Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
Jak wizualnie? Po docu mam tylko mozaikę jeśli chodzi o OEVy, przy rozsądnych dawkach ofc.
Nie wiem w sumie na co się zdecydować, skłaniam się raczej ku DOBowi, bo chyba DOM robi duże kiełbie we łbie.
A DOM nie ma potencjału badtripogennego, i nie jest z definicji bardzo mroczny? :D Nie żebym się bał BT, swojego BT życia na 25B rok temu przeżyłem i od tamtego momentu poukładałem sobie w głowie, no ale.
Chyba jednak wezmę DOMy :D
opetany pisze:DOM nie ma potencjału badtripogennego, i nie jest z definicji bardzo mroczny?
Pytam o roznice wzgledem DOC'a. Znawca zwierzyl sie, ze o doca bardzo ciezko i najczesciej lata inny karton a "motloch i tak nie pozna roznicy".
On sam, ogromne dosw mowi ze DOC jest zajebisty.
Ale potem dwoje przyjaciol okreslilo to jako dobowy bad-trip.
Ja uwielbiam DOI i 25i ale juz polpwka Doma i nabralem szacunku.
Czego mam sie spodziewac po tru docu i tru DOB - domyslam sie ze DOC mocniejszy i bardziej vizual niz DOI i wiecej lekow...
Jakie efekty przewazaja przy Dpc? Slyszalem ze sluchowe, ale to ndf... I pptwierdzam.
a DOB to uohohp - grrrrubo
Z prochu powstales, z konta powrocisz...
synth-drugs-branch analizer
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.