Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 158 / 45 / 0
@Herezjarcha Połączenie ogólnie niepolecane, bo to dwa stymulanty, ale raz pomieszałem 210 mg 3-CMC z 60 mg Medikinetu IR zażywając je naprzemiennie w ciągu jakichś 8 godzin. Wszystko było w porządku, żadnych wjazdów na serce, ciśnienie i tętno w normie, brak zejścia itd.
04 września 2022integralxdx pisze:
Witam, ja tez biorę Medikinet 20 CR i muszę przyznać, że zauważyłem dziwna reakcje z kofeina. Jestem kawoszem i od kilku lat raczej piłem jej naprawdę dużo, wydawało mi się zawsze, że bez kawy nie umiem już funkcjonować. Przy niedawnej zmianie dawki Medikinetu widzę że nie potrzebuje kawy bo już wystarczająco mnie lek pobudza, ale po wypiciu mimo wszystko czuje się jak w kołowrotku... miał ktoś tak? Przyjmuje też do tego Welbutrin 150mg.
Jednocześnie chce dopytać czy przy stosowaniu wyżej wymienionych leków, brał ktoś MDMA i czy to działa jakkolwiek? Czytałem o badaniu w którym welbutrin podwyższa działanie MDMA, a MDMA podwyższa działanie welbutrinu. Miał ktoś styczność z tym osobiście? Jestem ciekaw bo chciałbym zarzucić tabse ale wolałbym unikać złych mixów i złego tripa :)
Pewnie emka już zjedzona, ale może komuś się to przyda. Ja w sumie bardzo mocno ograniczyłem kawę od jakiegoś roku i były okresy kilkumiesięczne, że w ogóle nie zażywałem kofeiny, więc tolerancja mocno spadła. Fajnie na mnie działa miks kofeiny (300-600 mg) i pregabaliny 150-225 mg, bo daje świetną stymulację, motywację itd. bez jakichkolwiek działań niepożądanych oraz popołudniowego zjazdu. Dwa razy dorzuciłem do tego zestawu Medikinet.

Za pierwszym razem wpadło ok. 10:00 150 mg pregi na czczo, potem śniadanie, mocna kawa + 200 mg kofeiny i dodatkowe 75 mg pregi, w ciągu jakiejś godziny-półtorej wypiłem kolejną mocną kawę i wziąłem drugą kapsułkę kofeiny 200 mg. Następnie o 12:30 zjadłem 20 mg Medikinetu CR i kolejne 20 mg wciągnąłem (oczywiście roztartego w pył). Efekt mocniejszy niż po samej predze z kofeiną czy samym metylofenidacie - ewidentnie czułem, że się porobiłem i trzymało mnie mocno przez jakieś 3-3,5 godziny, ale było bardzo przyjemnie. Potem wciągnąłem jeszcze jedną kapsułkę 20 mg, ale na dwa razy w odstępie ponad godziny i całkiem fajnie podbiło to stymulację.
Drugi raz wziąłem 150 mg pregi, ok. 300 mg kofeiny, a ponad godzinę później kapsułka CR 30 mg poprawiana potem przez cały dzień małymi dawkami Medikinetu IR w łącznej ilości 90 mg. Efekty gorsze niż za pierwszym razem, ale pewnie tolerka zrobiła swoje, bo to było trzy dni później. Może powinienem dać więcej kofeiny kosztem metylofenidatu? Tak czy inaczej zero negatywnych odczuć.

Nie licząc powyższych akcji to MPH brałem ostatnio prawie miesiąc temu, pregabalinę 4 razy po 150-225 mg na przestrzeni paru tygodni, z kolei kofeina w ostatnim czasie wpadała częściej, bo kilka razy w tygodniu w dawkach 100-300 mg. Samą kofeinę i Medikinet na pewno brałem, ale to były minimalne ilości kofeiny tzn. maksymalnie 2 kawy i na pewno nie więcej niż 100 mg MPH rozłożone w czasie. Za każdym razem czułem się dobrze i moim zdaniem dawka 20 mg MPH (zażywana pewnie z rana) i emka (pewnie jedzona wieczorem) to bardzo bezpieczne połączenie, a odnośnie interakcji Welbutrinu z MDMA to https://www.spiritpharmacist.com/blog/MDMAbupropion i https://jpet.aspetjournals.org/content/353/1/1.3 jest napisane coś ciekawego tj. "In a double-blind, placebo-controlled, crossover study, 16 subjects received either 300mg of bupropion or placebo followed by 125mg of MDMA or placebo. Results of this study showed that bupropion not only didn’t interfere with subjective effects of MDMA, it prolonged and increased them [1]." Natomiast jak taki miks podziała na Ciebie to można się tylko domyślać, bo pewności raczej nigdy nie ma.
  • 1 / / 0
MPH z czym najlepiej wchodzą mixy ?

ogólne pytanie np MPH + kofeina na dobre pobudzenie ?

a i ogólnie zawiodłem się MPH gdyż przez 1h dobra bania a potem juz normalnie nawet dorzutka nie pomogła xD

przeniesiono do odpowiedniego wątku - WRB
  • 68 / 16 / 0
Polecam mix MPH z Pregabaliną, działa jak upośledzone MDMA. Fajne, żeby chociaż raz spróbować jeśli się ma okazję i możliwości
  • 364 / 109 / 0
Potwierdzam , miks pregaby z metylofenidatem to jeden z ciekawszych jakie próbowałem najlepiej jeszcze kilka piwek wypić to jest ideolo
"Life pain always sexy"
  • 9299 / 1807 / 2
Dłuższe miksowanie benzo z jakimikolwiek stimami skończy się nerwicą, depresja 😅 i innymi problemami z deficytem sero. Zamiast na dopaminowcach dbać o zachowanie balansu dop:ser (lub choćby nie ucinać serotoniny jeszcze bardziej) to kosicie i te resztki serotoniny. Brawo.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 5 / 1 / 0
czy palenie trawki może wpływać na zwiększenie tolerancji na MPH? słyszałem takie plotki, ale wydają mi się bezzasadne
  • 964 / 17 / 0
Jaka dawka metylofenidat podnosi motywację oraz w mix z czym daje kopa np clonazepan?
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2023 przez pauleta1987, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 364 / 109 / 0
Z tą motywacją to zależy od osoby , napewno medi w małych dawkach poprawia koncentrację , aczkolwiek niekoniecznie u wszystkich, zazwyczaj jak coś zaczniesz robić to ciężko skończyć. Jeśli chodziło o miks z klonami to on nie ma sensu bo substancje działają przeciwstawnie , osłabiają siebie nawzajem . Natomiast polecałbym tak jak wyżej pregabalinę.
"Life pain always sexy"
  • 964 / 17 / 0
Lekarz zalecił mi dawkę metylo 60mg na poprawę nastroju wydaje mi się że za duża co sądzicie?
  • 364 / 109 / 0
To jest w chuj dużo , chyba że ważysz dość sporo to dawka na naćpanie się jest . Czy masz ADHD/ADD lub duże problemy z koncentracją, bo to na to głównie jest metylofenidat. Czy lekarz najpierw dawał Ci leki nie uzależniające?(SSRI lub MAOI na przykład? One są typowo przeciwdepresyjne)
"Life pain always sexy"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.