Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor: Różowe
Kształt: okrągłe płaskie
Logo: logo mitsu
Gdzie kupione: Podlasie
Kiedy kupione: wrzesień 2007
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: Gdyby nie ostrzeżenia znajomej, zjadłbym pewnie dwie na raz, ale że powiedziano, że mdli po nich strasznie zjadłem tylko 1,5. Smak bardzo dziwny, nie spotkałem się z takim jeszcze, strasznie gorzki i aż szczypało w język. Wejście koło 40 minut i zapowiadało się ciekawie, przyjemna euforia i pobudzenie, ale w pewnym momencie coraz bardziej, zaczęło mnie mdlić doprowadzając w końcu do stanu zwrócenie obiadu. Działanie też przerodziło się w coś dziwnego, zero wspólnego z mdxx, totalne odrealnienie, temperatura ciała trochę podniesiona, ostro psychodelicznie, całkiem mocne wizuale na ścianach i przedmiotach każdy przedmiot w rękach fascynował, muzyka bardzo miło się wkręcała. Próbowałem wypić piwo ale przez może dwie godziny wypiłem dwa łyki, ogólnie klimat całkiem wesoły, takie kwasowe gadki i pomysły, u wszystkich źrenice jak spodki i tylko jednej osobie nie udało się odwiedzić toalety podczas ładowania się tych piguł. Działają bardzo długo koło 6-8 h ja położyłem się po jakiś 11h i zasnąłem bez problemu. Na drugi dzień tylko leki ból głowy, ale może to być spowodowane, że pod koniec wypiłem kijka piw i trochę wódki. Ogólnie ciesze się że nie zjadłem tych dropsów w klubie bo bym chyba nie podołał.
Działanie trochę przypominało 2ce, trochę LSA plus euforia i pobudzenie w stylu MDMA ale bez tej empatii i całego pluszu. Co to było to dla mnie zagadka, pierwszy raz tak zaskoczyło mnie działanie tabletki która niby maiła być ekstazą. Chwilowo próbuje ustalić co mogło siedzieć w tej tablecie, jeśli uda mi się jeszcze jedna dorwać to przynajmniej jakimś testem ją potraktuje, tylko to nie stwierdzi co to może być a raczej przybliży jakiego typu substancją to była. Może PMA, tylko z opisów trochę mi to nie pasuje, może ktos miał do czynienia z tymi tabletami i się podzieli wrażeniami?
Ocena działania: bez oceny, bo to nie ekstaza.
Dodatkowe komentarze: Ostrzegam, że to może być niebezpieczne, nie wyobrażam sobie wrzucenia ich w liści 2-3 sztuki na raz. 1,5 to bardzo mocna dawka, wszyscy po jednej byli ostro zakręceni.
Wrzucę może zdjęcie bo chyba ktoś pstryknął, to będzie wiadomo dokładnie jak wyglądały.
Kolor:Różowe
Kształt:Okrągła
Sposób przyjęcia:doustnie:]
Opis działania: kompletna empatia, gadasz jak pojebany do ziomków i do nowo poznanych osób, troche euforii w zależności od okoliczności:D
Ocena działania:dla mnie 8/10
Dodatkowe komentarze: Przykładowo Ja czułam jakbym osiągnęła jakąs władzę, że wszyscy wokół mnie są moimi wiernymi słuchaczami. A tak na marginesie to byłam jeszcze zbakana maxymalnie;]
elo
Kolor: Rozowy, ale wiekszosc mowi, ze sa czerwone
Gdzie i kiedy: Impreza, 21.09 - czyli wczoraj
Ksztalt: Okragle, logo wypukle - normalne Jing-Jungi
Opis: Zarzucilem na imprezie 2 z bomby, jednego rozgryzajac. Przerwa w jedzeniu ponad miesiac. Czas wejscia okolo 45min. Przed wejsciem spalilem sobie jeszcze jointa wiec ciezko mi powiedziec jak wchodza, ale bylo mi cudownie jak ganja sie polaczyla z MDxx. Ogolnie dropsy slabe, jak napisalem posiadaja w sobie jakis zamulacz typu MDxx. Tanczyc sie po nich nie chce, lekka euforia. Ogolnie dobrze sie gadka wkreca po nich, ale bez szalenstw. Czas dzialania okolo 2-3h - czyli norma. Spi sie dobrze po nich. Na drugi dzien typowy kac jak po MDEA.
Ocena: 5/10
})i({...AGuS!A..._-^-_ pisze: eloo wyszły nowe piguły serca świecą się kryształkami i wyglądają jak by były nakrapiane mi przypominają cukier wanilinowy zbity w drops... i są o zapachu wanilii/landrynek i są ciulate... nie bierzcie ich!
[Przestań używać koloru i pogrubienia na cały post. - Kurwik]
Kolor: Szare , Szaro-niebieskie niektóre Fioletowe
Gdzie: Pomorze Zachodnie
Kształt: Okrągłe
Opis: Brak ponieważ nie zarzucałem i zastanawiam się czy wogóle zarzucać je 6.X na SW czy poszukać czegoś na miejscu
P.S. Być może zrobię edit posta jak znajomi coś powiedzą na ich temat, jeśli ktoś coś wie to proszę o info
P.S. 2 Jeśli ma ktoś jakieś dobre pyle (MDMA) jak te ze starych dobrych lat i wybiera się na SW to również proszę o info chociaż wiem że o takie dziś ciężko i raczej przychodzą one do nas z Halundii :D
Pzdr dla wszystkich konsumentów !!!
Kolor:tak jakby zielone inni mowia ze niebieskie
Kształt:okragle z deczka wypukle z korona
Logo: korona
Gdzie kupione: Szczytna
Kiedy kupione: miesiac temu
Sposób przyjęcia: jedna do ustnie polknieta nierozgryziona, druga w klame
Opis działania: wchodza stopniowo schodek po schodku a na ostatnim jest BOOOM !!
Ocena działania: 6/6
Dodatkowe komentarze:psychodeliczne zabieraja Cie w podrooooz ;))
I widzę schody tam, drogę do nieba
I słyszę głosy ludzi, wszyscy mówią i bredzą
I widzę jak patrzą, ja wiem, że oni wiedza
kolor: żółty
gdzie:dolny ślask
kiedy: wczoraj
jak: doustnie
opis: wkrecaja sie dosyc długo ale bania miła ogromny spokuj i maksimum luzu
ocena: 6/10
Kolor: Różowa
Kształt: Okrągła (niczym spłaszczony rutionoscorbin)
Logo: Chiński Znak
Gdzie kupione: 3Miasto
Kiedy kupione: 6 października
Sposób przyjęcia: 1 doustnie
Opis działania: Mocno weszło na gadanie i poczułem się troche zjebany jak po alko
Ocena działania: 3/10
Dodatkowe komentarze: na impreze nie warto
Nazwa: Białe Armani
Kolor: Biała (nakrapiana)
Kształt: Okrągły tabs
Logo: Wyciśnięta (wklęsła) litera "A"
Gdzie kupione: 3 Miasto
Kiedy kupione: 6 październik
Sposób przyjęcia: 1 doustnie (kumpel)
Opis działania: Fajna kula, dobrze rzucało do muzy,
Ocena działania: 7/10
Dodatkowe komentarze: Jadna z lepszych ostatnio na stanie
Po dzisiejszym robię przerwę
Kolor: różowe
Kształt: okrągłe
Logo: znaczek dolara
Gdzie kupione: Toruń
Kiedy kupione: pod koniec sierpnia
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: SUPER, świetne pixy, pozytywna euforia, śmiechawa,
Ocena działania: 8/10
Dodatkowe komentarze: ciężkie dla żołądka
[ external image ]
Bialystok
Spoko :) moje pierwsze 2 piguly ktore w koncu byly TAKIE jak powinny byc ;)
wiecej nie moge powiedizec bo bylem po paleniu i 2 piwach spontanicznie udalo mi sie wejsc w posiadanie 6 sztuk. cieszylismy sie poprostu ze sie udalo, nie chcielismy czekac az wytrzezwiejemy ;] no i w zwiazku z tym bez szcegulow dalszych
naprawde polecam. polecialbym po wiecej ich nich sztuk. pińcet
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/3/356669bb-9757-4195-8ccf-dd19dacddca2/carter-rozpuszczasie.png?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250425%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250425T224902Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=cce909b29a9e5fd974ed890968d86fe5deebf619a7bd77d5b25b3235b1b72550)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/chimpanzees-sharing-fruit.jpg)
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol
Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/image-1-1038x692.png)
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych
W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/3-446297.jpg)
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji
Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.