Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1217 / 21 / 0
DXM z pseudoefedryną jest świetny, wcale nie odczuwałem jakiegoś dyskomfortu spowodowanego wysokim ciśnieniem, tyle że brałem zawsze stosunkowo mało pseudoefki (inna sprawa, że psefk działa na mnie dobrze już w małych dawkach). Co do amfetaminy, to bym się obawiał, zawsze na drugi dzień po amf mam zajebiście nieprzyjemne walenie serca, po deksie na drugi dzień też ciśnienie jest wyższe (135/85 15h po 450mg, a normalnie mam niedociśnienie 105/70), ja bym wolał nie ryzykować.
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 319 / 1 / 0
Po tym samym miksie co wczoraj 180 DXM, 360 pseudoefedryny i 2 kawy (na 80kg) jakiś czas temu te cwiczyłem, duży wzrost siły i wytrzymałosci, brałem jednak takie same ciężary jak zwykle by się nie uszkodzic.
Uwaga! Użytkownik Piroman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 3 / 0
osobiście gorąco polecam ten miks. najlepszy z miksów DXM + benzodiazepiny, o wiele lepszy od miksu DXM + zolpidem. niesamowite halucynacje (można na poważnie zagubić się w astralu i z trudem odnaleźć się potem w rzeczywistości), klarowność tripa, brak lęków, wspaniałe wizje, a przede wszystkim klonazepam daje poczucie harmonii, "kontroluje chaos i dynamiczność tripa" .
kolejność oczywista; DXM po 3-4h 2-3mg klona.
Na drugi dzień brak specyficznej "zwały", człowiek wstaje dobrze wyspany i pełen planów oraz motywacji.
  • 565 / 7 / 0
Czy to jest zbyt niebezpieczne? Cisnienie deksowe+cisnienie mefowe moze zadzialac albo nieprzyjemnie, albo niebezpiecznie. Jak myslicie? Bardziej mysle o dawkach 30-60mg pudru, ktory nie jest super mocny, ale daje calkiem silny efekt przy 150mg. Warto zaznaczyc, ze jadlem przedwczoraj o 18 1mg dragonfly'a, ale zjazdu juz nie czuje, spałem 8 h.
  • 2334 / 9 / 0
Jest niebezpieczne i raczej bezsensowne. Wydaje mi się, że nic ciekawego taki mix nie pokaże. Ostatnio z głupoty zjadłem paczke Acodinu jakieś 4h od wypicia metkata to myślałem, że mi serce klatę rozpierdoli. Ze schiza zjadłem potem 3mg fenazepamu to się troche poprawiło. mef podnosi ciśnienie/tętno trochę bardziej.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1931 / 316 / 0
Znajomy coś takiego zrobił, mefedron nie przebił deksa.

Dla porównania raz ze znajomym zrobiliśmy dość głuupią rzecz i (choć wzięliśmy malutko) zażyliśmy po 300 mg metylonu, a na koniec jego działania dokładając 225 mg DXM-u :blush: Tak wiem, głupie. Nie mniej jednak spowodowało to obniżenie stymulacji, euforyczne pobudzenie, a następnie sedacje i wymioty.
  • 343 / 3 / 0
mefedronu nie próbowałem , ale ogólnie stymulanty z deksem niezbyt dobrze współgrają .
Próbowałem połączeń DXM+metkat , DXM+feta - i jedno i drugie to były przerażające,niebezpieczne jazdy , ale mimo wszystko wspominam je z wielkim bananem na ryju :)
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 2775 / 39 / 0
Do kawy/herbaty też sypiecie DXM? W tym miksie już na pierwszy rzut oka nie widać ciekawych właściwości, nie wspominając nawet o tym, że może być bardzo niebezpieczny
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / 2 / 0
Ciągle tylko te ketony i ketony... Co sądzicie o takim miksie? Z bezno mam rolki, Midazolam, nitrazepam. W któym momemncie co dorzucić? Ktoś miał jakieś doświadczenia?z góry dzięki za odpowiedź.
  • 1474 / 15 / 0
Masz jedno życie a tak nim szastasz? Hehe nie, nie wiem czy wszystko skumulowane razem na pewno zrobiło by krzywde, ale bez wątpienia beretka by Ci sie zsunęła ;]

Jeśli już miałbyś to robić to jedyny sens w tym miksie widze dopiero gdy:
Przywalisz DXM z eterem ( :heart: ) i dopiero jak na zejściu odpowiednio zmniejszoną (nie znam Twoich możliwości, ani o tolerce nic nie napisałeś...) dawke benzo z baclofenem... Ale to z drugiej pozycji w nazwie tematu może sobie w ogule odpuścić? Benzo na zejściu DXM'u ogółem kopią milutko...

Ewentualnie baclofen zamieniłbym na 150-300mg kody, ale nie wiem jak ona ma sie do eteru, więc lepiej jak już przestanie działać (jak sie nie dopija to trzyma ze 2-3, maksymalnie do 4'ech godzin).

Pozdro
Ostatnio zmieniony 07 października 2010 przez Qlim, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.