Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 361 / 15 / 0
ja się szykuję do trzeciego podejścia :) pierwsze 215 mg, drugie 250 ml - rozpuszczone, wszystko odmierzone. za pierwszym razem było zajebiście, za drugim za mocno. teraz raczej leci 200 mg. tylko że mnie to sero rozleniwia, a w klubach wypadałoby być pobudzonym i nie zamulać :/
po tych 250 nogi z waty i najchętniej położyć się wygodnie i nic nie robić
  • 5298 / 952 / 0
No ja takze wzialem 250mg na pierwszy raz i bylo momentami grubo , tez bede celowal w 200mg naxt time.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 1674 / 107 / 0
Pisalem strone wstecz czy tam kilka, ze oralnie to moze i 200 ale donosowo polecam zaczac nawet od 150mg i jak toche ogarniecie bombe mozna dorzucic kolejne 50-70mg.
Moje zrodelko zniklo :( a ceny 35zl/gram prozno szukac :(
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 195 / 6 / 0
200mg donosowo jest idealne do tego energolem popilem ,
Bardzo kocham ta substancje.
  • 115 / 3 / 0
Dziala na libido jak ketony czy 2-FA?
  • 65 / 1 / 0
Nie.
A jeśli już to tak może w 20% tego co wyżej wymienione.
  • 1674 / 107 / 0
nie dziala wcale.
Bardziej bym porownal do typowej fuki. (w kwestii libido)
Ps skad Tys wytrzasnal 2fa podbijajace libido ?
?(oczywiscie odpowiedzi w dziale sprzedawcy)
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 3 / 0
A typowa fuka nie podbija libido? Bo u mnie wypierdala je w kosmos. Tak samo jak sorty 2fa z 2015r
  • 241 / 6 / 0
Wcześniej chwaliłam tą substancje jako dobry zamiennik do MDMA, ale niestety działa za krótko, a efekty uboczne są paskudne. Taka trochę trucizna to 4fma. Bez tony benzo ciężko po tym zasnąć, mnie trzymało 3 doby (bezsenność) :D
Uwaga! Użytkownik Dewiantka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 1 / 0
@Dewiantka: jaka dawka? Dorzucałaś? Jeśli tak to ile razy?
Spoiler:
ODPOWIEDZ
Newsy
Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.