Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 189 / 3 / 0
bez_ez_mez pisze:
W ostatnie wakacje dostałem jeden plaster od znajomego co ma w rodzinie chorego na cos tam i on to dostaje przeciwbólowo, ale źle się po tym czuł i oddał mu wszystko co miał :-D
Przeciosałem plaster na pół i z ziomem sobie przykleiliśmy.
Teraz tak tu wyczytałem, że wchodzi po 15 godiznach 8-(
My jakoś godzine po przyklejeniu poczuliśmy dziwne odrealnienie ( możliwe, że placebo ) i nawet nie mieliśmy pojęcia, że to tak długo wchodzi.
Na drugi dzień żadnych efektów nie było z tego co pamiętam.
To był pierwszy kontakt z tą grupą i nie mieliśmy pojęcia czego się spodziewać.
I tak nic się nie stało.
Możliwe, że nawet nie zauważyliśmy efektu ?
ręce opadają jak sie czyta takie posty, nie mam pretensji do "ziomala" bez_ez_mez, tylko do osoby która dała mu te plastry. Nie wiem jak można dać fentanyl osobom nie mających doświadczenia z mocnymi opiatami, osobom które nie wiedza co to za substancja i jak należny z takim plastrem sie obchodzić.

Mam pytanie do osób w temacie
jak wyglada matryca z fentanylem w plastrze Dolforin? plaster 100ug/h tej firmy zawiera trochę więcej fentanylu niż Durogesic bo aż 19.2mg, tylko czy ekstrakcja spirytusem jest równie skuteczna jak w przypadku plastrów Durogesic? Mając do wyboru Durogesic lub Dolforin co lepiej kupić?
  • 1534 / 205 / 0
Dolforin przypomina nieco Matrifen, a przy ekstrakcji z Matrifenu spirytusem rozpuszcza się klej, tak że lepiej zastosować metodę z samym kwaskiem i wodą. Trzeba najpierw plaster macerować przez 0,5-1godz. w ciepłej wodzie z kwaskiem, a później gotować. Ja dobieram takie proporcje: na 1mg fnt 1 ziarno gruboziarnistego kwasku i 2ml wody.
A w ogóle najlepsze są plastry fenta MX. Plaster 100mcg/h zawiera aż 23,12mg fnt i budową przypomina Durogesic.
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2013 przez stary dziad, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1179 / 9 / 0
bez_ez_mez pisze:
Przeterminowane to nie były na pewno, a dawka była większa niż zalecana na opakowaniu.
Chyba, że to trzeba kilka razy tyle ile zalecana. Bo tam pisało, że 1/4 plastra.
A jak długo trzymaliście plastry? I czy ogoliliście najpierw miejsce przyklejenia? ^_^
Chociaż w sumie to one są w postaci systemu transdermalnego, więc stężenie fenta we krwi jest "stałe", ale ogólnie to jest dobrane dla dawek terapeutycznych, a nie rekreacyjnych.

Mówiąc krótko: zjebałeś %-D
Trzeba było przeliczyć sobie z wchłanialności jaką część plastra potrzebujesz i podjęzykowo zapodać.
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 98 / / 0
Plastry trzymaliśmy z 4 godziny.
Nie goliliśmy nic, tak o na włosie.
Uwolnijcie swój umysł na zawsze
Niech sam wybiera co ważne.
  • 1534 / 205 / 0
@bez_ez_mez, żeby poczuć działanie fnt z przyklejonego plastra, musi on być na ciele >24 godziny i można go zostawić na ciele do ok. 72 godzin, dopiero wtedy coś można poczuć. Mówię to o osobach nie uzależnionych, mnie przyklejenie nawet największego plastra, tzn. 100 mcg/h tylko likwidowało skręta. Tak, że zawsze przeróbka do strzału była robiona. Nie polecam tego osobom z małym doświadczeniem z silnymi opioidami, wynik może być taki, że rodzina będzie musiała wykosztować się na wieńce.
  • 98 / / 0
Może to i dobrze, że to nie zadziałało.
Opio to totalny syf, ale podejmując się tego nie byłem pewny co to za plastry.
Można się uzależnić od jednorazowego przyklejenia takiego plastra ?
Uwolnijcie swój umysł na zawsze
Niech sam wybiera co ważne.
  • 78 / 1 / 0
Nie ma takiej opcji raczej żeby się od jednego plastra uzaleznic.
Uwaga! Użytkownik bluff jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 9 / 0
Tak jak i nie ma opcji się uzależnić od pierwszej kreski koki.
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 953 / 4 / 0
psychicznie - oczywiście, że jest taka opcja.

czemu fentanyl tak bardzo wykurwia tolerancję w kosmos?
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 78 / 1 / 0
Bo ma takie powinowactwo do receptorów. Psychicznie też ciężko od jednego razu. Ja miałem przyjemność pukania 3metylofentanylu dwa,trzy razy i później b. długa przerwa bez ciśnień.
Uwaga! Użytkownik bluff jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.