Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / 2 / 0
dex z czosnkiem mogę chyba najbardziej do MDMA porównać.
Piszę nagrzany %-D Na wadze jubilerskiej 10g czosnku granulowanego zalalem parzącą po łapach wodą (tak na granicy - nie wiem czy to ma znaczenie), do picia temperatura była już git. Zjadłem sniadanko, 150 dexa i zaczynamy dorzucanie przy gierce %-D
Wjazd.... No MDMA. Typowo, tylko bez euforii i bez ogłupienia. Nie "rwie" nam się bania (Kto doświadczył ten wie), W OGÓLE odpada zaciśnięta szczęka. Nie ma nic. Żadnych drgawek mięśniowych i robotycznych tików. Vibe w rytm muzyki, przygaszone światło, nic tylko dorzucać kolejne. Co 10 minut żre dwie pigułki, mam ustawione na zegarku na ręcę %-D (kosmos mieć minutnik na nadgarstku) i laduje mi sie idealnie. Mam osiem paczek, zobacze do ilu dojde. W międzyczasie do kapsułki z magnezu wsypałem kolejne 3-4g czosnku i też dorzucam. Nie mam zamiaru się katować, na pewno jakieś jedzonko wpadnie. Dbajcie o siebie!
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2026 przez Corsair, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1018 / 137 / 0
02 stycznia 2026Elvis1998 pisze:
Cześć. Bardzo proszę o pomoc.

Duże dawki dxmu są szkodliwe z powodu podnoszenia temperatury, odwadniania organizmu itp.

Nie da się jeść dawek powyżej 600mg częściej niż raz na dwa tygodnie i na dłuższą metę żyć godząc to z jakimikolwiek obowiązkami.

Pierwszym objawem kompletnego zajechania organizmu są właśnie tripy podczas których możesz tylko spać.

DXM nadużywany długo znacznie bardziej może też zaszkodzić psychicznie, po prostu indukując w końcu ciężkie zaburzenia.
Zabawa białkami sigma, które aktualnie są uważane za główną przyczynę powstawania schizofrenii itp, naprawdę wymaga odrobiny odpowiedzialności.
  • 45 / / 0
@Kochanek heleny Zgodzę się co do drugiego że jak nadużywasz wpierdala się sigma ale jest fajnie póki zamiast zaniku depresji i ogólnie lepszym stanie psychicznym nagle jest ostra psychoza a co do pierwszego nigdy nie byłem odwodniony i normalnie funkcjonowałem nawet szło mi to lepiej bo gdy masz już sigmę to branie DXMa dawało ci jeszcze większego powera a nie przymulało
  • 1018 / 137 / 0
Nie mówię o plateau sigma, które jest stanem odwracalnym, tylko o stałych zaburzeniach.

Skąd niby wiesz, że nie byłeś odwodniony? :D
DXM działa moczopędnie, podnosi temperaturę i ciśnienie, co znaczy że każdy większy trip odwadnia.
Nie jest to problem, dopóki nie nadużywamy. Przy masywnym i częstym nadużywaniu owszem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.