Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 634 / 4 / 0
A mnie wyjątkowo skutecznie usypia, nawet w dawce 2mg.
A, powyższy eksperyment zakończył się niepowodzeniem, mix 4mg esta + kawa zawierająca ponad 0,5-0,7g kofeiny zwalił osobnika ważącego ok 70kg z nóg, najpierw trochę ponoddował z tego co pamięta (dzień wcześniej zarzucił 90mg dxm + 600mg kodeiny + 10mg MTC co było złym miksem jeśli chodzi o ostatnią substancję i nie odczuł takiego działania kody jak chciał), a później zasnął na dobre i spał od 19 do 7 rano, rano wstał wypoczęty i pełen energii.

Wniosek: substancja Estazolam nawet w niewielkich dawkach nie działa na badacza rekreacyjnie i nie ma zamiaru powtarzać eksperymentów. Niemniej załatwi sobie pudełeczko, gdyby kiedyś bardzo potrzebował zasnąć a miał z tym duży problem.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / / 0
Miałem kiedyś z tym do czynienia.
Zajebiście usypiało,pierw rozluźnienie,relaks, wyłączenie myśli, euforia i błogi sen.
A na drugi dzień zajebiste samopoczucie zupełnie inny człowiek co raczej wynikało z dobrego wypoczynku.
No cóż ale paczka się w końcu skończyła i już nie było tak wesoło hehe
Na mojej osobie sprawdzał się raczej tylko jako środek nasenny.
  • 179 / 3 / 0
No i ja dziś wreszcie dopadłem paczkę estazolumu. kolejne benzo do testów. Początkowo walnąłem 4 mg, ale jestem na klonach (szkoda, że estazolam jest typowo nasenny)
Jak dobrze sobie zrobić estazolamem z tago co napisał sniberi:" ,,,,pierw rozluźnienie,relaks, wyłączenie myśli, euforia i błogi sen." pasuje chyba do kodinki
  • 420 / 2 / 0
Jak jesz klony to watpie zebys nacieszyl sie dzialaniem estazolamu, w koncu to dosc slabe benzo, poprubuj ilosci typu 10 mg ale watpie zebys bez przerwy od benzo byl tak zadowolony z esta jak sniber.
  • 388 / 1 / 0
Na mnie po dluzszej przerwie od benzo estazolam mocniej dziala niz relanium , ale taka przysypka lapie ze bez snu sie nie obejdzie.
  • 554 / 5 / 0
Potwierdzam wystarczy kilka tygodni jesc klony nawet jeden mg , moze nawet tydzień i mniej niż 1mg
gdy przychodzą efekty odstawienne 2mg estazolamu tylko dawało normalne samopoczucie , ale po przerwie koło 2tygodnie aż organizm się wyregulował , czuć róznice między esta a clonem , na mnie esta działa tak jak to opisał kolega Sniber

edit: Sniber ,a zauważyłeś po estazolamie wyostrzenie kolorów ? szczególnie widać to na niebie , w lesie , lepsza ostrość i barwy lekko podkręcone dużo piękniejsze,widać to nawet siedząć przy kompie jak tapeta i okienka nagle nabierają kontrastów . ;] pozdro
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2011 przez michcioms, łącznie zmieniany 1 raz.
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 124 / / 0
Nie przypominam sobie bo było to dość dawno i pewnie wtedy nie zwróciłem na to uwagi.
Zadziwiające że taka jedna malutka tabletka potrafiła tyle zdziałać.
  • 95 / / 0
moje ulubione benzo, najbardziej zbalansowany profil i dlugosc dzialania
fajnie sie wciaga w noska ^_^
Kakihara pisze:
Jak jesz klony to watpie zebys nacieszyl sie dzialaniem estazolamu, w koncu to dosc slabe benzo, poprubuj ilosci typu 10 mg ale watpie zebys bez przerwy od benzo byl tak zadowolony z esta jak sniber.
dla mnie z kolei 6mg klona = 2mg esta
kazdy jest inny
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2011 przez himself, łącznie zmieniany 2 razy.
clowns to the left of me, jokers to the right
  • 554 / 5 / 0
Najgorsze , że mocno uzależnia , albo to tylko ja taki podatny . po 40mg zjedzonych w 40dni , odrealnienie utrzymywało sie prawie 2 tygodnie , reszty efektów nie czułem bo opio pewnie je łagodziły, a na ta derealizacje sporo mi melisa pomagała , no i piwo oczywiscie .Boje sie co to będzie teraz jak jadłem go już sporo czasu i klony jeszcze dłużej , przymierzam sie do odstawki ..a nawet poza wymienionymi preparatami nie mam czym sie wesprzec (melisa,alko) ..pozdro
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 95 / / 0
michcioms pisze:
Najgorsze , że mocno uzależnia , albo to tylko ja taki podatny . po 40mg zjedzonych w 40dni , odrealnienie utrzymywało sie prawie 2 tygodnie , reszty efektów nie czułem bo opio pewnie je łagodziły, a na ta derealizacje sporo mi melisa pomagała , no i piwo oczywiscie .Boje sie co to będzie teraz jak jadłem go już sporo czasu i klony jeszcze dłużej , przymierzam sie do odstawki ..a nawet poza wymienionymi preparatami nie mam czym sie wesprzec (melisa,alko) ..pozdro
sprobuj takiego leku ziolowego o nazwie valused, ma dosc wyrazne dzialanie GABAergiczne, duze dawki (5-6 tabletek ekstraktu) maja dzialanie porownywalne do malych dawek diazepamu (2-5mg)
mozesz sprobowac dorzucic do tego dziurawca (dokladniej zawarta w nim hyperforine), oprocz innych wlasciwosci to jest ona takze agonista receptora GABA, a do tego inhibituje jego wychwyt zwrotny
jak juz bedzie naprawde zle to wspomoz sie alkoholem
clowns to the left of me, jokers to the right
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.