Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1041 / 4 / 0
Hej, gdzie można przykleić jeszcze kawałki plastra, żeby jak najwięcej uzyskać, jak już do buzi się więcej nie mieści albo jest bardzo ciężko?
  • 1266 / 319 / 12
Zawsze można spróbować wsadzić do dupy, biodostępność też niczego sobie...

Z papy do dupy lol :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 507 / 194 / 1
@up jaka jest dostępność fenta per anal?Nigdzie nie znalazłem o tym żadnej informacji,oprócz jakiegoś badania z przedawkowaniem przez włożenie p.r plastra..
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1266 / 319 / 12
biodostępność jest wyższa niż przy podaniu doustnym, a zarazem mniejsza niż przy podaniu dożylnym, na chłopski rozum - bardziej ekonomicznie

to ja bym to widział tak - skoro nie ma już miejsca w buzi, to może najpierw trzeba sprawdzić z jakimś malutkim plastrem i jak jest git to najwyżej dorzucić... pod warunkiem, że sie jeszcze zmieści %-D

tylko, że i tak to wszystko zależy od doświadczenia i tolerancji usera - jeden będzie walił carfenta po batach i będzie git, a drugi przedawkuje z palcem w dupie
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 507 / 194 / 1
Tylko,że ja nigdzie nie znalazłem info o dawkowaniu p.r i biodostepności.Nie ma też czopków na rynku.Co za tym idzie brak wiedzy w tym temacie i testowanie na sobie może skutkować przedawkowaniem.
Może ktoś z opiowraków testował ten sposób i się wypowie,bo w sumie ciekawe
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2804 / 361 / 0
Jeśli chodzi o per rectum to nakleić plaster na dupie czy jak ? Bo Jeśli chodzi o " żucie " fenta to tolerka szybko rośnie i za każdym razem trzeba ryjca przepłukać.. choć ostatnio zauważyłem ze jak zjem tłuszcze to nie trzeba ryjca płukać i myć ( bynajmniej ja tak robie by jama ustna byla " czysta " wiadomo po jedzeniu zostają resztki pokarmu czy jak co sie napijemy nie raz zauważyłem ze jak wkładałem plaster do japy gdzie nie robiłem "bhp" czyli umycie jamy ustej i później chwile żyję gume wyciagam i wkładam plaster pod język/policzek . Wracając do tluszczy nie raz sprawdzilem tak ze zjadlem jajko lekko posolone i po chwili włożyłem kawalek pod język i czulem fenta tzn ten charakterystczny posmak chemii/kleju zazwyczaj jak czuje ten posmak to plaster szybciej łapie i to mnie zastanawia ze zawsze robie tak samo dokładnie myje jame ustna chwile zuje gume by nie bylo posmaku ( plynu do plukania czy pasty ) zazwyczaj wkladam prawie caly plaster 100 actavis czyli 16.5mg caly ja biore nke MAL caly czyli te 15.5-16.0mg zostaje maly kawalek jak paznokiec
  • 5 / / 0
yo, z tego co tu czytałem to najlepiej palić plastry w lufce i najlepiej sie sprawdza durogesic (chyba ze jest lepsza metoda to daj znac). Tylko patrzac na to ze jest to plaster a nie czysty proszek fenta to czy palenie bedzie lepsze niż po prostu przyklejenie plastra pod jezyk lub na wewnetrzna strone policzka?
I co moge zrobić przy podaniu pod jezyk/policzek żeby jak najwiecej wyciagnać fenta z plastra i najlepiej sie wchłonął? Przepłukiwanie mordy ciepłą wodą i przemycie mordy porządnie z tego co wiem powinno pomóc prawda? Macie jeszcze jakieś tipy?
  • 2804 / 361 / 0
@Michaueqqq chyba jesteś śmieszny . Jeśli chcesz wziąść plaster fenta . Czytałeś mój post poprzedni ? Opisałem wszystko co trzeba zrobić to zawsze jakiś z ograniczonym iq sie znajdzie co nie chce sie przeczytać a głupie pytabia zadawać . Jak wsadzisz fenta do japy to jak przeplukasz woda to gowno z tego będzie.. bo z tego co ja zauważyłem plaster jest bardzo delikatny wystarczy wziąść odrobine łyka czegoś do picia i uj po plastrze
  • 3455 / 555 / 2
Plaster to plaster: naklejasz na skórę z tego co się orientuję. Woda zmniejszy tylko niepotrzebnie stężenie plastra, przez co efekt osłabi, a nie powiększy @Michaueqqq
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
24 stycznia 2024sclero2014 pisze:
@Michaueqqq chyba jesteś śmieszny . Jeśli chcesz wziąść plaster fenta . Czytałeś mój post poprzedni ? Opisałem wszystko co trzeba zrobić to zawsze jakiś z ograniczonym iq sie znajdzie co nie chce sie przeczytać a głupie pytabia zadawać . Jak wsadzisz fenta do japy to jak przeplukasz woda to gowno z tego będzie.. bo z tego co ja zauważyłem plaster jest bardzo delikatny wystarczy wziąść odrobine łyka czegoś do picia i uj po plastrze
okej, sory. tłuszcze tzn? co musialabym zjesc zeby lepiej weszło? I czy wgl opłaca sie waporyzować te plastry czy w porównaniu do proszku fentanylowego to jest przepaść? W skrócie: lepiej waporzywać plastry czy je żuć; a jesli żuć to co najlepiej zjeść przed?
Z góry dzięki wielkie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.