Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
Nie, żebym był w ciągu czy coś.
Apetyt rośnie w miarę jedzienia
Zaczynałem z butlą 100ml, przez dwa dni wypiłem 30ml i kiedy chciałem odstawić w piątek, dopadły mnie straszne objawy, m.in. drżenie ciała, mięśni, bóle stawów, straszne odwodnienie(jestem przewrażliwiony na tym punkcie ponieważ trzykrotnie przeżyłem straszne odwodnienie, a dwa razy trafiłem z tego powodu do szpitala), czarny stolec, uczucie jakby od środka rozsadzało mi mózg, w efekcie 5 razy biegłem do lekarza ze strachem, że mam krwawienie do żołądka, marskość wątroby, czy w końcu niewydolność nerek. Następnego dnia, dużo objawów ustąpiło, tak samo schizy, jednak męczył mnie ból żołądka, więc postanowiłem, że będę pił giebla dalej, piłem jeszcze 2 dni, wczoraj postanowiłem, że będę pił tylko, żeby usunąć skręta, jednak działanie zaczęło być mocno usypiające i strasznie kręciło mi się w głowie, więc zacząłem brać dawki większe, dzisiaj jest czwarty dzień, wypiłem 1.7ml i ledwo piszę tego posta, zostało mi już tylko 2ml, i będę odstawiał cold turkey, zaopatrzyłem się w 4 tabletki estazolamu, za dwa dni będę miał karbamazepinę, boję się jak będę wyglądał dziś i jutro w pracy, mam nadzieję, że będzie dobrze.
Trzymajcie kciuki ;)
Zaczynałem z butlą 100ml, przez dwa dni wypiłem 30ml i kiedy chciałem odstawić w piątek, dopadły mnie straszne objawy
:d bo ja lecialem miesiąc dawki 10ml i dwa dni po 18ml i nic mi nie bylo nawet po odstawieniu odrazu. jedynie bezsennosc i opuchnieta twarz ;p a przerobilem przed tym ciagiem 300ml
EDIT. Dzień dzisiejszy
Działanie estazolamu ustało, również wytrzeźwiałem i teraz czuję ból mięśni, płuc, trochę się trzęsę i odwadniam, jeszcze lekkie ssanie w żołądku, senność, ogólne zmęczenie(na pewno nie kac alkoholowy), będę miał dzisiaj karbamazepinę, ale chyba zostawię ją na następny kryzys, a tak da radę wytrzymać.
Jejku jak to zwalczyć?? Dawno nie wchodziłem tu na forum, jedyne co pamiętam to wit B6 na glutaminian ale mało pomaga... proszę cokolwiek ja chcę spać :( ale bez GBL... niby wystarczy przetrwać ale w tym stanie to jest bardzo ciężkie :(
HELP
Pewnie za dwa dni bede się dziwić własnemu postowi.
Jak coś robię to jest względnie ok, ale jak chcę spać i zamykam oczy..... dobra pisałem wyżej. oh bożeeee normalnie sram w porty pozdro :D
PS. Sort zjebany to się z niczego nie wzięło, ktoś chce wiedzieć od kogo to pw, tak profilaktycznie chociażby :P, od poprzedniego sprzedawcy na luzie szło, ale tutaj trutka.
PS.2: HELP2
@chacken Możesz poratować się bezno, ale skoro jeszcze go nie użyłeś to raczej nie masz dostępu. Ja bym w takiej sytuacji kupił zgrzewkę piw i czekał te kilka nocy aż wreszcie usnę.
Krople walerianowe na uspokojenie serca.
L-teanina zbija glutaminian
Another important area of research is the potential of theanine to protect neurons from excesses of glutamate. - http://www.itmonline.org/arts/theanine.htm
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.