Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1744 / 576 / 0
U mnie zawsze ten sam przykry scenariusz:

Najpierw przez około godzinę nic, potem ciepło i lekka przyjemność, która przeradza się w duszności, dyskomfort, nudności i ciemno przed oczami, pojawiają się pojebane myśli i w niczym nie przypomina to samej fazy. Tak się to kumuluje aż nadchodzi szczytowy moment, w którym w 3/4 przypadków idzie solidny bełt aż do opróżnienia żołądka. Potem nadchodzi 3-4min trzeźwości jakbym nic nie wziął, a cały dyskomfort i gorąco znika, po tych kilku minutach faza wjeżdża z buta, od razu całość na raz.

Niezależnie od dawki, tolerancji, snu, jedzenia i picia, miksu i czegokolwiek innego - zawsze jest jeden i ten sam scenariusz. Co mnie w sumie cieszy, bo trochę przerobiłem DXM w przeszłości i dziś mnie on brzydzi, w tym roku zjadłem tylko 2 paki i nawet jeśli czasem najdzie mnie ochota, to to piekło tuż przed fazą skutecznie mnie odstrasza.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 2 / 0
Mi pierwsze "objawy" wchodzą dosyć szybko bo już około 20 minut od zarzucenia, lekkie zawroty głowy, zaburzony wzrok i lekka panika, po czym po około godzinie czuje się podobnie jak na bad tripie po jaraniu - dokładnie takie same objawy i mija to po ok. 15 godzinach i wtedy jest normalna faza.

Problemów z rzyganiem czy nudnościami nigdy nie miałem, nawet gdybym chciał na siłę to i tak bym nie rzygał, nigdy nie miałem też problemu z chodzeniem prosto na samej fazie za to na zjeździe czuje mocniej skutki uboczne niż inni (przynajmniej znani mi ludzie) tj. zaburzona koordynacja, uczucie jakby odrealnienia, trudności w skupieniu się i myśleniu za to humor mam zajebisty jak nowonarodzony Bóg.
ODPOWIEDZ
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.