Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2278 / 278 / 3
Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale jeżeli trwa to prawie tydzień, to jak najbardziej bym się tym martwił na Twoim miejscu. Może to na tle nerwicowym? U mnie też ostatnio serce nieźle odpierdalało właśnie z powodu nerwicy.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 177 / 1 / 0
Schodzę. Ile h od ostatniej dawki mogę zapodawać b6? Wiem, że póki działa g, b6 nie powinno się dawać, więc pytam..
Nigdy nie zażywałem żadnych narkotyków.
Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
  • 194 / 6 / 0
Ostawiał ktoś już z konkretnego ciągu (+25ml/doba) w takie upały? Jak to wytrzymuje serducho? I przede wszystkim jak przejebane jest z poceniem %-D :emo:

Nie, żebym był w ciągu czy coś.

Apetyt rośnie w miarę jedzienia
  • 114 / 4 / 0
To może ja opowiem jak to jest w mojej sytuacji.
Zaczynałem z butlą 100ml, przez dwa dni wypiłem 30ml i kiedy chciałem odstawić w piątek, dopadły mnie straszne objawy, m.in. drżenie ciała, mięśni, bóle stawów, straszne odwodnienie(jestem przewrażliwiony na tym punkcie ponieważ trzykrotnie przeżyłem straszne odwodnienie, a dwa razy trafiłem z tego powodu do szpitala), czarny stolec, uczucie jakby od środka rozsadzało mi mózg, w efekcie 5 razy biegłem do lekarza ze strachem, że mam krwawienie do żołądka, marskość wątroby, czy w końcu niewydolność nerek. Następnego dnia, dużo objawów ustąpiło, tak samo schizy, jednak męczył mnie ból żołądka, więc postanowiłem, że będę pił giebla dalej, piłem jeszcze 2 dni, wczoraj postanowiłem, że będę pił tylko, żeby usunąć skręta, jednak działanie zaczęło być mocno usypiające i strasznie kręciło mi się w głowie, więc zacząłem brać dawki większe, dzisiaj jest czwarty dzień, wypiłem 1.7ml i ledwo piszę tego posta, zostało mi już tylko 2ml, i będę odstawiał cold turkey, zaopatrzyłem się w 4 tabletki estazolamu, za dwa dni będę miał karbamazepinę, boję się jak będę wyglądał dziś i jutro w pracy, mam nadzieję, że będzie dobrze.
Trzymajcie kciuki ;)
  • 238 / 15 / 0
Zaczynałem z butlą 100ml, przez dwa dni wypiłem 30ml i kiedy chciałem odstawić w piątek, dopadły mnie straszne objawy
Musiales miec naprawde zły sort zatruty czymś bo to raczej niemożliwe
:d bo ja lecialem miesiąc dawki 10ml i dwa dni po 18ml i nic mi nie bylo nawet po odstawieniu odrazu. jedynie bezsennosc i opuchnieta twarz ;p a przerobilem przed tym ciagiem 300ml
"Niejednemu tu psychiatra jestem pewien nie pomoże,"
  • 114 / 4 / 0
Powiem tak do pracy nie poszedłem, objawy zaczęły się ujawniać, cały dzień piłem piwa praktycznie tak żeby się upić i spać, no i było dobrze, bo usnąłem i obudziłem się po dwóch godzinach, była to 2 w nocy jak wstałem, kompletnie pijany, powiem szczerze jak nigdy (oczywiście każde moje picie kończyło się zgonem, a film urywał mi się jak jeszcze byłem w miarę trzeźwy) i pamiętam wszystko, oczywiście nie mogłem usnąć i zjadłem 4 tabletki estazolamu, męczyłem się jeszcze z pół godziny i usnąłem, na razie objawy odstawienne czuję delikatne, tak samo czuję działanie estazolamu, oczywiście od rana piję, zobaczymy, jutro będę miał karbamazepinę, nie będę jej brał od razu, przestanę pić, przestanę brać estazolam, jak będzie dobrze, to jakoś przeżyję, ale psychicznie czuję się troszeczkę smutny..

EDIT. Dzień dzisiejszy
Działanie estazolamu ustało, również wytrzeźwiałem i teraz czuję ból mięśni, płuc, trochę się trzęsę i odwadniam, jeszcze lekkie ssanie w żołądku, senność, ogólne zmęczenie(na pewno nie kac alkoholowy), będę miał dzisiaj karbamazepinę, ale chyba zostawię ją na następny kryzys, a tak da radę wytrzymać.
  • 141 / 1 / 0
Po raz kolejny dorobiłem się delirium glutaminianowego... no brawo ja... znowu zamykam oczy, chcę spać, a tam kosmos, jakieś dziwne obrazki i ktoś do mnie mówi.
Jejku jak to zwalczyć?? Dawno nie wchodziłem tu na forum, jedyne co pamiętam to wit B6 na glutaminian ale mało pomaga... proszę cokolwiek ja chcę spać :( ale bez GBL... niby wystarczy przetrwać ale w tym stanie to jest bardzo ciężkie :(
HELP

Pewnie za dwa dni bede się dziwić własnemu postowi.

Jak coś robię to jest względnie ok, ale jak chcę spać i zamykam oczy..... dobra pisałem wyżej. oh bożeeee normalnie sram w porty pozdro :D

PS. Sort zjebany to się z niczego nie wzięło, ktoś chce wiedzieć od kogo to pw, tak profilaktycznie chociażby :P, od poprzedniego sprzedawcy na luzie szło, ale tutaj trutka.

PS.2: HELP2
no i w pizdu i wylądował
  • 238 / 15 / 0
Też tego dostałem.. a wypiłem 30ml w przeciagu 4-5 dni i miałem dziwne schizy niby sen niby rzeczywistość. jak coś to pisz co to za sort bo może mam ten sam ..
"Niejednemu tu psychiatra jestem pewien nie pomoże,"
  • 168 / 3 / 0
Za szybko schodzicie z giebla. Przy powolnym zmniejszaniu dawek ten stan nie występuje.

@chacken Możesz poratować się bezno, ale skoro jeszcze go nie użyłeś to raczej nie masz dostępu. Ja bym w takiej sytuacji kupił zgrzewkę piw i czekał te kilka nocy aż wreszcie usnę.
Uwaga! Użytkownik rafalinho007 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 704 / 5 / 0
@chacken

Krople walerianowe na uspokojenie serca.
L-teanina zbija glutaminian
Another important area of research is the potential of theanine to protect neurons from excesses of glutamate. - http://www.itmonline.org/arts/theanine.htm
Do tego browary, żeby się lepiej poczuć.
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.