Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 448 / 14 / 0
15 marca 2017thepass pisze:
Z heniem muszę się jednak pożegnać, skala zwraczenia w ciągu hexowym jest skandaliczna, ocieram się akty kryminalne, szoruję wannę o 5 rano szczotką do kibla, chowam przed sobą strzykawki z heniem, efylonem, alfopodobnymi, cokolwiek, w butach, lampie, kieszeniach płaszcza, w lodówce. Potem godzinami szukam ich w zabawnych miejscach, z reguły nago, mokry od potu i zakrwawiony od iv podawania. Tym razem wezmę sztukę i zakopię w lesie, żeby było daleko i nie pod ręką, chuj może oddam gimbusom pod szkołą, niech to chuj weźmie panie Marianie...
@thepass, można by to opisać jako hex-lifestyle %-D mnie hex rok temu wytyrał dostatecznie, właściwie bardziej niż którakolwiek alfica, także darowałem sobie i nie żałuję tej odstawki. Dodatkowo obecne ceny za hexa schodzą do 25/g czy mniej przy większych ilościach, co może kusić właśnie na wspomnianej w wątku zasadzie "a dorzucę gieta do zamówienia, niewielka różnica". Nawet taki giecik potrafi pokarać, jak się zabezpieczenia akurat skończą, a i zdarzało się, że znajomi z forum odzywali się po worku heksia np. z psychiatryka. Nie warte zabawy, gdy są relatywnie bezpieczniejsze rzeczy.
  • 1 / / 0
Generalnie nie rozumiem skad i co, a bawie sie na tyle dlugo i wyksztalcenie na tyle kierunkowe, ze jest to az zaskakujace.
Snilem o gosciu ktory mimo ze w mlodym wieku poznal stymulanty, poznał je w towarzystwie ludzi na tyle madrych. To nie jest coweekendowa zabawa, to sa urodziny w najblizszej rodzinie. Potem zobaczyl kilka wrakow i sobie na dluuuugie lata,
Potem przez przypadek poznał Henryka.
Henryk przedstawil sie jako henio i ze mozna go zatrudnic za taniej niz poludniowoamerykanskiego kuzyna. A robi tak samo.
Szybko odjebal tak ze az palpitacji serca dostawał biedny pracodawca.

I tak własnie koncze metafory bo leb mi zaraz umrze. 6miesiecy oszukiwania sie ze jest g. byle pyłek i od nowa. Jak fajka dla palacza, a chuj tam jescze dwie, a chuj jeszcze dzis. a chuj ostatni tydzien.
Rozjebuje nerki nie na zarty. Bedziesz umiał robic go madrze nawet bez wjebania w benzo. Zaufaj, tylko odkladasz jebania sobie zycia.
W efekcie tydzien Z, teraz 48h bez.
Laczna znajomosc. DWA lata.
Ps. Jesli zmniejszanie wychwytu wtornego d daje ci moczoped. Albo z niego NIGDY nie korzystaj, albo sprzedaj szybko nerki. Bo i tak za dlugo nie pomoga.
  • 6 / / 0
Spotkał się ktoś z henrykiem ktòry podnosił mocno temperature?
  • 448 / 14 / 0
Bez sensownego zaplecza w postaci suplementacji, elektrolitów, to każdy heksio może dawać takie uboki. Problem nie sądzę by wynikał z sortu, bardziej z niedoboru witamin, minerałów, co łączy się z odwodnienim, które heksio funduje. NDRI, z naciskiem na Noradrenalinę, działa na układ współczulny dając określone efekty i takie podniesienie temperatury bądź odczucie podniesionej temperatury, może wystąpić.

Do krótkich zabaw z hexem warto być zabezpieczonym przynajmniej w picie nie będące czystą wodą i do tego ładować magnez+potas. Do długich zabaw, ten rc nie jest zalecany.
  • 299 / 8 / 0
16 marca 2017Uriel1 pisze:
15 marca 2017thepass pisze:
Z heniem muszę się jednak pożegnać, skala zwraczenia w ciągu hexowym jest skandaliczna, ocieram się akty kryminalne, szoruję wannę o 5 rano szczotką do kibla, chowam przed sobą strzykawki z heniem, efylonem, alfopodobnymi, cokolwiek, w butach, lampie, kieszeniach płaszcza, w lodówce. Potem godzinami szukam ich w zabawnych miejscach, z reguły nago, mokry od potu i zakrwawiony od iv podawania. Tym razem wezmę sztukę i zakopię w lesie, żeby było daleko i nie pod ręką, chuj może oddam gimbusom pod szkołą, niech to chuj weźmie panie Marianie...
Nawet taki giecik potrafi pokarać, jak się zabezpieczenia akurat skończą, a i zdarzało się, że znajomi z forum odzywali się po worku heksia np. z psychiatryka. Nie warte zabawy, gdy są relatywnie bezpieczniejsze rzeczy.
Trochę mnie zaniepokoiłeś. Psychiatryk po worku? Kurwa. A ja czekam właśnie na 'ciasteczko'. Po jak długich ciągach takie wyniszczenie?
Oni patrzą z pogardą na każdy mój wyskok, się klepią po czołach.
Idę z podniesioną gardą, na złość - nie wiem co to pokora.
  • 448 / 14 / 0
Nie no, psychiatryk w przytoczonym przypadku był po 5g, a nie 1g, w dodatku bez benzo. Ketony potrafią​ zwraczyć, a bez zaznajomienia z tymi stanami, łatwo o jakąś akcję na psychozie.. Nie chodzi tu o trwałe wyniszczenia, bo do tego jednak potrzeba więcej. Jednego worka się więc bać nie musisz, zwłaszcza jeśli nie jedziesz ciągów. Warto jednak mieć zawsze w pogotowiu benzo i w miarę możliwości jakiś antypsychotyk ;)
  • 299 / 8 / 0
Akurat zamówiłam 3g %-D ale planuję mieć to na "ciut" dłużej. Benzo mam tylko kilka tabletek, temazepam. Na fecie nie mam jakichś zjazdów. Biorę na sen table i śpię albo całą noc coś tam grzebie w lapie i potem normalnie funcjonuję. Jedna nie znam jeszcze 'monster kuki' i jego potencjału ^_^

Sorrki za post pod postem.

Mam pytanie, wrzuciłam ze 30mg Monster cookie i poczułam pobudzenia, ale ciśnienie mi skoczyło i ręce mi się trzesą, a idę dziś ze znajomymi na miasto i chciałam się pobudzić do gadki i dobrego humoru jak na fecie. Niestety nie udało się to, bo czuję tylko to ciśnienie i szczena mi chodzi. Jak dorzucę po 3h to z powrotem taka lipa będzie i nie osiągnę w ogóle poprawy humoru tylko jeszcze gorzej będę się telepać? Słyszałam dobre opinie, dlatego zamówiłam, ale jak na razie to feta przy tym wydaje mi się mercedesem przy maluchu :-/

Scalono . MrRabbit.
  • 1009 / 42 / 0
To gowno poprawia humor na 20 minut i potem jest zwala parę godzin. Jak dorzucić to zwala znika znów na 20 minut. I tak w kółko. Odwadnia w chuj. Wali po nerkach. Bez benzo bym się nie odważył brać tej trucizny
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 299 / 8 / 0
Ja pierdole, a polecili mi to tutaj więc zamówiłam zamiast latać po fete. Ja nawet 20 minut nie miałam humoru tylko od razu wjazd na serce, na ciśnienie i wkurw, że nie nadaje się żeby wyjść do ludzi :#: Wrzuciłam potem uspokajacze i inne, a i tak dalej mam pierdolnik straszny. Nawet nie wiem jaką ilość teraz wziąć, bo może to za mało, stąd zero odczuć. No ale wtedy chyba aż tak by nie wjechało też na serce.
I chuj, miała być lepsza wersja fety, a zostanę z pełnym worem, który zapewne spuszczę w kiblu. Przecież ktoś to testuje, to po chuj sprzedawać takie gówno jak nawet pobudzenie nie jest przyjemne do robienia czegoś bo samopoczucie to raczej dyskomfort niż chęć zrobienia czegokolwiek i rozmawiania.
Wkurwa mam.
  • 8 / 1 / 0
Jak sobie zarzuce teraz 200/250 hexenu to wynormalnieje do 11? Ew. Jesli sie na to zdecyduje to jakies skuteczne metody na szybkie zminimalizowanie efektow jego dzialania?
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.