najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 273 / 8 / 0
Siema :) Dostałem od kumpla 7 nasion early sativa. Ale dziwi/ frapuje mnie jedna rzecz- nasiona są bardzo małe. Są mniej więcej 1-2mm długości. Wszystkie są ciemne i wyglądają zdrowo. Czy odmiany narkotyczne MJ mogą tak wyglądać? Pease. Przy okazji wątek o ES :) (pestki kupione w coffeshopie NL) Czekam niecierpliwie na odpowiedź. Korlic Kiedy moge zasadzić już sadzonki na in aby na outa się spokojnie nadawały? Chodzi mi o taki w miare wczesny czas.
Ostatnio zmieniony 07 marca 2006 przez Korlic, łącznie zmieniany 1 raz.
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
[quote="Korlic"]
Siema ]

Mogą być takie małe.
Z jakiego seedbanku sa te nasiona? Co to konkretnie za odmiana? [ nie znam takiej: to jakieś bag seeds? ]
Zakładajac, że sadisz sadzonki około 15 maja. Kiełkować je możesz: w pierwszym tygodniu kwietnia: o ile masz gdzie je trzymać: przy czym lepiej jest je potrzymać przy ciagłym sztucznym oświetleniu.
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 273 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
Easy sativa.. sorry koleś przekręcił.. :) Fotki zapodam potem
Yofcborc!
  • 645 / 3 / 0
[quote="Korlic"]
Easy sativa.. sorry koleś przekręcił.. ]

czyli femi? Ciekawe. ..
szkoda, że femi.

zapodaj fotki z linijka obok: jestem ciekaw. [ nie org. czo org? zapakowane ]
  • 273 / 8 / 0
Fubar nie femi :) Pare pestek zrobie jak bedziesz chciał to sie do mnie zgłoś na maila. Ja to od kumpla dostalem ktorego kuzynka kupila mu w paczkach wielkich po 100 pestek.* Fotki z linijką już zrobione tylko że kumpla od cyfrówki na gg nie ma jak będzie to dam znać. :] BTW. Ostatnio z kumple szedłem przez miasto i zastanawialiśmy się jak możesz wyglądać. W hurtowni elektrycznej znaleźliśmy Ciebie :) Kolo wzrost ~180 bródka, zarościk siwizna przeplatana ciemno-bląd włosami. Dobrze zbudowany ale nadal szczupły. Jak bardzo się myle? :]
Yofcborc!
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DRAKOS »
Easy sativa to raczej bedzie feminized , dokladniej z Female seeds. Sam biore na tegoroczny out 4 pestki easy sativa oraz 4 pestki maroc :)
Uwaga! Użytkownik DRAKOS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 3 / 0
Korlic pisze:
Fubar nie femi ]

acha .. paczki po 100 : bardzo ciekawe. Największe paczki z banku to chyba 40 sztuk: out mix z sensi.. ale ja się nie znam... ;P
Korlic pisze:
. Ostatnio z kumple szedłem przez miasto i zastanawialiśmy się jak możesz wyglądać. W hurtowni elektrycznej znaleźliśmy Ciebie ]
Bardzo : pokurcz około 150 : brak zarostu : dziki wzrok: ;)

ps: odmiany "bankowe" maja najczesciej nasiona srednie do dużych dosyć : statystycznie mniejsze od papu kanarkowego: - jeśli sa bardzo małe moga być podejżanego pochodzenia: ale jeśli to coś z pewnego źródła.. to.. co innego.

ps2: nasion nie potrzebuje : nie uprawiam od dosyć dawna ;P
  • 273 / 8 / 0
Właśnie źródła za bardzo nie znam. Pestki kupił w KOFISHOPIE :] Papu dla kanarek wykluczam bo za małe. Niedorozwinięte... ee też raczej nie - są one ciemne i wyglądają na zdrowe. Chce posadzić pod lampami jak najwcześniej aby obzaić kiełkowalność jka rosną etc. Fotki będą dzisiaj po szkole (ok 15-22) peace. Gadałem z kolesiem i powiedział że breederem jest poprostu tamten shop. Miał to w swojej ofercie i pestki sprzedaje teraz. (tak to skumałem) ;] Spadam.
Yofcborc!
  • 645 / 3 / 0
ok: w takim razie czekam na fotki nasion: a potem na sprawozdanie z uprawy:
  • 273 / 8 / 0
Fubar: obiecywane przzee mnie fotki :) Z niecierpliwością czekam na twoją ocene.
[ external image ][ external image ]
Pokój bracie !
Yofcborc!
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.