EDIT:
Nie będę igrał z ogniem. 27 pigulek poszlo w kanalizację (tzn. ściek).
Ktoś to scali?
Ktoś scali ;) - Lotnik
Ktoś jeszcze robi się strasznie, hm, emocjonalny dzień po estazolamie? tzn po wieczornym zjedzeniu na sen.
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
salvinorin pisze:Zjadłem 3 rolki 5mg, poprawiłem jedną Es-ką, czasami mi się wkręca bezdech nocny... zdarzyło się komuś po tym? bo estazolam wczesniej jadłem tylko ok 2x.... a na ulotce tam coś napaprali na ten temat hehe...
na zwała po etkacie (1g) sie nada ? a jak tak to w jaką dawke celować
pytanie 2
jaki jest czas działania tego benzosa ? ( to juz niezaleznie od tych zwalow , tylko ogolnie ) Pytam konkretnie -"działanie odczuwalne: ile trwa pizdeczka, ile czujemy się SI? " [[a nie okresy półtrwania, czas krążenia w krwio-obiegu lub długość pozostania mikroelementów w źdźbłach włosów które mogą zostać stropione przez narko-testy ITD ?]]
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
2. Po niecałej godzinie następuje senność, jeśli ją przetrzymać to potem faza trzyma gdzies z 4-5 h.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.