Od pewnego czasu zauważyłem, dziwne działanie MJ na moja swiadomosc
Fazka nie jest jak dawniej, smiech itp. raczej rozkmina, zamuła, nie nazwałbym tego bad tripem, ale coś na granicy oraz lekkie stany lekowe
Pale to samo zielsko od kilku lat, wiec odpada wina ziolka.
Próbowalem juz czekolade przed paleniem, magnez, przyjemna muzyka, bezpieczne otoczenie, pozytywne nastawienie, wysypianie się długie jednak nic nie pomaga MJ po prostu zaczelo zle kopac....
Czasem rowniez dochodza drgawki, ale mozna nad tym zapanowac :P
Prosze o rady :)
Szparagowy pisze: Pale to samo zielsko od kilku lat, wiec odpada wina ziolka.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
"olej spidy, bracie, ratuj zycie i jedz kwasy!"
Mam zamiar rowniez pic yerbe, mam kilka torebek w szafce wiec czemu nie :)
Zobaczymy jak to wplynie na stan dzialania MJ
Dzieki za pomoc, pozdrawiam :)
PS.Jakby ktos jeszcze mial jakies uwagi, chetnie przeczytam
A na zniwelowanie tych trudnych dla niektórych faz dobre jest jedno piwo przed paleniem, osłabia psychodele i można się śmiać, jak dla mnie to marnowanie potencjału tej rośliny, ale jest to sprawdzony sposób.
Jeśli torebki yerby o których mówisz to takie ekspresowe to wywal je pan fhuj i kup zwykłą yerbę ;)
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
EDIT//
Zajaralem 30 min po wypiciu mate, hmm bania lepsza i weselsza, ogolnie pozytywne stany :D
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
"Zdała sobie sprawę", że to "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Nie żyje dziecko
Właścicielka nowojorskiego żłobka, w którym rok temu dziecko zmarło wskutek zatrucia fentanylem, przyznała się we wtorek do zarzutów posiadania i dystrybuowania narkotyków. Jak mówił prokurator, gdy Grei Mendez rozpoczęła działalność, "zdała sobie sprawę", że to był w rzeczywistości "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Wyrok w sprawie kobiety ma zostać ogłoszony 3 marca. Grozi jej dożywocie.
Narkotyki w więzieniu? To prostsze niż kiedykolwiek
Raport inspektorów z HM Inspectorate of Prisons (HMIP), rządowej organizacji zajmującej się kontrolą warunków w brytyjskich więzieniach państwowych wskazał, że dzięki dronom łatwo teraz przemycić narkotyki do więzienia.
Blisko tona narkotyków wartych 43 mln PLN zabezpieczona przez CBŚP
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji Zarządu w Lublinie, przeprowadzili realizację, w trakcie której na terenie województwa mazowieckiego dokonali likwidacji kompletnej linii produkcyjnej substancji psychotropowych w postaci 3-CMC, zabezpieczając przy tym narkotyki o łącznej wartości ok. 43 mln PLN. Śledztwo nadzorowane jest przez Lubelski Wydział Zamiejscowy Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej.