Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 161 / 2 / 0
Chłopy proszę o pilną pomoc bo zaraz wykituje xD
wczoraj wieczorem od jakoś 21 pierdolnąłem ze 3 piwka do tego 7mg 4fma , jednego szczura ze 100 mg fuku , później kolo 2 rano jeszcze 5mg 4mfa jakoś do 5 czulem się zajebiście jak nigdy ale zaczynałem robić sie zmęczony i chcialem pospać te 8 h bo w koncu wigilia wiec zajebalem 0.25 clonazolamu okolo 40 min nic to dojebałem jeszcze 0.25 clonazolamu + 10mg doxepinu i nic nie mogę zasnąć ale zjadlem wziąlem magnez witaminy itd teraz to mnie tak wyjebalo , ze nie moge spac i czuje jak bym mial zara zejsc , a na 17 wigilia na kurde 30 osob , a mnie aż telepie i sie poce pomóżcie co można zrobić czym sie dojebac żeby jakoś dotrwać piwo może 4fma może clonazolamu , dodam , że to mój pierwszy kontakt z tymi substancjami
  • 361 / 15 / 0
no właśnie clonazolam słabo zbija stymulację po tej substancji. ja dzień po zawsze na GBL/BDO dogorywam. ale i tak nie śpię cały następny dzień i dopiero w nocy dnia następnego daję radę zasnąć, po GBL/BDO oczywiście
a 200 mg zniosłem tak, że tydzień dochodziłem do siebie, mimo że to już któryś mój raz i zawsze dobrze znosiłem. działanie jak zawsze super, ale przez 4 dni wkurwienie i brak koncentracji, przez 3-4 dni duże odwodnienie, uzupełnianie płynów skutkowało jedynie częstym sikaniem. odwodnienie utrzymywało się przez 7 dni, ósmego dnia już czuję, że jest wszystko ok. profil działania spoko, ale uboki mnie tym razem rozjebały
  • 1676 / 106 / 0
Aurion a latasz na innych substancjach ??
4fma ma to do siebie ze wyciaga wszystko, kazdy ubytek na zdrowiu.

Co do zasypiania - sami sobie jestescie winni, ze uzalezniliscie sie od benzo.
Teraz jak benzo nie ma uklad nerwowy szaleje.
Czemu ja potrafilem uderzyc i 1 gr w 2 dni a po 8-10 godzinach isc spac bez problemu?
W innym temacie bogdan1988 opisal wam mieta, melisa mleko i lulu.
W moim przypadku 4 paki ostatnia krecha najpozniej 18.00 ok 3-4 w nocy moge bez problemu isc spac.

ps Aurion doczytalem - co pile sama wode czy cos jeszcze ?
od dawna jak mantre sie piowtarza - uwazaj co pijesz jak sie szybko odwadniasz.
Pijac wode czy herbate tylko potegujesz odwodnienie.

ps 2 na psychonautwiki czy innej stronie tego typu raportowano o 60 godzinach bez snu po 4fma.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 1 / 0
@randomuser118: mam to samo co Aurion po tej substancji, jem około 20 i potrafię nie spać do północy następnego dnia... odwodnienie też daje o sobie znać, dekoncentracja przez 2 dni.
Nie latam na innych substancjach, nie mam tolerki (odstępy czasowe minimum 3tyg.) i nie jem benzo.
Pije wtedy samą wodę, a potem i tak jest ciężko :scared:
Spoiler:
  • 1676 / 106 / 0
Wroc do mojego postu - sama woda tylko wspomaga odwodnienie.
Wiecej pijesz = wiecej sie pocisz.

Ja tam nie zauwazylem wielu ubokow.
Glowny to mocno siada na kondycje.

Panowie a jakby tak dawke zmniejszyc do 100mg ? dorzucic zawsze mozna.
Moze u mnie to kwestia tez innej chemii i tolerki wybitej a poprostu 4fma srednio nadaje sie do stosowania okazjonalnego.
Wbrew pozorom jest to mocna rzecz.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 692 / 70 / 0
CzarnyWrzesien pisze:
...
Pierwsze razy z RC a typ juz sie bierze za fluorowy(!) analog metamfetaminy :nuts:
Na bezsennosc polecam ZOLPIDEM. Wezmiesz sobie z 20mg to moze i zasniesz...
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 1676 / 106 / 0
w sumie niezly po zatek 4fma i cos z ciezkich lekow.
co dalej ?
a za miesiac placz, ze sorty nieaktywne.
  • 2873 / 298 / 0
Re: 4-FMA
Nieprzeczytany post autor: jsc »
Boże jak dobrze że ja zacząłem od piwa.

Walnąłem dzisiaj sobie tak w święta 50mg w nos na poprawę humoru i jak najbardziej działanie substancji odczuwam :) Ale ja rzadko używam (mam torbę 1gramową od miesiąca bodajże, a trochę tego gówna mi się rozsypało też) więc może dlatego jest si :)

Co jak co ale te gówna na prawdę nieźle dają w kość. Pamiętam krótki bo z dwutygodniowy ciąg na 2-FA, te noce zarywane po chuj wie co (ale potem odsypiane, tryb 30h dnia 10h snu, pojebane %-D ) to nieźle to wyniszczało organizm. Jakby mi zrobić zdjęcie nawet przed tym ciągiem i tak w szczytowym momencie zjazdu po tym ciągu to by się pewnie świetnie nadawało do zdjęć z serii AFTER meth
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 361 / 15 / 0
randomuser118 pisze:
Aurion a latasz na innych substancjach ??
4fma ma to do siebie ze wyciaga wszystko, kazdy ubytek na zdrowiu.

Co do zasypiania - sami sobie jestescie winni, ze uzalezniliscie sie od benzo.
Teraz jak benzo nie ma uklad nerwowy szaleje.
Czemu ja potrafilem uderzyc i 1 gr w 2 dni a po 8-10 godzinach isc spac bez problemu?
W innym temacie bogdan1988 opisal wam mieta, melisa mleko i lulu.
W moim przypadku 4 paki ostatnia krecha najpozniej 18.00 ok 3-4 w nocy moge bez problemu isc spac.

ps Aurion doczytalem - co pile sama wode czy cos jeszcze ?
od dawna jak mantre sie piowtarza - uwazaj co pijesz jak sie szybko odwadniasz.
Pijac wode czy herbate tylko potegujesz odwodnienie.

ps 2 na psychonautwiki czy innej stronie tego typu raportowano o 60 godzinach bez snu po 4fma.
dopiero teraz wszedłem w ten temat. no latać to latam :D ale w okresie przed zażyciem ostatnim to z tydzień zupełnie nic nie brałem. okres 48h przed piłem dużo napojów izotonicznych i nimi też nawadniałem się (mało skutecznie) przez 2-3 dni po. w trakcie samej fazy mało piłem, bo nie chciało mi się i w klubie byłem raczej zajęty zabawą :cheesy: ale żebym się czuł odwodniony to nie. raz wypiłem trochę wody, jak odczułem, że mnie trochę suszy i stwierdziłem, że tak będzie rozsądnie. teraz robię dłuższą przerwę (myślę, że tak ze 2 m-ce) i mam nadzieję, że następny raz będzie już si
  • 1676 / 106 / 0
18 grudnia 2016Bogdan1988 pisze:
200mg donosowo jest idealne do tego energolem popilem ,
Bardzo kocham ta substancje.
i jak am Twoja niFMA (tzn nimfa) ?odnalazles w krainie niskich jezior?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".