Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 152 / 21 / 0
Grzyby z psylocobiną+ashwaganda+cbd+DXM/memantyna?
Jeśli miks bez sensu to na ile przed zjedzeniem grzybów odstawić wyżej wymienione substancje?
  • 586 / 123 / 0
@Patrykpatyk
Mix jest dobry z memantyna. Pamietalem wszystko z tripa gdzie to u mnie problem od ilości bodźców.
DXM do grzyba jest spoko ale zdecydowanie męcząca faza z tym że za duzo bralem. Sam DXM moze też zmniejszyć działanie przez podobne dzialanie do ssri ale nie chce w blad wprowadzic wiec reki nie dam sobie uciąć za to.
Ashwaghanda pewnie jakos wplynie ale nie wiem czy znacząco bo sam słabo ją czuje a z grzybem nie bylo dla mnie różnicy.
Cbd zostaw w razie gorszego samopoczucia bo samo w sobie ma przeciwpsychotyczne właściwości. Mozesz cbd z ashwa miec jako taki uspokajacz jakby krzywo sie wkrecalo.
Nie mieszalbym tego wszystkiego razem jesli nie sprawdzales osobnych miksów.
Memantyna potrafi bardzo podkręcić i ulatwic wpadniecie w psychoze a do tego dlugo dziala.
Ja bralem 2,5g lemontek + 100mg memantyny. Z tym że rano w wolny dzien memantyna i pozniej dopiero po południu fungi.
Memantyna to specyficzny lek i czasem ta sama dawka innym razem nie wywola fajnych efektow bo sama w sobie jest dość męcząca w wyzszych dawkach 60mg+.
  • 1 / / 0
Hejo, a połączenie mefedron a potem grzybki? Coś mi się wydaje że nie jest dobrym pomysłem, ale jestem strasznie nawciagany i mam grzybki akurat xd Czy ktoś miał z tym jakieś doświadczenia?
  • 2595 / 540 / 0
Zły pomysł
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.