Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 21 / 2 / 0
Dobra to mały update. Zostałem zrobiony w wała w Egipicie w sharmie tj. dostałem temat, który miał być kokainą, a był niewiadomo czym. Na własne życzenie to zrobiłem, bo się spieszyłem i nie obejrzałem dobrze tematu. Niektórzy dilerzy przed kupnem dadzą Ci spróbować i dopiero chcą hajs. (Trzeba było to zrobić) Myślę, że dostanie kokainy jest możliwe, ważne by nie kupować w ciemno. Jeśli chodzi o marihuanę i haszysz z kolei to jest tego pełno za 10-15 dolarów można dostać całego grama i temat jest całkiem w porządku.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.