Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 234 / 11 / 0
Prawie tak samo szybko jakbyś brał codziennie.
  • 36 / / 0
Fenibut najlepiej jest brać raz w tygodniu. Wtedy są nikłe szanse na pojawienie się tolerancji. Biorąc co 2dni tolerancja pojawia się bardzo szybko tak jak napisał kolega wyżej, dodatkowo Fenibut ma mocno przejebane skutki odstawienne.
  • 549 / 54 / 0
wiec jak bedzie najlepiej ile razy w tygodniu??
  • 262 / 8 / 0
Jeden, lub zero razy w tygodniu, najlepiej raz na dwa tygodnie. Wtedy tolerka nie ma szans :cheesy:
To tak, jakbyś się wielbłąda na pustyni
zapytał czy wody chce. :nuts:
  • 234 / 11 / 0
Czy będąc w ciągu na fenibucie da się brać fasoracetam tak żeby obniżyć tolerke ale żeby jednocześnie nie spowodować że fasoracetam wywoła efekty odstawienne, które trzeba będzie zaleczyć kolejną dawką fenibutu?
  • 86 / 2 / 0
Siemka
Jest sens stosować fasoracetam, do zbijania tolerki na baclofen?. Będzie tak samo działało jak w przypadku fenibut?
  • 196 / 7 / 0
Tak. Jeśli się nie mylę baclofen jest jedynie agonistą GABA-B i stąd jego działanie, nie przyglądałem się dokładniej temu środkowi, ale zdaje sie ,że na inne neuroprzekaźniki nie działa lub w mało znaczącym stopniu, więc sens jest jeszcze większy niż w przypadku fenibutu i będzie chyba jedyną substancją konieczną do zbijania tolery. Tylko wiadomka - tu już na innych daweczkach trzeba śmigać ;)
Never give up !
  • 1676 / 106 / 0
Natknalem sie na fluorofenibut. Mial ktos stycznosc ?
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1070 / 135 / 0
Podobno jest kilka razy silniejszy niż phenibut. Chętnie bym spróbował :)
  • 440 / 32 / 0
kiedys mialem fenibuta i byl hujowy, po 5g tylko ciezko bylo, teraz mam niby z tego samego źródła, co prawda odstawiam gbla (koncze juz odstawke) i zjadlem tez 75mg baklofenu i to tego juz 8 albo 9g i z addym gramem jest coraz lepiej, wjezdzaja mi teraz 2 ostatnie gramy fenibuta (dobilem do 8 albo 9 od 15 godziny). muzyczna troszke lepiej wchodzi. takze takie jedzienie 2-3 g to nie dla mnie, ja musze dojebac. na bluelighcie tez gosc pisal ze po 2-3 spoojniejszy tylko jest po 6 zaczyna sie całkiem całkiem a od 9g czuje euforie. i to by sie zgadzalo.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.