Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 81 / 35 / 0
szacun, ja się przeraziłem, raz spróbowałem i dawki nie były duże, ale częste, myślałem że to jakiś keton i zostawiało niedosyt %-D

myślałem ze tej zwały za chuja nie przeżyje, latałem ze 3 godziny w kółko po chacie ze złożonymi rękoma ku chrzci Boga, w którego zacząłem wierzyć dopiero jak to poczułem

ja pierdole.
Uwaga! Użytkownik bigfkinglizzy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
U nas w mieście ostatnio Henio zawitał znów. Piękne, białe, bezzwonne igiełki. Najpierw rzut był dość spory i był wszędzie ale ludzie przyzwyczajeni do IMO NIEdziałających (wiem że to kwestia mojego stażu i wyrobionej tolerancji) kryształów byli wręcz przerażeni mocą Heksia 😂
Teraz jest go dużo mniej na słynnym już telegramie na grupach wręcz jest zakaz sprzedaży heksy jednak jak ktoś chce to znajdzie go a uwierzcie mi na słowo że jest to najlepszy Henio od 2018roku jakiego dane było mi spróbować
  • 9319 / 1809 / 2
Nie ma hexa na rynku. Najprędzej dostaliście dobrego NEP-a albo coś z alf.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 83 / 10 / 0
@SpidekNiszczyciel na telegramie to nawet pentedron widziałem mają 😁😁😁
  • 4 / / 0
21 lipca 2024Stteetart pisze:
Nie ma hexa na rynku. Najprędzej dostaliście dobrego NEP-a albo coś z alf.
Nie zgodzę się. Jest jeszcze dobry Heniu;)

scalono - detronizator
20 lipca 2024SpidekNiszczyciel pisze:
U nas w mieście ostatnio Henio zawitał znów. Piękne, białe, bezzwonne igiełki. Najpierw rzut był dość spory i był wszędzie ale ludzie przyzwyczajeni do IMO NIEdziałających (wiem że to kwestia mojego stażu i wyrobionej tolerancji) kryształów byli wręcz przerażeni mocą Heksia 😂
Teraz jest go dużo mniej na słynnym już telegramie na grupach wręcz jest zakaz sprzedaży heksy jednak jak ktoś chce to znajdzie go a uwierzcie mi na słowo że jest to najlepszy Henio od 2018roku jakiego dane było mi spróbować
Potwierdzam
  • 1481 / 237 / 0
"Piękne, białe, bezwonne igiełki" to był dla mnie wzorcowy sort hexa i tylko taki starałem się kupować. Inne, jak nieco lepki proch były niekiedy może i "mocniejsze" ale jednak nie dawały mi tego co igły. Sniff, palenie czy iv najlepsze było tych drobnych igiełek.
  • 40 / 2 / 0
Igła najmocniej kopała ale te kilkunastogodzinnej, bezsenne zwały to był koszmar. Lubiłem za to ten słabszy, pudrowaty sort, który może i działał słabiej ale miał też dużo niższe uboki, tak to przynajmniej u mnie wyglądało te kilka ładnych lat temu. Teraz już od dawna nie słyszałem o tym
Dobry ćpun, podobnie jak saper, myli się tylko raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.