Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor: żółty, prawie jednolity z ledwie zauważalnymi ciemnymi plamkami
Kształt: okrągły, minimalnie większa od średnicy papierosa
Logo: toyota
Gdzie kupione: kuj-pom
Kiedy kupione: listopad 2012
Sposób przyjęcia: skruszone, sniff
Opis działania: sniff: na wejściu lekki nie ogar, następnie umiarkowana miłość i podniesiony nastrój, odbiór muzyki znacznie lepszy
Ocena działania: póki co powstrzymam się od oceny, do czasu spróbowania zjedzenia jej (wkrótce)
Kolor: Niebieski
Kształt: Okrągły
Waga: 200mg
Średnica: ok. 0,7-0,8mm
Logo: Gwiazda Dawida
Cena: 15zł/szt
Gdzie kupione: Wawa - pochodzenie ponoć Holandia
Kiedy kupione: Listopad 2012
Sposób przyjęcia: Doustny
Opis działania: Po ok. 40 min dosyć mocne wejście, totalny nieogar, miękkie nogi, sucho w ustach, problemy z wysławianiem, po kolejnych 30-40 min elegancka faza euforii. Czas trzymania ok. 3-4h.
Ocena działania: 10/10
Dodatkowe komentarze: Dosyć dobrze zbita.
Wygląd:
[usunięto na życzenie - surv]
Test Marquisa:
[usunięto na życzenie - surv]
Kolor: Różowy/Czerwony
Kształt: Trójkątny
Waga: 250mg
Smak: Wiśniowy
Zapach: Wiśniowo-Ciastowo-Anyżowy
Średnica: ok. 0,7-0,8mm
Logo: (trójkątna tabletka z wybrzuszeniem okrągłym w środku (i z góry i z dołu) a na wybrzuszeniu znaczek "X"
Cena: 30zł/szt
Gdzie kupione: Mazowsze
Kiedy kupione: Listopad 2012
Sposób przyjęcia: Doustny
Opis działania: Po ok. 40 min dosyć mocne wejście, totalny nieogar, miękkie nogi, sucho w ustach, problemy z wysławianiem, słynny eye-dizzing ale kurewsko mocny ,czuć serotonine ale także jakby dopamine (efekt mdma i koksu w jednym jakby ,ciezko okreslic),ledwo na nogach można ustać tak buja i jebie sie w oczach po nastepnych 30 minutach stabilizacja tego pierdolniecia lecz natepuje fala euforii ,blogosci ,humoru oraz wrazenia ze zaraz wyskoczysz z kapci jak czegos milego/madrego/pozytecznego nie zrobisz/nie powiesz........
Czas trzymania ok. 6-8godzin.
Ocena działania: 11/10
Skład: 110-120mg MDA (uwaga po calej moze byc za mocno dla niektorych ,jest tam na bank MDA bo zarlem MDA ostatnio od siebie i klepalo identyko i dawka by sie zgadzala ,to nie jest do pomylenia ;))
Dodatkowe komentarze: dobrze zbita, nie kruszy się ,nie plami.
Przypomnialy mi sie piguly lat 90tych ;)) pzdr.
Cena jest zaastraszajaca ale...... szczerze? 1 w zupelnosci styka na dżampreze ;)
rozni sie od mdma tym ze dziala dluzej ,mocniej oraz wystepuje pobudzenie ktore nie jest zbyt nachalne lecz natomiast nie ma "lenia kanapowego" :D (kumacie ocb..)
spac poszedlem po 8smiu godzinach od startu dzialania z zegarkiem w reku - 0 problemow ,mam wrazenie jakby to caly czas dzialalo (wypierdolony humor ktorego nie mialem nawet po mdma na drugi dzien az tak podniesionego) ,jedzenie i funkcje zyciowe w normie ;)
scalono - 02
prosze o dolaczenie zdj do poprzedniego posta:
http://www.pillreports.com/images/fullsize/24935.jpg
http://www.ecstasydata.org/view.php?id=2662
dorzuciłem link od jednego z użytkowników #czeslaw
Kolor : Różowo-jasnoczerwony
Waga : 250 mg
Logo : Y
Cena : 10 funtów
Gdzie kupione : Glasgow
Sposób przyjęcia : doustnie
Opis działania : Mocne, jedna styka. Po ok. 25-30 minutach mocne wejście, dużo euforii, lekki nieogar, potem faza pod tytułem kocham wszystkich i cały świat. Chce się coś robić konstruktywnego po tym specyfiku. Faza od zarzucenia do całkowitego ustąpienia objawów - 8 godzin, w tym pierwsze 2-2,5 godziny konkretny łomot, potem chce się rozmawiać, dużo miłości i pluszu przez następne 2-3 godziny i łagodne zejście fazy, ale myślę że dużo pomógł buszek-śmierdziuszek i 2 browary. Wstałem rześki i wypoczęty, bez żadnych przykrych dolegliwości.
Ocena : 10/10
Rasstor pisze:Polecam strone wszystkie chyba jakie były.
http://matek143.ovh.org/php-files/news.php
nieaktualny link - surv
Dobra już wiem gdzie tego posta umieścić,a z powodu tego,że komentarza nie idzie usunąć bez moda wniose coś do tematu :
Nazwa : Playboy
Kolor: Niebieski
Waga : A chuj wie
Logo: Króliczek Playboy'a
Cena: 5-10 zł
Gdzie kupione: Toruń
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania : Wejście po około 40 minutach. Intensywna euforia, pobudzenie, szczękościsk, źrenice rozjebane, potliwość, chęć rozmowy z innymi, gadatliwość , uczucie ,,pływania'' w powietrzu. Faza trwała 1-2h później zajebiste złe samopoczucie, zimno nawet pod kółdrą i kocem,potliwość i niemożność zaśnięcia, czyli chuujówka.
Ocena: Z tego względu,że mało piguł zarzucałem w życiu,a opis tutaj to stare dzieje tam 6/10.
pozdro
Kolor ; Niebieski ( podobny kolor do gwiazd dawida, powyżej)
Kształt ; Okrągły,
Logo ; Usta
Cena ; 12 zł.
Gdzie kupione ; Wawa , dostępne też w okolicach miasta.
Kiedy kupione ; Kwiecień , Maj
Sposób przyjęcia ; Doustny oraz donosowy .
Opis działania ; bardzo dobre , o wiele lepsze od GWIAZD DAWIDA. typowa jazdeczka ;-) jak to po dobrej extazce. Każdy wie ,o co chodzi .
Ocena działania ; 10 / 10
Dodatkowe komentarze ; W samarce pixy zostawiają niebieski pył i trochę się kruszą .Nie wciagać nosem !!!
WARMIA: standardowa tabletka. Kolor czerwony. Logo mortal kombat.
Miazga! Zdecydowanie MDMA i to w sporej ilości. Cena 25zł za tabsa ale warto.
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
Za takie kółeczka to 25zł lekką ręką można dać. Wg raportów mają ok 200mg MDMA:
http://www.pillreports.com/index.php?pa ... submit.y=0
Malina :D
Ale, że są już one w PL to jestem zaskoczony
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.