Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Gotuj 30.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1259 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: wintermute »
wywarek wypic nie wczesniej i nie pozniej niz 5 minut do plateau [tu mowie o d450], szczyt bedzie czysty i piekny, a jak juz jebana watroba zacznie gromadzic cytochromy to wtedy ,znienacka uderza psylocybina i mamy drugie plateau juz nie taki pekne ale zawsze.
grzyby w cudowny sposob wzmacniaja DXM, sprawiajac ze odczuwamy faze jakby nie bylo tych 50+ razow przed %-D
jesli jednak nasza tolerancja dextro jest wysoka to trip bedzie b.krotki bo DXM zchodzac sprawia ze te 30 grzybsow przestaje dzialac
pozdro dla deXgrzybiarzy
Uwaga! Użytkownik wintermute jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 81 / 4 / 0
dexa brałem jakieś 5 razy. nie podobało mi się. interesuje mnie ewentualny mix dxm z gzrybami, ktory sprawi, ze faza grzybowa bedzie jeszcze piekniejsza, fizualnie czy mentalnie. Nie ineteresuje mnie wzmacnianie fazy dxm grzybami.

edit. brałem dzisiaj tramadol. czy moze wpłynąć to na skrocenie jutzrejszej grzybowej fazy?
Ostatnio zmieniony 22 września 2008 przez nienienormalny, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik nienienormalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
W info na stronie głównej było napisane, że mix tramadolu i grzybów spłyca fazę.
Nigdy nie zarzucałem tego i tego na raz. Było tak, że np 6 godzin przed grzybami tramadol i ok. Żadnej różnicy.
Ale wiadomo, każdy ma inny organizm. Może duże dawki trampka w ten sam dzień przyblokują coś grzyby? Ja dużo nie walę, a Ty nie masz co się martwić o dzień jutrzejszy.
I'm broken.
  • 486 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CannaBeat »
Tramadol raczej nie spowoduje jakiejś większej różnicy w jutrzejszej podróży.
Ja słyszałem o takim sposobie na wywar: kroisz na maciupeńkie kawałeczki świeże grzybki, zalewasz wodą, która nie jest wrzątkiem, ale jest gorąca (nie wiem jaka jest temp. rozkładu psylocyny i psylocybiny), grzyby, gdy trafią z wodą, która odstała dłuższy czas z grzybkami do twojej paszczy, to przemiel i postaraj się "wyssać" soki z maszrÓmów, przeżuć i połknąć. Do wody można oczywiście dodać jakiś gorący kubek, czy inne tamu podobne.
Uwaga! Użytkownik CannaBeat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
korkorio pisze:
Można.
Im rzadziej tym piękniej niby.
;] pewnie że lepiej
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 99 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: marita.2 »
Kiedyś lubiłam smak surowych grzybków, czy świeżych, czy suszonych, później przyszedł okres, gdy ich smak mnie ani ziębił, ani grzał...Teraz niestety, by zapodać je komfortowo - bez np.odruchów wymiotnych(to chyba wina trochę nadwyrężonej wątroby) - zalewam wrzątkiem wraz z "Gorącym Kubkiem" o smaku pieczarek. Wchodzą świetnie!
Smacznego!
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Tak, tak :) Wywar [lub jak kto woli zupa] jest taki łagodny i elegancko wchodzi. Grzyby są ciężkostrawne, a zupsko przechodzi przez kichy bez żadnych scen typu stoi taki zgięty i oddaje %-D No i ten posmak pozostający przez połowę tripa, mniam mniam :heart:

Pieczarkowa? Nie za dużo mieszanki grzybowej :D ?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Bez przesady. Nie aż tak ciężkostrawne. To też kwestia indywidualna.

Masz coś do pieczarek?
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Ja mam.
Są chujowe, przynajmniej mi się przeżarły. Ponoć są najpopularniejszym grzybem w Europie. A feee!
W przeciwieństwie do łysic rosną na gównie. Tzn, hodowane tak mniej więcej są. W naturze zaledwie kilka razy w życiu widziałem. Jak pomyślę, że te ze sklepu na gównie rosły to
stoi taki zgięty
. %-D
Najlepiej rosną po prostu na osadach ściekowych. Tak mi tłumaczył pewien hodowca.

Kurwa, borowiki czy coś leśnego to ma smak.
I'm broken.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.