Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 2876 / 266 / 0
nieobgryzampaznokci pisze:
Warty pieniędzy kolejny na siłę z syntezowany b-k?
Zależy co lubisz, jeśli ze stymulantów uznajesz raczej jak ja - głównie 4-mmc i koks, ewentualnie zajebista amfetamina od biedy, czy 3-cmc to za chuja nie polecam, straszne gówno. Jak lubiłeś alfę i inne mocniejsze to może podejdzie.
  • 126 / 1 / 0
Nie wiem jak wy ale hexen to dla mnie nie taka fajna zabawka gdy sie ja pozna z tej drugi strony i nie spodziewalem takie oglupienia po kazdym z ketonow jak tu.Czuje sie jakby bo benzo z domieszka psychodelika bo widze normalne halucynacje.Alfa miazdzyla schizami a tu czuje sie strutym i jest hujowo.Koniec z hexem
  • 1077 / 125 / 3
Walnąłem 25 mg w klamę (od sierpnia 0 a-PVP, moze 1 g PVT przerobiony, jakies skladowe ilosci klefa i jeden sampel z mexedronu w tym czasie tylko).

Bardzo intensywna i krótka euforia (aż nieogar) potem dalej pusta stymulacja (coś jak mpdv alfa-pvp) nadal lekki nieogar do rozkminienia czegoś ale możliwości robienia innych rzeczy bez problemu.

Wkurwia nieustanny lekki wjazd na serducho.

Zobaczę jak ze zjazdem i zejściem substancji na razie się nie wypowiem ani nie jestem zachwycony ani nie jest to totalny niewypał.

Ps.
Widać że może być źle jak się przywali za dużo.
  • 761 / 13 / 0
Wincent pisze:
Wkurwia nieustanny lekki wjazd na serducho.
Przecież to stymulant jak reszta b-k . Czego się spodziewałeś? Bradykardii? :-|
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1077 / 125 / 3
Przecież to stymulant jak reszta b-k . Czego się spodziewałeś? Bradykardii? :-|
Wiecie dobrze przecież że choć wszystkie stymulanty wchodzą na serce ale środki jak a-pvp czy hexen wchodzą na serce wyjątkowo uciążliwie zwłaszcza na zjeździe.

A i drugie podejscie, wlasnie sobie testuje reszte Hexenu napisze jak mialem szersze spostrzezenia:

- Euforia szybko schodzi powstaje chec przyjebania ale przyjebanie mniej daje niz sie wydaje i jeszcze szybciej schodzi,
- Po zejsciu euforii zostaje pusta stymulacja b. mocna (mozna powiedziec ze jakis czas moze miec czasem podjazd do pustej stym na alfie czy mpdv),
- Sort biały, lepi się, robią się grudy, parę mikrokryształków,
- Obecność w org. bardzo długo moim zdaniem dłużej niż alfa,
- Podnosi temperature ciała moim zdaniem mocniej niz alfa (nie mierzylem temp urzadzeniami niestety), bardzo szybko wlacza mi sie mala potliwosc ale za to pot smierdzi jak scieki z fabryki nawozow azotowych,
- Wydaje mi się że łatwiej z tym przedobrzyć niż z A-PVP (moim zdaniem- moze to efekt tego ze przy testach hexena mniej bylem porobiony i bardziej zwracalem uwage na normalne rzeczy jak serce itp. itd.),
- Nie czulem zeby sort masakrowal nos (co przy dzisiejszych BK ewenement wciagniecie niewyczuwalne prawie) czy wchodzil na trawienie jak 3 cmc.
- Nie wiem jak z sexem (podniecenie seksualne jest na pewno ale czy sie patyczy czy sie chce i jak sie czuje w trakcie sexu nie pytajcie bo tak tego srodka nie testowalem),

Tyle bo musze jeszcze troche sie popizgac i po poludniu ciut polozyc bo na 19 znowu do pracy. Sory za chaotyczna forme wypowiedzi ma to zwiazek z wiecie czym. Jak o czyms nie wspomnialem to sory.

Ps.
Aha i zauwazylem cos ciekawego (moze chodzi o sort). Przy cpaniu dosc malych dawek nawet do 3 dob po zazyciu oczy sa nienaturalne- WTF?

Ps. 1
Jak z neurotoksycznoscia substancji wie ktos cos? Jak w porownaniu do a-pvp?
  • 268 / 9 / 3
mi sie wydaje dużo toksyczniejsze niz alfa. Zrobielm w 48h jakies 4g vapo/sniff to zwala po ostatniej kresce trzymala ponad dobe nie szlo zasnac ani nic zjesc, do tego caly czas zajebany nos ogolnie prz 48 godzin utrzymywalo sie niechec do wszystkiego, chujowe samopoczucie i anhedonia ktorej towarzyszylo fizyczne zatrucie i wycienczenie.
  • 1817 / 108 / 0
Dokładnie furioz, podpinam się, miałem to samo. Moim skromnym zdaniem ten cały HEXEN jest gorszy niż alfa. No i ten okropnie zawalony nas, porażka :-/
  • 52 / 9 / 0
Najgorszy przy tej substancji jest chyba rozstrzał w sortach. Jest tak wiele różnych że nie sposób wyłapać tego najlepszego. Ja np. testuje właśnie temat w postaci matowego mokrego prochu w grudach, ktory slabo sie uklada. Coś jak TH-PVP jeśli ktoś kojarzy jak to wygląda. Spływu nie czuć, ale troche czesze dopaminkę. Taki natychmiastowy wjazd w momencie aplikacji. Natomiast jeszcze 2 miesiące temu miałem wręcz idealny dla mnie sort, błyszczący, suchy puch, który mocno znieczulał. Niestety v od którego był ten piękny hex już nie funkcjonuje [*] :'(
keep it pale
  • 1077 / 125 / 3
eliot pisze:
Dokładnie furioz, podpinam się, miałem to samo. Moim skromnym zdaniem ten cały HEXEN jest gorszy niż alfa. No i ten okropnie zawalony nas, porażka :-/
Furioz pisze:
mi sie wydaje dużo toksyczniejsze niz alfa. Zrobielm w 48h jakies 4g vapo/sniff to zwala po ostatniej kresce trzymala ponad dobe nie szlo zasnac ani nic zjesc, do tego caly czas zajebany nos ogolnie prz 48 godzin [...]
Dzięki za odp. ja napiszę tylko że ten sort co ja miałem okazje wciągać to praktycznie był niewyczuwalny w nosie nos b . drozny (tak jak byl po wydmuchaniu przed wciaganiem). Nicz nie piecze jakbym sól wciągnął to by było gorzej IMO. No normalnie w ogóle nie czułem że coś wciągałem.

A i co do tych patrzał tj. ich wyglądu możliwe że to efekt 3 cmc który za pierwszym razem dojebałem bo teraz jest ok.
  • 0 / 2 / 0
Szukam i znaleźć nie moge - podanie dożylne. Ktoś się wypowie?
Never give up!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.