08 stycznia 2025PsychoDMT pisze: A ona na to "ale ja lubię zapach twojego potu". To była jedna z najobrzydliwszych rzeczy jakie od niej usłyszałem. To była jednak krejzolka.
Naprawdę przerażające jak mamy wyprane głowy przez media i popkulturę, wszędzie jesteśmy bombardowani reklamami mówiącymi, że jeżeli nie umyjesz się dzień i nie dopierdolisz antyperspirantu z aluminium to jesteś żulem a po tygodniu łapie Cię dżuma i trąd. Przykre.
Oczywiście sprawa wygląda zgoła inaczej w przypadku ćpunów, ja piszę o naturalnym stanie rzeczy, normalnych zapachach. Po stymulantach pot potrafi niemiłosiernie jebać i to bardzo szybko. Czasami po mocnej przygodzie z dysocjantami jest podobnie, to taki chemiczny zapach z nutami plastiku, antybiotyku i laboratorium. Na odstawce opio też potrafi być nieprzyjemnie, ale jest to raczej związane z noradrenaliną.
@SerioSergio Oczywiście zastosował hiperbolę, ale ma słuszność.
08 stycznia 2025PsychoDMT pisze: Codziennie prysznic musi być. Jak nie dba się o higienę psychiczną to chociaż ta fizyczna niech będzie pod kontrolą.
Pewnie dlatego, że włosy na nogach i te łonowe wymagają mocniejszych ostrzy.
Tylko do kutasa używam innej, standardowej, bo brakuje mi akumulatora żeby całe to wszystko dogolić.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.