Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
26 sierpnia 2023Rajder303 pisze: Elo , właśnie miałem sztukę tego specyfiku na warsztacie i mocno zawiodło a sprzęt miałem przedni prosto z labo więc nwm gdzie leży wina a najgorsze jest to ,że liczyłem na przednią stymulację, a tu taki chuj nie odczułem nic
Dodam jeszcze że praktycznie brałem koło 200mg na lajna. Ogòłem:
słabiutki temat 4-4.5/10 jak macie okazję spróbować to już wasz wybór mi nie podeszło, z farteem , nauuuura
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
12 lutego 2024mlodymurzynekbambo pisze: Czy po skończeniu całego gieta 4-FMA jednym ciągiem (prawdopodobnie poleci wapo) bede mógł bezpiecznie zabrać sie za NEPa, czy lepiej odczekać (np. kimnąć sie)?
4fma to taka substancja, którą kocham i nienawidzę, jeden gram w ciągu doby zostawia metabolity i jesteś napruty jeszcze 2-3 dni, ale kara przychodzi zawsze
A większość znów robi na opak - nie je, bo się nie chce, pije albo browary albo w sumie to nic bo i po co ?
A potem wielkie zdziwienie, przychodzi kara.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
scalono /Devixo
Raz miałam okazje testować substację 250mg wrzucone bombką i wspominam bardzo, bardzo przyjemnie. Pluszowe, euforyczne działanie, bez niepotrzebnego rycia i schiz.
Brawo, to już czwarte twoje konto z permem w ciągu 3 dni. @V44
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.