Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Pytanie: Czy mix giebla z sildenafilem (zapewne dawka 100mg) będzie bezpieczna? Bo zarowno po GBL jak i po alko mam "problem" :blush:
Uwaga! Użytkownik hory nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 100 / 0
Wczoraj mieszałem GBL z morfiną. Zacząlem popijać gdy słabła faza po majce ok 6,5 - 7 h od wrzuty. Dla bezpieczeństwa waliłem ilości 0,5ml które i tak masakrycznie rozpływały. Problemów z oddychaniem nie zarejestrowano.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 536 / 3 / 0
Pytanie do osób które stosowały klonazepam. Po czym łatwiej mieć nieprzyjemne w efektach skutki [utrata pamięci, robienie głupich rzeczy, przedawkowanie itd.] Po klonach czy po GBLu?
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 2877 / 100 / 0
M864 : Próbowałem miksować klony z gbl i podobnie jak moja luba doszliśmy do wspólnego wniosku : coś jest nie tak. Nie działa jak powinno. GBL zmula, ale coś euforii brak. Przypuszczam (ale tylko teoretyzuje), że fakt, że obydwie te substancje działają na GABA znosi ich właściwe (i pożądane przez nas narkotników) działanie. Ale to tylko takie moje wymysły. Fakt faktem jednak taki miks osobiście uważam za bezsensowny.
Pobozny user pisze:
Userd Pytał się o mix kodeiny i GBL. Odpowiedziano mu, że fajnie podbija (już na sedacji) . Mnie bardziej interesują stymulanty. Np. Kot na zejściu - (aby zasnąć - nikt nie mówi że po 30 minutach od zażycia kota pić GBL by usnąć)- mianowicie by zejście nie było takie dokuczliwe i nie był człowiek tak rozjebany psychicznie i w konsekwencji mógł po jakimś czasie usnąć. Albo czy podanie kota równocześnie z GBLem powoduje coś fajnego -np. większą euforię?? Czy to w ogóle zły mix??
Mix kodeiny i małych dawek jest bardzo przyjemny i bardzo niebezpieczny (depresanty siadają na układ oddechowy efekt może być niefajny). Gdy już poznasz jakie ilości gbl są dla Ciebie satysfakcjonujące gamma rewelacyjnie podbija stymulantową euforię (rewelacyjnie dla mnie komponowała się z ketonami). Sugerowałbym jednak nie podawać jednocześnie, a poczekać na pełne załadowanie kota, a potem dobić odpowiednią ilością giebla.
Jakbyś miał jeszcze jakieś pytania wal PM
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 8 / / 0
Jak to wygląda jestem na 100mg sertaliny dziennie. Bo z tego co czytam to odurzać który ma troche wspólnego z dopaminą. Nie chciałbym zresetować tabletek (chociaż w sumie jeszcze w pełni sie nawet nie zaaktywizowały) No wiec jak z tym połączeniem ?
Uwaga! Użytkownik Squab_Ga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 92 / 1 / 0
Podejrzewam że jest tak jak z alkoholem - zależnie od przyjetych ilości cofa się działanie leku (kilka piwek raz na kilka dni nie zaszkodzi). Jednorazowo nie powinno zbytnio zaburzyć działania - mówie hipotetycznie bo GBL działa podobnie do alko, jednak przy GBL mamy więcej dopaminy (tak czułem przynajmniej) więc może nieco bardziej zaburzać działanie.
  • 28 / / 0
Co by się działo po cały dniu geblowania a na koniec wypiciu 2m2b. Śpimy całą noc?
Uwaga! Użytkownik maulczynski jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 630 / 3 / 0
Tak, ale tylko jeśli to był jeden dzień gieblowania, a nie jeden dzień z pośród 30 innych dni gieblowania w tym miesiącu. ;)
  • 791 / 7 / 0
ja dzisiaj mialem okazje zajebac pierwszy raz gbla w dawce 2,5ml na podkladzie z:
375mg kody
300mg tramca
browar
4mg alpra
8mg klona
0,7~ chujowej fety
+ ziolo
myslalem ze umre z euforii... cos cudownego!
mam pytanie: czy okreslilibyscie stan po GBL jako dosc psychodeliczny? bo mi sie wydawal w chuj. moze to przez ten mix?
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 887 / 11 / 0
Nie ma w tym nic psychodelicznego, przez ten mix GBL pewnie się nawet nie przebił
ODPOWIEDZ
Newsy
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.