Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 433 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kodziarz »
Ja bym tam nie przesadzał, na mnie estazolam nigdy jakoś masakrycznie nie działał, a tymbardziej nasennie, dlatego nie wiem czemu lekarz mi go na sen przepisał, chociaż nie, wiem, nie wie p oprostu o moich zabawach z benzo;) ale to dobrze, będzie na skręta jak się klony skończą (czyli niebawem). A druga lekarka na sen mi to gówniane imovane przepisała, ehh, pójdę do niej następnym razem jak będę szedł po reckę na paro i wyproszę zolpidem, bo tego zopiclone to ja mogę 6 brać i nic.
Uwaga! Użytkownik kodziarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tmkl »
a wykorzystalibyście przeterminowany lek? dzisiaj mialem przyjemnosc taki znalezc niedaleko smietnika ;d caly, niezuzyty tylko z terminem do 06.2009
Głód miłości jest tak samo wielki, jak głód narkotyku...
Barbara Rosiek
  • 1611 / 34 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
Oczywiście, że tak, tym bardziej tabletki w blistrze i ledwo niecały rok.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 1743 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: nutella-cole »
E tam z estazolamem, dzisiaj będę miał Stilnox, dobrze że wczoraj nie miałem tych 22zł, bo jakbym to z piciem połączył...
Ale 2 Okocimy zostały na rano :P
Non omnis moriar.
  • 433 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kodziarz »
Zuzyte leki w blistrze bierz bez obawy. Ja tam brałem i 10 lat przeterminowany xanax i diazepam i działały. A estazolam jednak fajnie usypia. Kiedyś nie działał na mnie usypiająco, co jest dziwne, a teraz 8 mg i lulu.
Uwaga! Użytkownik kodziarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
Estazolam, hmm... Jedna z moich ulubionych benzodiazepinek do alkoholu, 10 - 12 mg plus 3 mocne piwka i jakiś lolek do tego i jest satysfakcjonująco.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: michcioms »
witam , mam 20 sztuk esta po 2 mg bioe codziennie na sen ale działanie czuje 24h. czy po tych 20 stu dniach bedą problemy z uzaleznieniem ? jakies symptomy ?
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: shizz »
Piotrunio pisze:
Estazolam, hmm... Jedna z moich ulubionych benzodiazepinek do alkoholu, 10 - 12 mg plus 3 mocne piwka i jakiś lolek do tego i jest satysfakcjonująco.
no ja jako świadek na slubie siostry przed mszą łyknąłem 8mg by nie było stresa.Potem na to piłem wydawało mi sie że mało ,a wyszło tak że nie pamietam co robilem na tym weselu ,co jadlem i koło kogo siedziałem.Pamietam tylko jak wyszedlem z kuzynem na fajke(mimo że nie pale) hehe.Estazolam jest zajebisty fajnie luzuje i jest spk humor.Dlatego jakbym mial do tego znowu dostęp to bym jadl i jadl;)
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2010 przez shizz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 983 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: bzdaddict »
Przy tolerancji też dobrze działa?
Mogę bez problemu dostać estazolam albo lorafen tylko zastanawiam się który będzie lepszy.
Wiem, że lorafen jest silny i działa przy mojej tolerancji, ale estazolamu nigdy nie brałem.
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 198 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nord »
bzd weź sobie estazolam jak nigdy nie brałeś. Wiesz, pamiętam swój 1 raz z estazolamem gdy wykupiłem i zjadłem 4 czy 6 mg, akurwat jechałem do WKU i fajnie mnie trzepło, cudne zrelaksowanie, max humorek a po powrocie dojarałem z lufe zioła i zacząłem sprzątać pokój z bananem na buzi . Lorafen dziala inaczej, zresztą sam wiesz.
Uwaga! Użytkownik nord nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.