nieobgryzampaznokci pisze:Warty pieniędzy kolejny na siłę z syntezowany b-k?
Bardzo intensywna i krótka euforia (aż nieogar) potem dalej pusta stymulacja (coś jak mpdv alfa-pvp) nadal lekki nieogar do rozkminienia czegoś ale możliwości robienia innych rzeczy bez problemu.
Wkurwia nieustanny lekki wjazd na serducho.
Zobaczę jak ze zjazdem i zejściem substancji na razie się nie wypowiem ani nie jestem zachwycony ani nie jest to totalny niewypał.
Ps.
Widać że może być źle jak się przywali za dużo.
Wincent pisze:Wkurwia nieustanny lekki wjazd na serducho.
Przecież to stymulant jak reszta b-k . Czego się spodziewałeś? Bradykardii? :-|
A i drugie podejscie, wlasnie sobie testuje reszte Hexenu napisze jak mialem szersze spostrzezenia:
- Euforia szybko schodzi powstaje chec przyjebania ale przyjebanie mniej daje niz sie wydaje i jeszcze szybciej schodzi,
- Po zejsciu euforii zostaje pusta stymulacja b. mocna (mozna powiedziec ze jakis czas moze miec czasem podjazd do pustej stym na alfie czy mpdv),
- Sort biały, lepi się, robią się grudy, parę mikrokryształków,
- Obecność w org. bardzo długo moim zdaniem dłużej niż alfa,
- Podnosi temperature ciała moim zdaniem mocniej niz alfa (nie mierzylem temp urzadzeniami niestety), bardzo szybko wlacza mi sie mala potliwosc ale za to pot smierdzi jak scieki z fabryki nawozow azotowych,
- Wydaje mi się że łatwiej z tym przedobrzyć niż z A-PVP (moim zdaniem- moze to efekt tego ze przy testach hexena mniej bylem porobiony i bardziej zwracalem uwage na normalne rzeczy jak serce itp. itd.),
- Nie czulem zeby sort masakrowal nos (co przy dzisiejszych BK ewenement wciagniecie niewyczuwalne prawie) czy wchodzil na trawienie jak 3 cmc.
- Nie wiem jak z sexem (podniecenie seksualne jest na pewno ale czy sie patyczy czy sie chce i jak sie czuje w trakcie sexu nie pytajcie bo tak tego srodka nie testowalem),
Tyle bo musze jeszcze troche sie popizgac i po poludniu ciut polozyc bo na 19 znowu do pracy. Sory za chaotyczna forme wypowiedzi ma to zwiazek z wiecie czym. Jak o czyms nie wspomnialem to sory.
Ps.
Aha i zauwazylem cos ciekawego (moze chodzi o sort). Przy cpaniu dosc malych dawek nawet do 3 dob po zazyciu oczy sa nienaturalne- WTF?
Ps. 1
Jak z neurotoksycznoscia substancji wie ktos cos? Jak w porownaniu do a-pvp?
eliot pisze:Dokładnie furioz, podpinam się, miałem to samo. Moim skromnym zdaniem ten cały HEXEN jest gorszy niż alfa. No i ten okropnie zawalony nas, porażka :-/
Furioz pisze:mi sie wydaje dużo toksyczniejsze niz alfa. Zrobielm w 48h jakies 4g vapo/sniff to zwala po ostatniej kresce trzymala ponad dobe nie szlo zasnac ani nic zjesc, do tego caly czas zajebany nos ogolnie prz 48 godzin [...]
A i co do tych patrzał tj. ich wyglądu możliwe że to efekt 3 cmc który za pierwszym razem dojebałem bo teraz jest ok.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.