WARN - trolling i notoryczny spam, jeśli będziesz kontynuował to zaproszę Cię na odpoczynek od forum @V44
Odraza.
scalono - nv13
Ja mógłbym z wanny nie wychodzić.
Ale zazwyczaj albo raz rano, albo raz wieczorem.
grubo…
A tak serio, to przy ćpaniu jestem odklejony i mam gdzieś higienę osobistą i higienę snu. Jak menel funkcjonuje…Jak jest ok to prysznic szybki codziennie lub co drugi dzień …
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"

Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.