dzisiaj do standardowej dawki 40mg dorzucilem 60mg = 100mg i fajnie sie czuje, nazwalbym siebie taki figo fago ;] ciekawe jakby tak brac 100mg fluksy w ciagu, mysle ze mogloby zajebiscie dzialac... ale ktory psychiatra zgodzi sie na taka dawke - zaden ]
Powiedz mi czy widzisz jakas roznice pomiedzy dawka 20 a 40 / dobe.
Ja jem 20 i po 2 tygodniach nie picia niby jest ta pewnosc siebie jakas, ale nie to co na poczatku i zaczalem sie czuc do bani depresyjnie bardziej niz gdy nie bralem i chlalem w ciagu + uczucie pustki.
Nie wiem co to ma byc
I do tego sennosc i zero napedu i motywacji
Zastanawiam sie nad przerwa i nad zwiekszeniem dawki, przynajmniej czlowieku nie pije a teraz znowu ... ciag i rano i zajadanie go benzo kurwa szkoda gadac...
Chyba poprosze o sertaline tylko ta suka znowu sie zajebiscie komponuje z alkoholem i co kurwa dalej mam isc do AA a psychiatrze nie mam odwagi powiedziec o moim alkoholizmie bo sie niezle wkurwi ....
miedzy 20 a 40mg diametralnej roznicy nie uswiadczylem ;]
Chyba poczekam powiem ze na sertralinie bylo lepiej i chuj najwyzej dobiore je razem i zejde na zespol serotoninowy
Albo zostaja neuroleptyki ale tego mi nikt nie przepisze dopoki sie nie przyznam ze jestem jebanym alkomanem bede musial isc prywatnie ale chuj bo jak narazie moje zycie to wegetacja.
Poza tym neuroleptyki kojarza sie z juz z totalna masakra (przynajmniej w opini obiegowej) jak heroina wsrod dragow.
Ten sulpiryd jak dziala
Kiedys wzialem 30 mg chlorpro to mnie zajebalo jak 100 mg mianseryny spalem caly dzien i co z tego jak i tak potem zapilem to browarami
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
wogole uwazam ze dziwnie malo popularna jest klomipramina na tym forum i wogole z tego co widze u psychiatrow, a lepsze efekty sa przynajmniej wg mnie niz po sertralinie czy tam wenlafaksynie, ale kazdy inaczej reaguje na dany lek
@Man of my own sulpiryd to nie jest taki typowy zamulacz nauroleptyk, on dziala aktywizujaco w dawkach do 300mg, powyzej to sa dawki dla schizofrenikow i moga zamulac w polaczeniu z dzialajaca na naped fluoksetyna jest fajnie, ale bez fajerwerkow, nie chodze jak wystrzelony z butow :retarded:
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.