Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Czy po skończeniu całego gieta 4-FMA jednym ciągiem (prawdopodobnie poleci wapo) bede mógł bezpiecznie zabrać sie za NEPa, czy lepiej odczekać (np. kimnąć sie)?
  • 9310 / 1809 / 2
26 sierpnia 2023Rajder303 pisze:
Elo , właśnie miałem sztukę tego specyfiku na warsztacie i mocno zawiodło a sprzęt miałem przedni prosto z labo więc nwm gdzie leży wina a najgorsze jest to ,że liczyłem na przednią stymulację, a tu taki chuj nie odczułem nic
Dodam jeszcze że praktycznie brałem koło 200mg na lajna. Ogòłem:
słabiutki temat 4-4.5/10 jak macie okazję spróbować to już wasz wybór mi nie podeszło, z farteem , nauuuura
Nie napisałeś swojego doświadczenia z euforykami i stimami. Jeśli waliles jakieś chlory do 4-5 tyg to fma zadziała słabo. Wręcz uspi Cię to.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 757 / 114 / 0
12 lutego 2024mlodymurzynekbambo pisze:
Czy po skończeniu całego gieta 4-FMA jednym ciągiem (prawdopodobnie poleci wapo) bede mógł bezpiecznie zabrać sie za NEPa, czy lepiej odczekać (np. kimnąć sie)?
najlepiej to sobie zrób przerwę tydzień, chyba że jesteś stimowym hardheadem

4fma to taka substancja, którą kocham i nienawidzę, jeden gram w ciągu doby zostawia metabolity i jesteś napruty jeszcze 2-3 dni, ale kara przychodzi zawsze
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 9310 / 1809 / 2
Bo 4-FMA nie nadaje się do walenia całego grama. Tego się robi 2-3 maks 4 wrzuty po 150-200mg. Na zjazd nie wali się benzo tylko Wit C, magnez, pije się, żeby się nawodnić i wypłukać śmieci z organizmu i je się, żeby mieć siłę i energie.
A większość znów robi na opak - nie je, bo się nie chce, pije albo browary albo w sumie to nic bo i po co ?
A potem wielkie zdziwienie, przychodzi kara.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2939 / 1593 / 35
Dokładnie to substancja dla myślących ludzi zwłaszcza kochających siebie, czyli dbających o siebie.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 97 / 4 / 0
Re: 4-FMA
Nieprzeczytany post autor: michalsky »
czy 4 letnie schowane w ciemnym i chlodnym miejscu fma będzie dalej legitne? nic mi się nie stanie?
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.