Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 241 / 31 / 0
bierzesz moze baclofen? wiadomo tolerka wtedy bylaby na fenibut, ale ogolem ja wrzucam 3g tego holendra i jest zajebiscie, caly dzien wystrzelony z dobrym nastrojem i boską muzyką. Prega na szczęście nie wplywa na tolerke a brałem ją już kawał czasu. No czasem wrzuce mix prega + fenibut i wtedy to juz jest kosmos.
  • 105 / 26 / 0
Sporadycznie, pół roku temu byłem w ciągu i tak było też identyk jakością jak sns, tydzień później zarzuciłem z innej firmy który był kryształowy i było wykurwiście, a potem co dwa tygodnie już leciałem na ruskim sorcie. No ale jak mówiłem wcześniej może zmienili hurtownię czy coś i może teraz mają ten dobry w kryształkach. Tak czy siak jak ciebie świetnie robi to nic tylko pozazdrościć ^^
  • 241 / 31 / 0
Dziś to już przeginka troche, 600mg pregaby, buchy z vapo ziółka na okrągło, do tego 50g kava kavy na podbicie fazki i później 1,5g fenibutu na dokręcenie, no i na takim mixie można oddać się pracy. Czuje sie jak najebany sztucznie, mam faze ale jestem trzezwy. Każdy zachwalal tego holendra to zamowilem ponownie no i na mnie działa spoko.
  • 2 / / 0
Witam. Jutro przyjedzie do mnie kurier z fenibutem SNS. Posiadam też tabletki
Jungle essence Maeng da Maxx o następującym skladzie:
Maeng Da
Bacopa Monnieri
Rhodiola Rosea
Ginkgo Biloba
Choline
L-Theanine
L-dopa
Chciałam zapytać czy bezpiecznie będzie mieszać te tabletki z fenibutem i w ewentualnie jakich proporcjach. L-dopa zmniejsza tolerancję na fenibut z kolei ten sns zawsze działa na mnie słabo. Może mi ktoś napisać czy mieszanie tego będzie w ogóle bezpieczne? Pozdrawiam
  • 977 / 221 / 0
Nie wiem jak mieszanie, ale możesz dać znać czy w SNS też mają fenibut w postaci pudru zamiast kryształków. Chociaż zgaduje że pewnie będzie kiepsko działający puder.
  • 512 / 57 / 0
01 lutego 2022Keroina pisze:
Witam. Jutro przyjedzie do mnie kurier z fenibutem SNS. Posiadam też tabletki
Jungle essence Maeng da Maxx o następującym skladzie:
Maeng Da
Bacopa Monnieri
Rhodiola Rosea
Ginkgo Biloba
Choline
L-Theanine
L-dopa
Chciałam zapytać czy bezpiecznie będzie mieszać te tabletki z fenibutem i w ewentualnie jakich proporcjach. L-dopa zmniejsza tolerancję na fenibut z kolei ten sns zawsze działa na mnie słabo. Może mi ktoś napisać czy mieszanie tego będzie w ogóle bezpieczne? Pozdrawiam
Zeby L-dopa zadzialala potrzebujesz EGCG, to tez powinno byc w tym skladzie, nie kupuj takich supli gdzie jest pelno substancji bo nie warte to grosza.
  • 305 / 40 / 0
03 lutego 2022Fruktoza pisze:
Nie wiem jak mieszanie, ale możesz dać znać czy w SNS też mają fenibut w postaci pudru zamiast kryształków. Chociaż zgaduje że pewnie będzie kiepsko działający puder.
A ja właśnie niedawno miałem kapsulki z SNS i faktycznie był to puder, ale działał na mnie bardzo dobrze! Widocznie nigdy chyba nie próbowałem tego z kryształkami, ktoś może jakieś pewne źródło polecić?
  • 512 / 57 / 0
To znowu nie jest tak to konca ze nie dziala, ja mam jeden i drugi sort. I cukier puder na mnie tez dziala nie wypierdala tak z kapci jak krysztal ale dziala i chillout jest przyjemny.
  • 222 / 7 / 0
Miał ktoś phenibut z nootropicsdepot?

To jedyny jakiego próbowałem, działanie jest ledwo wyczuwalne, trochę chyba pomaga na sen poza tym w sumie nic.

Dawki 1.5-5g.
  • 305 / 40 / 0
03 lutego 2022Dodelijke pisze:
To znowu nie jest tak to konca ze nie dziala, ja mam jeden i drugi sort. I cukier puder na mnie tez dziala nie wypierdala tak z kapci jak krysztal ale dziala i chillout jest przyjemny.
No to właśnie na mnie też tak działa, bardzo przyjemny chillout. Ale jestem bardzo ciekaw jak ten kryształ by na mnie podziałał.
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.