Dzięki za odpowiedź - tak suplementuje różne suplementy .
Ale jak myślisz że to się rozkręci w tą stronę że teraz mnie zmuliło a da mi to z czasem powera ? No dam sobie czas nie mam innego wyjścia z miesiąc to pobiorę na tej dawce 30mg , fakt że napięcie i lęki zniwelowało , no ale ta okropna anhedonia i niechęć do wszystkiego , ale wiem że i tak jest to lepsze od tego napięcia psychicznego że aż bania bolała , dołożyłem tiantepine która powinna trochę działać na polepszenie humoru i antydepresyjnie , ale biorę ją 2 tyg w dawce jak w ulotce 3x1 ale narazie nie czuję żadnego działania
Dziękuję że ze mną rozmawiasz . No tak dam sobie czas tymbardziej że teraz na tej 30 mg nie powiem ale lęk wycięło i napięcie nerwowe a to chyba było gorsze od tego stanu anhedoni i depresji co jest teraz. Dodałem jeszcze tiantepine z myślą że trochę właśnie humor mi się poprawi . Wiem że teraz kazdy ma depreche bo wiadomo i taka pogoda na wiosnę będzie lepiej mam nadzieję to i zejdę z tego esci do niższej dawki bo w tamtą wiosnę i lato byłem na 10’mg i było fajnie , na jesień wróciło napięcie nerwowe i dorzuciłem do 30 mg bo ja i kawal chłopa 110 kg wagi . No co pchamy ten wózek dalej , a ty masz jakiejś dolegliwości coś bierzesz jak można spytać ?
Co do napięcia, kumpel dostał na to escitalopram, arypiprazol i trazodon, mówi że jest dużo lepiej.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.