Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 60 / 1 / 0
tak to chyba byl szatan 'ten pierunski ' ktory wstepuje we mnie jak zezre ten pipepszony estazolam !
nie dosc ze nie daje mi zadnego kopa to jeszcze dostaje po nim agresora i to nawet bez mieszania z alko pierdole ten esta szit
nie bierzcie tego w celach rekreacyjnych tylko na sen ,choc w moim przypadku to spac mi sie po nim nawet nie chce
na prawde przestrzegam!estazolam to samo zło :#:
  • 1179 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: mniemanolog »
Siemanko!
Mam paczkę estazolamu, niestety przeterminowanego o 4 lata i parę miesiecy. Mam w związku z tym pytanie czy spożywanie takiego estazolamu jest bezpieczne i czy w ogóle będzie działał?
dzięki za odp
---------
Jak myślicie, lekarz domowy wypisałby mi miascerynę albo tranzodon albo remeron, czy to tylko psychiatra wypisuje?
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2009 przez mniemanolog, łącznie zmieniany 1 raz.
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: robinchuj »
mniemanolog pisze:
Siemanko!
Mam paczkę estazolamu, niestety przeterminowanego o 4 lata i parę miesiecy. Mam w związku z tym pytanie czy spożywanie takiego estazolamu jest bezpieczne i czy w ogóle będzie działał?
dzięki za odp
3 tygodnie temu delektowałem sie estazolamem z roku 2007.gdzies tu juz na forum o tym pisali ze te leki mozna spozywac dlugo po skonczonym terminie waznosci.na mnie dzialal jak nalezy.szkoda że nie jest z nim jak z winem im bylby starszy tym mocniej kopał :cool:
Uwaga! Użytkownik robinchuj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
mniemanolog pisze:

Jak myślicie, lekarz domowy wypisałby mi miascerynę albo tranzodon albo remeron, czy to tylko psychiatra wypisuje?
Może wypisać na 100% ze swojej strony polecam tranzodon albo remeron (mirtazapina). Moim zdaniem mianseryna jest najgorsza z tych trzech wymienionych przez ciebie leków, ale pamiętaj ze pisze to na podstawie tego jak działały na mnie.
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2009 przez ksionc, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
mniemanolog pisze:
Siemanko!
Hmm, nie będę cię do niczego namawiał, powiem tyle, że ostatnio miałem różne przeterminowane benzo, nawet alprazolam z datą do 2002 i wszystkie działały. Ja bym jadł i się nie bał, ale to tylko moje zdanie;).
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
nieprzeterminowane leki nie szkodzą, i z własnego doświadczenia też to wiem.

swoją drogą estazolam to bardzo dziwne benzo jak dla mnie. bardzo mnie usypia (chociaż zazwyczaj zawsze potrafię powstrzymać senność we wszelkich wypadkach) i musiałabym tego zjeść chyba naprawdę dużo, żeby poczuć się ujebaną. ostatnia próba zakończyła się na 20mg i piwie i nie czułam praktycznie nic z tego, czego oczekiwałam, czyli benzodiazepinowego zajebania.

czekam na klony, bo to-to mi się nie podoba.
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
A mnie za to te 20mg porobilo tak ze nakradlem nam wuchte piwek i 2 paczki cameli, tyle ze faktycznie sam efekt 'ujebania' trwa dosyc krotko, a sennosc po wzieciu tego srodka utrzymuje sie praktycznie przez caly dzien. W sumie z braku laku dobre i to :P
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 1072 / 122 / 3
Nieprzeczytany post autor: Wincent »
Słabe to i gówniane. Z moja słabą tolerką spowodowaną brakiem dostępu do benzo 12 mg załadowałem i cholera wie czy się w głowie czy w dupie kręciło.
Porady prawne (nie charytatywne)-> Prywatna wiadomość
  • 232 / / 0
Cześć z nudów buszując po domu natknołem się właśnie na ten specyfik, i mam pytania jaka dawka na początek ? ważę 70kg a 1 tabletka zawiera 2mg więc proszę o odpowiedź albo podanie mi jakiegoś wzoru żebym mógł sobie obliczyć ile zarzucić żebym się w szpitalu nie znalazł hehe
Wszystko co napisałem powyżej to fikcja literacka. Elo Elo 5 dwa zero.
  • 84 / 1 / 0
estazolam to jedno z moich pierwszych benzo, bez tolerki wieczorem zarzuciłem 10mg zapite browcem ,i tak mnie jebło że jeszcze rano miałem problemy z wyjsciem z łóżka
Uwaga! Użytkownik Louis de pointe du lac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.