Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
1.Whats app (kwadarat) zielone, z przedziałką z tyłu.
2. Detal 25 ziko jedna
3.Działanie przyjemnie klasyka MDMA lecz nie zbyt dużo około 130-140 mg MDMA .
1.Heineken zielony z przedziałką
2.25 ziko
3. Bardzo mocne MDMA polecam pół nie więcej, (kolega bez wiekszego doswiadczenia po całym wymiotował) mocnyy high ! <3
1.Misie 3 d koloru złotego
2.20 ziko
3. Przyjemne MDMA obstawiam ponad 150 MG , długo strasznie wchodzą
1.Lamborghini żółte byk z dóch stron tabletki , starsznie mocne pixy, przyjemne, szybko wchdożą, chce sie palić, kochać pisać (Moje ulubione)
2.12-20 ziko
1.Sierp i młot różowy/bezowy
2.Pryzjemne pixy około 150 MG MDMA , dużo tego lata w wielkopolsce polecam , takie "klasyczne ekstazy"
3. 15-25 ziko
1. Chupa chups jaskrawo żółte - MDMA ale jeszcze z czymś jak by z amfą fajne tabletki , ale mocno pobudzają
2. 25 ziko jedna
Te pixy aktualnie chodzą po wielkopolsce ogołnie jest git tylko cena duża
22 stycznia 2017Under91 pisze: Youtube białe? czerwone, białe diamenty, czerwone maski
które najlepsze na domówkę imprezę?
O youtube białym zero opinii nigdzie wiem, że czerwone są mega. Diamenty niby takie sobie. Maski słabe. Pomoże ktoś?
18 stycznia 2017bulldog3 pisze: Pytanie do ziomków z Warszawy :) Różowe playboye - ktoś, coś? Moc działania jest mi obojętna, bylebym miał do czynienie z MDMA, a nie jakimś innym pseudo ścierwem typu 2-cb czy inne gówna. Będę wdzięczny za jak najwięcej info na ich temat. Pozdro!
To samo pytanie w kwestii pomarańczowych roleksów z Wawy. Ktoś obczajał i wie może na czym są?
26 stycznia 2017Kacpixx pisze:Jadłem te playboye, myślę, że to nie jest MDMA ale działanie podobne, duża euforia, szczękościsk i ogólnie nie ogar. Raczej słabe 3-4 na noc to minimum.18 stycznia 2017bulldog3 pisze: Pytanie do ziomków z Warszawy :) Różowe playboye - ktoś, coś? Moc działania jest mi obojętna, bylebym miał do czynienie z MDMA, a nie jakimś innym pseudo ścierwem typu 2-cb czy inne gówna. Będę wdzięczny za jak najwięcej info na ich temat. Pozdro!
To samo pytanie w kwestii pomarańczowych roleksów z Wawy. Ktoś obczajał i wie może na czym są?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.