Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2801 / 361 / 0
Ludzie pomóżcie muszę pilnie odstawić fentanyl.. brany tylko dosutnie ( żucie plastrów 1 caly 100ug na raz ) wychodzi 1.5-2 plastry dziennie czasami.. w co moge sie zaopatrzyć by skręt jak najmniej mi dokuczał? Jest cos bez recepty ? Czy tylko bupra albo metadon ? Pomóżcie

Przeniesiono ze "Spraw nieco mniej pilnych" do odpowiedniego, tematycznego wątku — Catch
  • 573 / 103 / 0
@sclero2014
Nie wiem czy w przypadku fenta będzie tak samo, ale ja i moj znajomy jak mieliśmy braki oxy (a lecieliśmy grubo w ciągu paro letnim) to małe dawki Tramalu (200-400mg)trochę zalepialy dupe i lekko uspokajaly. Ale wiadomo to przechodzenie z jednego gowna w inne

Przeniesiono ze "Spraw nieco mniej pilnych" do odpowiedniego, tematycznego wątku — Catch
:tabletki:
  • 2801 / 361 / 0
@krzychv napisałem ze muszę odstawić.. i pytam czy jest coś co złagodzi skręta. U mnie o tyle jest problem bo mam zaburzenia wchłaniania.. i nawet kilka lat wstecz tramadol wgl nie działał na mnie ..

• 683 / 133 / 0
Jakos się nie mogę do fenta i.v i p.o przekonać, pomimo odciny i czuć tego ze to mocne kurestwo, jakos nic nie zastąpi mi morfiny i.v, dobry brown na chwile ale i tak zacząłbym tęsknić za majką, oksykodon to tylko z majką a zapasy się pokończyły z morfiną i oxy do detoxu lecę na fencie, no zostało mi 8tab Maji w moim przypadku to na 2 dni ćpania, przed fentem jednak czuje respekt bo biorę klony plastry mam 50ug/h staram się na oko ten 1mg strzelać uwzględniając ze biorę tez morfinę i clonazepam to nie chce przedobrzyć dzisiaj mnie trochę przy podawaniu fenta przytkało z oddechem, ale dzialanie zupełnie nie w moim stylu, mówicie ze morfina jest sedatywna, ja po fencie właśnie śpię, ale zauważyłem ze po fencie mam mniejsze zaparcia niż po M
  • 683 / 133 / 0
@sclero2014 tylko detox na metadonie moim zdaniem od takich dawek fenta. Bez recepty masz kodeinę, ale wątpię żeby Ci pomogła, jest jeszcze PST, na chwile może i pomoże ale śmigaj na detox, sam idę szukam kompana

• 2801 / 361 / 0
@xantiago no właśnie myślę czy pierwszych dni gdy już nie będzie fenta . To np gdy miałbym brać fenta nie zastąpić dawkami np benzo żeby te pierwsze najgorsze dni jakoś przeżyć.. miałem też taki moment gdzie na kilka dni odstawiłem za pomocą ciastka z THC :) ono gdzieś skłoniło do pomyślenia że to zle co robie po ujj mi to itp i tak mysle co teraz zrobić by pierwsze dni przetrwać by wyszło to choc troche z nawyku itp

• 683 / 133 / 0
Jak się ma palenie fenta z blaszki jak Browna z biodostepnoscia? Warte jest to zachodu w porównaniu do np żucia plastra? O i.v nie wspomnę bo wiadomo ze to najlepsza droga podawania opio, chciałbym żeby ktoś bardziej doświadczony z fentanylem dał znać czy jara z blachy i praktykuje taka metodę aplikacji fentanylu i jak się ona ma do w/w właśnie żucia

02 stycznia 2020Landsberg2015 pisze:
Wiem że to już było na pewno ale każdy ma inną tolerancję więc zapytam. Wpadły mi w ręce dwa plastry Durogesic 50. Chce je przykleić do ciała bo się boję pakować do ust. Obecnie robi mnie 450 mg kodeiny ( choć używam na codzienn 150 mg tylko do poprawy nastroju. Tylko że jeśli chodzi o kodeinę jestem ultra rapid metabolizer. tramadolu muszę wziąśc z 500 mg. Cały plaster naklejony na ciało coś da? Mam tylko 2 i więcej już nie bo to jednorazowa sprawa. A może lepiej dwa na raz?
Przeglądam state posty to wy jesteście ze tak powiem za przeproszeniem pojebani ale to prawdziwe, tolerancja na 450mg kodeiny i zabieranie się za fentanyl bądź przeskoki z tramadolu na fentanyl… to proszenie się o smierć wg Wikipedii fentanyl jest 100x silniejszy od morfiny co wychodziłoby, ze 1000x silniejszy od kodeiny, ja z tolerancja na poziomie 1000mg morfiny i.v doba + 500mg oksykodonu i.v doba mimo to czuje respekt przed tą substancją i uważam, jak czytam posty typu „mam tolerke na 450mg kody ile zajebac fentanylu to jestem wręcz przerażony” tacy ludzie właśnie przedawkowują fentanyl w błyskawicznym tempie, niestety selekcja naturalna.
  • 5004 / 853 / 0
Sclero
A nie możesz na morfinie sobie zejść z tego fenta ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2801 / 361 / 0
@ledzeppelin2 mam majki od ujja . Ale odstawiłem i nie chcę pukać i.v by z fenta zejść. A doustnie u mnie jest kiepskie wchłanianie .. udało mi się wznowić treningi może wkręce sie znów jak zanim zachorowalem wtedy nic nie bylo mi potrzebne.. choć pewne leki i tak bede musiał brać do końca życia.. ale chciałbym zejść z fenta i tak mysle jaki " zestaw " ułożyć supli czegos OTC ( bez recepty ) badz innych środków by te pierwsze dni przeżyć teraz to bardziej głowa będzie szaleć...
  • 3 / / 0
Kurwa dobre gówno. 1 raz wziąłem z plastra. Efekt głowa czysta, pewnosc siebie, a ciało jakbym najebany był xD. Podoba mi sie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.