Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
[quote="fantazia"]
Oj przestań, bo to pierwszy i ostatni raz? ]

Ale ja nie piszę, żeby nie :-D
Tylko kocyka mi żal :-p
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fantazia »
Wszystko jasne, Night Garden, wszystko jasne :-D
"Nie proś nigdy! Nie skomlij jak zwierz! Bierz, ja proszę ciebie, zawsze bierz!" F. Nietzsche
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
poprzez zimne ręce i stopy mialem na myśli dyskomfort...

a wy już kocyki i bzykania...

btw. to prawda ze jak kobieta ma zimne wlasnie sotpy to nie dojdzie?:D
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
[quote="Pan_Jah_from_Brazylija"]
btw. to prawda ze jak kobieta ma zimne wlasnie sotpy to nie dojdzie?]

A czy to prawda, że jak ma zimne ręce to jest dziewicą? :-P
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 445 / 1 / 0
a nie jak ma ciepłe?...
  • 45 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fantazia »
Jak jest przyjemnie to zawsze robi się ciepło :-D
"Nie proś nigdy! Nie skomlij jak zwierz! Bierz, ja proszę ciebie, zawsze bierz!" F. Nietzsche
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
[dziewica] jak jej ogień gaśnie ;-)
urban legend he he
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 445 / 1 / 0
no to w kazdym bądź razie, nie bakajcie z zimnymi stoppami i miejcie kocyk w pogotowiu... kocyk zawsze uratuje..
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
moze jestem jakis inny ale:
jak mi jest zimno i sobie zajaram to zaraz robi mi sie cieplej i nie odczuwam zimna, rece mam cieplejsze itd...
Ogolnie to wychodzilem sie zima zawsze spizgac szedlem w miejsce docelowe jaralem i bylo mi cieplej...

Ogolem po jaraniu to mam cos takiego jak po alkoholu...

Wy tak nie macie :O ?
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
moze jestem jakis inny ale:
jak mi jest zimno i sobie zajaram to zaraz robi mi sie cieplej i nie odczuwam zimna, rece mam cieplejsze itd...
Ogolnie to wychodzilem sie zima zawsze spizgac szedlem w miejsce docelowe jaralem i bylo mi cieplej...

Ogolem po jaraniu to mam cos takiego jak po alkoholu...

Wy tak nie macie :O ?
ja mam roznie, raz jest mi cieplej a raz dotkliwiej i intensywniej zaczynam odczuwac zimno, jak przenika przez palce i zamraza powoli od srodka... zalezy od nastawienia, od humory itd. czasami mam tak, ze pale jak mam dobry humor (w zimie) ide na dwor bez rekawiczek i moge sie rzucac sniegiem na luzie, nie jest mi zimno... wkrecam sobie ze mam rekawiczki i chuj :) ale mowie czasami palac na zly humor mozna spotegowac dzialanie mrozu.
ja tak mam, nie wiem jak wy...
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.