Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 21 / 2 / 0
Dobra to mały update. Zostałem zrobiony w wała w Egipicie w sharmie tj. dostałem temat, który miał być kokainą, a był niewiadomo czym. Na własne życzenie to zrobiłem, bo się spieszyłem i nie obejrzałem dobrze tematu. Niektórzy dilerzy przed kupnem dadzą Ci spróbować i dopiero chcą hajs. (Trzeba było to zrobić) Myślę, że dostanie kokainy jest możliwe, ważne by nie kupować w ciemno. Jeśli chodzi o marihuanę i haszysz z kolei to jest tego pełno za 10-15 dolarów można dostać całego grama i temat jest całkiem w porządku.
  • 542 / 20 / 0
Jak ze stimami w Egipcie? Wybieram sie do Hurghady
efedryna slyszalem ze legal a mefe dla turysty bez kontaktow ciężko zdobyć?
  • 593 / 82 / 0
Jak w aptekach?
Jestem dość trudny.
ODPOWIEDZ
Newsy
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.