Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
a co do szmalu w huj, no nie zarabiam 30 tys miesiecznie. wiec nie mam w huj, Ale na tyle by utrzymac mieszkanie, żreć po restauracjach, kupować szmaty i kosmetyki z lepsiejszych firm, a na dragi idzie ok 2 tys miesiecznie. Tatusia bogatego nie miałam, do wszystkiego doszłam sama, głową nie dupą wiec moge LEGALNIE WSZYSTKO przepierdolić i huj wszystkim do tego. Jak nie mam zlecen w pracy, ani zamówien na tramale, ziola, clony i inne gówna a co sie z tym wiaze- szmalu to przykrecam kurek kupuje pół gieta morfiny za 250 i jebie jedna-dwie dziennie z klonem. Więc tydzien mam spokoj a jak kupie helu za 250 tzn niecale trzy cw to mam 3 dni i po balu. fent za to niezle sie oplaca :D walisz taki plaster setke za 70 zł przez 2 tyg. :D
a z tym ze glody rozwalaja organizm - nie wiedziałąm..... dlatego robilam non stop przerwy.... dzien wale dzien przerwa tydzien wale tydzien przerwa. miesiac wale dzien przerwa :D
pierwszy głodzik mialam z pół roku temu. jak przeszłam -??? zasłabłam na łóżku, mialam halucynacje, rzyganie , sranie, jebiący pot, czucie każdego mięśnia, bół głowy brzucha, nieregularne miesiączki. Mój facet to samo - poddal sie i jebal tramal z mieta w kabel, ja patrzylam rzucalam sie od ściany do boku faceta i zasnelam o 4 rano, 3 dni to samo. Towaru nie zamowilam. Jestem pierdolona samicą alfa. I głupi brąz "z ulicy" mnie specjalnie nie uzależni. Wydaje mi sie ze majka bardziej wpierdala niż to 4- 8 % heroiny z psychotropami sprzedawane jako brąz. Może i jakis dobry kompocik to i tak ale szczerze dobry kompocik probowalam JEDEN raz w zyciu i mnie niemal zabil, ale leniwa jestem niechce mi sie lazic po działkach o 4 rano, chlopow wiejskich pytac czy maja i sprzedadza itp. I o dziwo sie nie poniżam, moi dile sami do mnie piszą czy to od morf, czy helu czy fenta. Jak jestem u starych to mi przesylaja , helik majusia fencik prosto do łapki. nawet z domu nie wyjde. I Też mamy dobre kontakty ze sobą. Wiadomo że za 50 zł jebnie Ci rozmieszane 300mg, a za 70 czystsze 120 mg. Ale huj.
infantylnie powiem, dzis gdy siedzialam nad tym morzem syfnym zbieralam muszelki i patrzylam w toń to doszłam do wniosku że hel to shit, i chcialabym zmienic troche to jebane życie, poznać fajnego rockowego faceta (jak mój ćpun to przeczyta to sobie zlotego strzala zrobi...), wciagać koks na imprezach, czasem zarzucic kwasa, prowadzić burdel i rozbijać sie starymi amerykanskimi autami. Mieszkać w pizdu w lesie i rozkoszować się naturą, i tam tworzyć, i podrozowac, non stop, malowac, fotografowac i pozowac - jak teraz ino że bez heleny.... A nie potem wydawać pol wyplaty na nia, ratować mojego fioletowego ćpuna z zapaści , zamykać moje przyszłe gotyckie dzieci w lazience i tlumaczyc im, ze mama z tata biora lekarstwo, i są tacy mroczni że maja fioletowe usteczka po wzieciu leku. Miewać depresje i tęsknoty za panną H... ale pewnie sie skonczy tak ze jak wroce do wawy w niedziele i sobie pierdolne w kanał bo obiecany tydzien minął. I po marzeniach.
Co najbardziej niszczy org, a co najbardziej uzaleznia helka od dila, apteczna majka czy steven fental?
Bandzior, az tak cie to fencisko wciagnelo??? dla mnie tylko przez chwile byla subst życia ;]...
mam bzika na punkcie swojego wygladu i zdrowia wiec pierdolnełam hel na ten tydzien bo zaczely mi wypadac kudly. Jesli bedzie trzeba pierdolne na drugi...
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
" fent za to niezle sie oplaca walisz taki plaster setke za 70 zł przez 2 tyg."
o jej co ja mam napisać. gdzie te czasy hahahahaha. nie pamietam. ja bym musiał, ale tak za 140 zeta dziennie. co nieprawdopodobne? nie do uwierzenia? kłamstwo? mój wymysł? fikcja?
nie nie nie ani kłamstwo, ani wymysł, ani nie do uwierzenia, ani nie nieprawdopodobne, ani żadna fikcja. owszem, może i ciężko dojść do takiego stanu, bo mało jest amatorów owego specyfiku, którym tylko i wyłącznie on tak bardzo spasował. poza tym dostęp, na plastrach na pewno, jesli nie jesteś milionerem, nie szybko to osiągniesz. natomiast jeśli masz ów specyfik w czystej postaci, do tego naprawdę jest to coś, co Ci najbardziej pasuje, to dojdziesz do takiego stanu rzeczy wcale nie w tak długim okresie czasu. a potem cóż masz w glowie jedno fentanyl, fentanyl, fentanyl. ja bym nie zamienił na żadną, nawet najczystszą heroinę. nie ta faza, nie ten stan.
może faktycznie na początku dla kogoś, kto ma niewielką tolerkę jest to najekonomiczniejszy opioid. potem miesieczne wydatki na owe plasterki, przy np moim zapotrzebowaniu, to 2 srednie krajowe. cóż trzeba grać w totolotka, i mieć nadzieję na wygraną. choć tak teraz sobie pomyślałem, że fnt pożre i tę wygrana w lotto. cóż taki już jego urok, że chce się więej i wiecej i wiecej, a nic innego nie daje satysfakcji.
oxanek z wiwisekcji
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
I tak sie dziwie ze juz w tym wieku zaczynasz myslec i miec marzenia o przyszlosci.
po raz setny powtarzam - pierdol to, te ciezkie dragi.
Nie spotkam cie nigdy, wiec sobie tak tylko pisze.
Znajdz sobie NIECPAJACEGO faceta, poucz sie, zaloz rodzine, byznes.
Bedziesz sie upijala na imprezach raz w miesiacu, czasami trava...nic zlego.
Za 30 lat pomyslisz ze dobrze zrobilas.
walenie opiopodobnych fcanau nic dobrego z soba nie niesie, a ktoregos pieknego poranka mozesz obudzic sie "trafiona" - i huj, po ptokach..
No nic, zrobisz jak zrobisz, wiem ze smuceniem nikogo do niczego sie nie przekona.
wesolych "wakcji" nad Baltyckiem! (qrva, to moje strony, troche teskno)
ciesze sie ze mi fent nie przypasowal na tyle, bo bym zbankrutowala z tego co mowisz, albo pierdolnela w głowke ..
Co do tolerancji na f to fakt, rośnie szybko i mocno :finger:
pzdr T1000 ;)
Uzywal by magister duzych liter, i nowe zdania zaczynal z nowej linijki, to i prostak by moze cos zrozumial.
zauważyłem że kwasek cytrynowy jest nie potrzebny gdy robimy ekstrakcje fentanylu z matrycy, za pomocą spirytusu
Zastrzyk przygotowuje w ten sposób:
Biorę stołowa łyżkę i wlewam odrobinę spirytusu (około 0,5ml) tylko tyle aby spirytus pokrył kawałek matrycy umieszczony na łyżce. Po kilkunastu minutach matryca robi sie matowa co oznacza że fentanyl rozpuscił sie w spirytusie. Potem dolewam 2-3 ml wody, wyjmuje matryce z łyżki, a roztwór zaciągam do strzykawki filtrując przez małą kulkę z waty.
Po tej operacji mam w strzykawce wodę i odrobinę spirytusu w którym jest rozpuszczony fentanyl. Do strzykawki zaciągam jeszcze kolejne kilka ml wody aby spirytus był bardziej rozcieńczony i nie szczypał w żyłę podczas wstrzykiwania.
Wcześniej zawsze dodawałem kilka ziarenek kwasku bo myślałem, że po dodaniu wody do spirytusu fentanyl sie nie rozpuści ale ostatnio w ogóle nie dodaje kwasku i działa tak samo czyli robiąc metoda którą wyżej opisałem kwasku dodawac nie trzeba
Podejzrewam ze w przypadku przygotowywanie bupry do podania iv sytuacja wygląda tak samo i kwasek jest zbędny
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-01-17_11-55-24.jpg)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/chimpanzees-sharing-fruit.jpg)
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol
Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/petru.jpg)
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły
Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/pszelef.jpg)
Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób
Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).