Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 388 / 3 / 0
No trochę się tego boję, teraz 2 tygodnie nie brałem estazolamu ani kody i było spoko. Może jeszcze ze 3 dni sobie poluzuje wieczorkami a potem oddam komuś w potrzebie albo spuszczę w kiblu. Antydepresanty mam w dupie, to też już za mną, wolę nie narażać moich neuronów na te niezbadane chemikalia. Czas na zen i ciężką pracę :) Arbeit macht frei :D
EDIT:
Nie będę igrał z ogniem. 27 pigulek poszlo w kanalizację (tzn. ściek).
Ktoś to scali?

Ktoś scali ;) - Lotnik
  • 729 / 7 / 0
Szkoda, mogłeś mi oddać - bardzo lubię estazolam jako nasenną benzodiazepinę. Ciężko dobrać dawke, tho, raz jedna i idę w kimę, a raz trzy i napierdzielam na 'fejsikach'. Za to bardzo fajnie usypia - powoli, powoli i chrr... a i te takie jakby się motywy senne ładowały na jawę, tzn przed zaśnięciem jeszcze.
Ktoś jeszcze robi się strasznie, hm, emocjonalny dzień po estazolamie? tzn po wieczornym zjedzeniu na sen.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 247 / 1 / 0
Zjadłem 3 rolki 5mg, poprawiłem jedną Es-ką, czasami mi się wkręca bezdech nocny... zdarzyło się komuś po tym? bo estazolam wczesniej jadłem tylko ok 2x.... a na ulotce tam coś napaprali na ten temat hehe...
  • 3309 / 21 / 0
A solo tak miałeś? Miksowanie czasem jeszcze bardziej spowalnia OUN, a bezdech może być tego rezultatem.
sqrt(666)
  • 867 / 12 / 0
salvinorin pisze:
Zjadłem 3 rolki 5mg, poprawiłem jedną Es-ką, czasami mi się wkręca bezdech nocny... zdarzyło się komuś po tym? bo estazolam wczesniej jadłem tylko ok 2x.... a na ulotce tam coś napaprali na ten temat hehe...
Jeżeli nie masz tolerancji to jest to całkiem normalne.
ChÓj!
  • 128 / 6 / 0
Strasznie dziwna sprawa... Kilka razy z rzędu zdarzyło się,że kiedy biorę estazolam przed snem (zazwyczaj ze 4 mg i dwa browarki, czasem tylko 2mg bez niczego) mam przez całą noc jakiś pierdyliard niesamowicie świadomych i szczegółowych snów. Bawiłem się kiedyś w LD, ale czegoś takiego nie miałem. Za każdym razem jest podobnie: budzę się w nocy kilka razy na chwilę, myślę sobie: "OK, teraz chcę żeby mi się przyśniła taka i taka sceneria, z taką laską. Będę jarał jointy, potem ją porucham, a następnie udam się na bitwę z trollami górskimi". Po wykonaniu scenariusza budzę się na chwilę i ustalam następny. Po prostu całkowita kontrola, tak jakby estazolam nagle zmienił profil działania (zwykle po nim nie miałem żadnych snów, spałem jak kamień). Wina tolerancji, czy jestem jakiś dziwny? (więcej info o mnie: balans neuroprzekaźników mam zepsuty, HPPD, podwójna diagnoza i generalnie jestem człowiekiem z hyperreala)
  • 3309 / 21 / 0
Benzo miesza w fazach snu, może to stąd.
sqrt(666)
  • 237 / 10 / 0
pytanie 1
na zwała po etkacie (1g) sie nada ? a jak tak to w jaką dawke celować

pytanie 2
jaki jest czas działania tego benzosa ? ( to juz niezaleznie od tych zwalow , tylko ogolnie ) Pytam konkretnie -"działanie odczuwalne: ile trwa pizdeczka, ile czujemy się SI? " [[a nie okresy półtrwania, czas krążenia w krwio-obiegu lub długość pozostania mikroelementów w źdźbłach włosów które mogą zostać stropione przez narko-testy ITD ?]]
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 388 / 3 / 0
1. Nada się, zjedz 2 tabsy powinno być ok.
2. Po niecałej godzinie następuje senność, jeśli ją przetrzymać to potem faza trzyma gdzies z 4-5 h.
luminal_100
  • / / 0
Re: Estazolam - Wątek ogólny
Nieprzeczytany post autor: luminal_100 »
To benzo jest okropnie słabe zjadłem dziś 6mg bo dostałem na pogotowiu i zero efektów niewiem co jest grane dostałem do tego pramolan to recke wyrzuciłem na to bo to shit poszedłem z myślą o jakieś alprze a tu nic z tego ale teraz byłem w przychodni dyżurującej i dostałem receptę na afobam:-) powiedziałem że leczyjem się na nl poszedłem do apteki pytań o zamiennił to w jednej mówią że nie dadzą bo nie mogą takich leków zamieniać 2apteka dali alpragen za 10zł a ten afobam kosztował 22zł za 0.5mg paranoja jakie te ceny są pozdro
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.