15 marca 2017thepass pisze: Z heniem muszę się jednak pożegnać, skala zwraczenia w ciągu hexowym jest skandaliczna, ocieram się akty kryminalne, szoruję wannę o 5 rano szczotką do kibla, chowam przed sobą strzykawki z heniem, efylonem, alfopodobnymi, cokolwiek, w butach, lampie, kieszeniach płaszcza, w lodówce. Potem godzinami szukam ich w zabawnych miejscach, z reguły nago, mokry od potu i zakrwawiony od iv podawania. Tym razem wezmę sztukę i zakopię w lesie, żeby było daleko i nie pod ręką, chuj może oddam gimbusom pod szkołą, niech to chuj weźmie panie Marianie...
Snilem o gosciu ktory mimo ze w mlodym wieku poznal stymulanty, poznał je w towarzystwie ludzi na tyle madrych. To nie jest coweekendowa zabawa, to sa urodziny w najblizszej rodzinie. Potem zobaczyl kilka wrakow i sobie na dluuuugie lata,
Potem przez przypadek poznał Henryka.
Henryk przedstawil sie jako henio i ze mozna go zatrudnic za taniej niz poludniowoamerykanskiego kuzyna. A robi tak samo.
Szybko odjebal tak ze az palpitacji serca dostawał biedny pracodawca.
I tak własnie koncze metafory bo leb mi zaraz umrze. 6miesiecy oszukiwania sie ze jest g. byle pyłek i od nowa. Jak fajka dla palacza, a chuj tam jescze dwie, a chuj jeszcze dzis. a chuj ostatni tydzien.
Rozjebuje nerki nie na zarty. Bedziesz umiał robic go madrze nawet bez wjebania w benzo. Zaufaj, tylko odkladasz jebania sobie zycia.
W efekcie tydzien Z, teraz 48h bez.
Laczna znajomosc. DWA lata.
Ps. Jesli zmniejszanie wychwytu wtornego d daje ci moczoped. Albo z niego NIGDY nie korzystaj, albo sprzedaj szybko nerki. Bo i tak za dlugo nie pomoga.
Do krótkich zabaw z hexem warto być zabezpieczonym przynajmniej w picie nie będące czystą wodą i do tego ładować magnez+potas. Do długich zabaw, ten rc nie jest zalecany.
16 marca 2017Uriel1 pisze:Nawet taki giecik potrafi pokarać, jak się zabezpieczenia akurat skończą, a i zdarzało się, że znajomi z forum odzywali się po worku heksia np. z psychiatryka. Nie warte zabawy, gdy są relatywnie bezpieczniejsze rzeczy.15 marca 2017thepass pisze: Z heniem muszę się jednak pożegnać, skala zwraczenia w ciągu hexowym jest skandaliczna, ocieram się akty kryminalne, szoruję wannę o 5 rano szczotką do kibla, chowam przed sobą strzykawki z heniem, efylonem, alfopodobnymi, cokolwiek, w butach, lampie, kieszeniach płaszcza, w lodówce. Potem godzinami szukam ich w zabawnych miejscach, z reguły nago, mokry od potu i zakrwawiony od iv podawania. Tym razem wezmę sztukę i zakopię w lesie, żeby było daleko i nie pod ręką, chuj może oddam gimbusom pod szkołą, niech to chuj weźmie panie Marianie...
Idę z podniesioną gardą, na złość - nie wiem co to pokora.
Sorrki za post pod postem.
Mam pytanie, wrzuciłam ze 30mg Monster cookie i poczułam pobudzenia, ale ciśnienie mi skoczyło i ręce mi się trzesą, a idę dziś ze znajomymi na miasto i chciałam się pobudzić do gadki i dobrego humoru jak na fecie. Niestety nie udało się to, bo czuję tylko to ciśnienie i szczena mi chodzi. Jak dorzucę po 3h to z powrotem taka lipa będzie i nie osiągnę w ogóle poprawy humoru tylko jeszcze gorzej będę się telepać? Słyszałam dobre opinie, dlatego zamówiłam, ale jak na razie to feta przy tym wydaje mi się mercedesem przy maluchu :-/
Scalono . MrRabbit.
I chuj, miała być lepsza wersja fety, a zostanę z pełnym worem, który zapewne spuszczę w kiblu. Przecież ktoś to testuje, to po chuj sprzedawać takie gówno jak nawet pobudzenie nie jest przyjemne do robienia czegoś bo samopoczucie to raczej dyskomfort niż chęć zrobienia czegokolwiek i rozmawiania.
Wkurwa mam.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.