Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2372 / 56 / 0
Poszlo donosowo 10 mg. Splywow znosnie, choc akurat katar mam i troche pokrecilo. 10 minut temu jakies zarzucone i czuje lekka stymulacje, pluszowsze odczuwanie dotyku i drzenie rak. Ale to byc moze po fudze i mdmb chm. Jak na chwile obecna sie rozkreca, Czuc lekko serotonine charakterystycznie oraz kolory staha sie wyrazniejsze. :)
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 80 / 1 / 0
KapitanAizen pisze:
Po co dorzucać psychodeliki jak wiadomo, że dokładki zawsze słabiej działają zamiast od razu wziąć docelową dawkę? Uważajcie, z tym bo dużo dziwnych akcji po 2c-b-fly było opisywanych.
mietowy3 pisze:
w PL legalne?
Tak.
To nie były dorzutki. W 15 min poleciała cale 30mg. Dwa dni wcześniej 15mg w kluka dało podobny efekt. Za miesiąc yebne 20mg w kluka i zobaczymy co bedzie ;)
  • 2244 / 380 / 0
od reptaljan mam pillsy 10mg. brac cwiartkę na dziąslo na poczatek?
  • 367 / 7 / 0
kamyk18 pisze:
KapitanAizen pisze:
Po co dorzucać psychodeliki jak wiadomo, że dokładki zawsze słabiej działają zamiast od razu wziąć docelową dawkę? Uważajcie, z tym bo dużo dziwnych akcji po 2c-b-fly było opisywanych.
mietowy3 pisze:
w PL legalne?
Tak.
To nie były dorzutki. W 15 min poleciała cale 30mg. Dwa dni wcześniej 15mg w kluka dało podobny efekt. Za miesiąc yebne 20mg w kluka i zobaczymy co bedzie ;)
kamyk nie przesadzaj po niniejszych ilościach ludzie bywali w szpitalu
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Czemu to wchodzi tak długo? Nie ważne czy oral czy nos czy pod język. Zawsze czekam ponad 2 godziny na pierwsze efekty :/
  • 80 / 1 / 0
wujciodobrarada pisze:
kamyk18 pisze:
KapitanAizen pisze:

Tak.
Nie przesadzam. W piatek 20mg i jakos szczegolnie mnie nie porobilo. Moze jestem malo podatny. 15 mg 2cb mnie rozjebalo na atomy a 2cb fly mnie jakos nie robi. Na kazdego psychodeliki dzialaja inaczej, mialem chujowe set & settings wiec to pewnie tez wina imprezy na jakiej zarzucalem
  • 581 / 91 / 6
wujciodobrarada pisze:
kamyk18 pisze:
KapitanAizen pisze:

Tak.
Serio? Jakieś źródła? Jesteś pewny, że nie mówisz o BDF sprzedawanym jako 2c-b-fly przez haupt-rc w 2009? Tam był duży licznik trupa i hospitalizacji z 2c-b-fly w tytułach artykułów, ale to nie było wcale 2c-b-fly.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 367 / 7 / 0
kamyku snif ? czy oral ?
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
Ostatnio przyjąłem 5mg sniffem, gdy po godzinie nic ciekawszego się nie działo poza działaniem na pograniczu placebo dojebałem drugie 5mg. Gdy dopaliłem mj na mej twarzy pojawił się banan, który nie chciał zejść do tego oddychanie przedmiotów i bardzo rozbudowane cev'y. Trip nie był pełnoprawny, ale substancja ma potencjał. Wszystko jest po niej takie delikatne i zajebiste. Moim zdaniem jest to coś jak candyflipping w jednej substancji. Sort od Jaszczura. Następnym razem leci 15mg oralnie.
  • 129 / 34 / 0
Coś brak opisów pillsów jak i prochu po wypłacie przymierzam się w trip po 20 mg, jak to jest z tą substancją ? Opisy z początku tematu mówią o niej bardzo pozytywnie jednak sort sortowi nie równy i świeże opinie także by się zdały. :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.