Dzięki za odpowiedź - tak suplementuje różne suplementy .
Ale jak myślisz że to się rozkręci w tą stronę że teraz mnie zmuliło a da mi to z czasem powera ? No dam sobie czas nie mam innego wyjścia z miesiąc to pobiorę na tej dawce 30mg , fakt że napięcie i lęki zniwelowało , no ale ta okropna anhedonia i niechęć do wszystkiego , ale wiem że i tak jest to lepsze od tego napięcia psychicznego że aż bania bolała , dołożyłem tiantepine która powinna trochę działać na polepszenie humoru i antydepresyjnie , ale biorę ją 2 tyg w dawce jak w ulotce 3x1 ale narazie nie czuję żadnego działania
Dziękuję że ze mną rozmawiasz . No tak dam sobie czas tymbardziej że teraz na tej 30 mg nie powiem ale lęk wycięło i napięcie nerwowe a to chyba było gorsze od tego stanu anhedoni i depresji co jest teraz. Dodałem jeszcze tiantepine z myślą że trochę właśnie humor mi się poprawi . Wiem że teraz kazdy ma depreche bo wiadomo i taka pogoda na wiosnę będzie lepiej mam nadzieję to i zejdę z tego esci do niższej dawki bo w tamtą wiosnę i lato byłem na 10’mg i było fajnie , na jesień wróciło napięcie nerwowe i dorzuciłem do 30 mg bo ja i kawal chłopa 110 kg wagi . No co pchamy ten wózek dalej , a ty masz jakiejś dolegliwości coś bierzesz jak można spytać ?
Co do napięcia, kumpel dostał na to escitalopram, arypiprazol i trazodon, mówi że jest dużo lepiej.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.