Teraz jest go dużo mniej na słynnym już telegramie na grupach wręcz jest zakaz sprzedaży heksy jednak jak ktoś chce to znajdzie go a uwierzcie mi na słowo że jest to najlepszy Henio od 2018roku jakiego dane było mi spróbować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
21 lipca 2024Stteetart pisze: Nie ma hexa na rynku. Najprędzej dostaliście dobrego NEP-a albo coś z alf.
scalono - detronizator
20 lipca 2024SpidekNiszczyciel pisze: U nas w mieście ostatnio Henio zawitał znów. Piękne, białe, bezzwonne igiełki. Najpierw rzut był dość spory i był wszędzie ale ludzie przyzwyczajeni do IMO NIEdziałających (wiem że to kwestia mojego stażu i wyrobionej tolerancji) kryształów byli wręcz przerażeni mocą Heksia
Teraz jest go dużo mniej na słynnym już telegramie na grupach wręcz jest zakaz sprzedaży heksy jednak jak ktoś chce to znajdzie go a uwierzcie mi na słowo że jest to najlepszy Henio od 2018roku jakiego dane było mi spróbować
oby ktoś NIEmądrY nie wpadł na mixa NEPa z A-pvp - - - - -
.....
11 kwietnia 2025quovadisdomine33 pisze: Igła najmocniej kopała ale te kilkunastogodzinnej, bezsenne zwały to był koszmar. Lubiłem za to ten słabszy, pudrowaty sort, który może i działał słabiej ale miał też dużo niższe uboki, tak to przynajmniej u mnie wyglądało te kilka ładnych lat temu. Teraz już od dawna nie słyszałem o tym
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.