Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 5 / 1 / 0
WIELKOPOLSKA
1.Whats app (kwadarat) zielone, z przedziałką z tyłu.
2. Detal 25 ziko jedna
3.Działanie przyjemnie klasyka MDMA lecz nie zbyt dużo około 130-140 mg MDMA .
1.Heineken zielony z przedziałką
2.25 ziko
3. Bardzo mocne MDMA polecam pół nie więcej, (kolega bez wiekszego doswiadczenia po całym wymiotował) mocnyy high ! <3
1.Misie 3 d koloru złotego
2.20 ziko
3. Przyjemne MDMA obstawiam ponad 150 MG , długo strasznie wchodzą
1.Lamborghini żółte byk z dóch stron tabletki , starsznie mocne pixy, przyjemne, szybko wchdożą, chce sie palić, kochać pisać (Moje ulubione)
2.12-20 ziko
1.Sierp i młot różowy/bezowy
2.Pryzjemne pixy około 150 MG MDMA , dużo tego lata w wielkopolsce polecam , takie "klasyczne ekstazy"
3. 15-25 ziko
1. Chupa chups jaskrawo żółte - MDMA ale jeszcze z czymś jak by z amfą fajne tabletki , ale mocno pobudzają
2. 25 ziko jedna
Te pixy aktualnie chodzą po wielkopolsce ogołnie jest git tylko cena duża
  • 291 / 7 / 0
Tez lecę na Tranceformations no na ta imprezę to musisz kolego ogarnąć tabsy na prawdziwej emce żeby lecieć wysoko przy trance ja juz mam zestawione breitlingi co kiedyś opisywałem co lepszych nie jadłem 200+ bardzo dobrej jakości emki one są zestawione właśnie na takie eventy będzie magia :) mój rekord to 1,5 breitlingi i magia od 21 do 6 jak zasypialem to jeszcze mialem blogostan a na tranceformations będę chciał pobić rekord ich i zjeść całe 2 ale będzie wysoko juz doczekać się nie mogę bo dawno je nie jadłem leciały inne też dobre ale do czystości fazy nie ma porównania pozdro trancowicze 😁😀 :gun:
  • 24 / / 0
22 stycznia 2017Under91 pisze:
Youtube białe? czerwone, białe diamenty, czerwone maski
które najlepsze na domówkę imprezę?
O youtube białym zero opinii nigdzie wiem, że czerwone są mega. Diamenty niby takie sobie. Maski słabe. Pomoże ktoś?
Białe youtuby słabe na maxa :/ Jest tam emka, ale trzeba się zaopatrzyć minium we 3. Eloooo :v
  • 103 / 2 / 0
Piguły w kształcie Szturmowców ze star wars?
  • 1 / / 0
18 stycznia 2017bulldog3 pisze:
Pytanie do ziomków z Warszawy :) Różowe playboye - ktoś, coś? Moc działania jest mi obojętna, bylebym miał do czynienie z MDMA, a nie jakimś innym pseudo ścierwem typu 2-cb czy inne gówna. Będę wdzięczny za jak najwięcej info na ich temat. Pozdro!

To samo pytanie w kwestii pomarańczowych roleksów z Wawy. Ktoś obczajał i wie może na czym są?
Jadłem te playboye, myślę, że to nie jest MDMA ale działanie podobne, duża euforia, szczękościsk i ogólnie nie ogar. Raczej słabe 3-4 na noc to minimum.
  • 30 / 1 / 0
26 stycznia 2017Kacpixx pisze:
18 stycznia 2017bulldog3 pisze:
Pytanie do ziomków z Warszawy :) Różowe playboye - ktoś, coś? Moc działania jest mi obojętna, bylebym miał do czynienie z MDMA, a nie jakimś innym pseudo ścierwem typu 2-cb czy inne gówna. Będę wdzięczny za jak najwięcej info na ich temat. Pozdro!

To samo pytanie w kwestii pomarańczowych roleksów z Wawy. Ktoś obczajał i wie może na czym są?
Jadłem te playboye, myślę, że to nie jest MDMA ale działanie podobne, duża euforia, szczękościsk i ogólnie nie ogar. Raczej słabe 3-4 na noc to minimum.
Dokładnie, nie jest to MDMA, dzialanie pidobne aczkolwiek jest energia i nie rozplywasz sie tak jak po czystej emce no i cena w toruniu byla w hurcie b. Niska a same krazki lataly po 10zl w klubach. Potem wyszla mocniejsza wersja, gdzue dwa playboje starczyly na cala noc, rowniez cena 10zl jak od dilla. W hurcie nie bede mowil bo nie uwierzycie. Ale na pewno to nie jest MDMA. :old:
  • 291 / 7 / 0
Kolego na saferze są te twoje THE NORTH FACE i mają 120 MDMA
  • 9 / 1 / 0
Małopolskie, pillsy o nazwie Spartakusy, ktoś coś słyszał? Nie moge nic znalezc na ich temat
  • 15 / 3 / 0
Cześć,ma ktoś info o żółwiach ninja zielonych,pojawiły się w zach-pom ?
  • 3 / / 0
siemanko
co to moze byc?
jadl ktos?
dwie wisnie ponoc.

[ external image ]
Zablokowany
Artykuły
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.