ODPOWIEDZ
  • 8 / 3 / 0
Zdecydowanie był to najgorszy rc z jakim miałem doczynienia, apvp to przy tym zabawka.

Generalnie na początku jesieni zamówiłem sobie piątkę klefa od jakiegoś nowego vendora, który okazał się być nie 3cmc a właśnie bk-ebdp

Po pierwszej aplikacji, w minimalnej ilości jako próbie uczuleniowej wjechała już calkiem pożądna stymulacja, po ok 30min podwoiłem dawkę i zaczął się cały festiwal masakry

Gigatyczne schizy, mega wjazd na kardio cała reszta innych nieprzyjemnych rzeczy. Probowałem ratować się klonazolamem,
  • 5184 / 915 / 0
Ten rc to jest zrogowaciała, starta pumeksem skóra z pięt samego szatana. W bazach podziemnych mogliby używać tego jako narzędzia tortur.
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / 3 / 0
Takie update do mojego posta wzyżej.

Próba ratowania się klonem nic nie dalała, ok 4mg tabsow dodało tylko efeket potykania się o własne nogi a uboki jeszcze wzrosły :D Mega chujowe samopoczucie utrzymywało się jeszcze przez 5 dni. Choć od tej sytuacji minęły dwa lata, to za żaden hajs bym ów substancji już nie wszamał :)
  • 5184 / 915 / 0
Ja to dostałem objawów Parkinsona. Ten chód paralityka. Wypruło dopamine ze mnie całkowicie. A oczy napięte niesamowicie, nie dało się ich zamknąć.
Po 2ch dniach bez snu w nocy świecili mi latarkami po oknach a w dzień na drzewie ludzie krzyczeli "Opa Opa Opa Opa. Szara morda zniszczył Kloppa" 😄
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1878 / 195 / 0
Ja tam się bawiłem na tym zajebiście %-D

post2373626.html#p2373626

efylon-n-etyl-pentylon-bk-ebdp-t45684-130.html

Tylko dobry sort trzeba było trafić i ostrożne dawkowanie. Zadziwiają mnie zawodnicy, którzy kupują to na setki g/na kilogramy. A raczej precyzując, Ci, co potrafią na tym lecieć przez długi czas i wracać regularnie

Posty Uhuru czyta się z miłą łezką w oku, mimo, że nie ma go już wśród nas
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 605 / 89 / 0
07 października 2019LiquidStranger pisze:
Jak tam ludzie, wyszły wam jakieś babole po latach z powodu zażywania Efiego?
U mnie ok, ale widzę, że nie wszyscy mieli tyle szczęścia i po jednej przygodzie z efylonem nie klepią ich euforyki :( i nie obeszło się bez wizyty u specjalisty.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 1878 / 195 / 0
@klawiatura Ty byłaś u specjaliści czy inni? Jak Ty, to co się działo?
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 605 / 89 / 0
@LiquidStranger Miałam na myśli innych. Ja na szczęście nie musiałam, ale naprawdę współczuję tym, którzy dźwigają to brzemię po dziś dzień.

Kolega raz spróbował, to wyjebany łaził z koleżkami po mieście, choć go ostrzegałam, ale całego świata niestety nie zbawię...
No a jakiś czas potem jedliśmy dobre pixy na MDA+MDMA, po których wszyscy mieli dobrze prócz niego i zarzucił mi wtedy, że dałam mu lewe pixy, które nie działają i na pewno jest to wyjebka. Ogólnie strzelił na mnie focha i przestał się odzywać.

Po około roku napisał do mnie, że przeprasza, ale miałam wtedy rację, a z pixami to luźno, bo to z nim był problem, a nie z tymi pixami i niesłusznie mi naubliżał. Po kilku latach od efylonowego rozdziewiczenia uświadomił sobie, że to nie towar jest słaby, tylko jemu łepetyna się popsuła. Szkoda mi chłopa.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 9447 / 1849 / 2
04 kwietnia 2021kolektyv pisze:
Takie update do mojego posta wzyżej.

Próba ratowania się klonem nic nie dalała, ok 4mg tabsow dodało tylko efeket potykania się o własne nogi a uboki jeszcze wzrosły :D Mega chujowe samopoczucie utrzymywało się jeszcze przez 5 dni. Choć od tej sytuacji minęły dwa lata, to za żaden hajs bym ów substancji już nie wszamał :)
Opisywaliśmy tu sytuację w której benzo nie działa na efylon. Wręcz przeciwnie zbyt mała ilość benzo może delikatnie podkręcić działanie efylonu.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 901 / 220 / 0
To czymś się to zbija? Neuroleptykami?
ODPOWIEDZ
Newsy
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.