, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 785 / 136 / 0
Mydło
Wytrzymują tylko wirtuozi
Dziwne, że życie ma smak tych ostatnich kilku godzin
  • 5871 / 1212 / 43
Z braku pianki do golenia używam kremu. Nie dość że jest śliski, to jeszcze nawilża skórę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.