Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 21 / 2 / 0
Dobra to mały update. Zostałem zrobiony w wała w Egipicie w sharmie tj. dostałem temat, który miał być kokainą, a był niewiadomo czym. Na własne życzenie to zrobiłem, bo się spieszyłem i nie obejrzałem dobrze tematu. Niektórzy dilerzy przed kupnem dadzą Ci spróbować i dopiero chcą hajs. (Trzeba było to zrobić) Myślę, że dostanie kokainy jest możliwe, ważne by nie kupować w ciemno. Jeśli chodzi o marihuanę i haszysz z kolei to jest tego pełno za 10-15 dolarów można dostać całego grama i temat jest całkiem w porządku.
  • 559 / 28 / 0
Jak ze stimami w Egipcie? Wybieram sie do Hurghady
efedryna slyszalem ze legal a mefe dla turysty bez kontaktow ciężko zdobyć?
  • 594 / 82 / 0
Jak w aptekach?
Jestem dość trudny.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.