Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Mr.Blond pisze: miałem cevy przy otwartych oczach
Deixem pisze: idziesz do wc robisz *Twixxa*
W sumie to ja bym chcial wydluzenia apogeum fazy, bo u mnie tylko 3 pierwsze godziny to trip, a potem tylko jakies bezmózgie CEVy, zamulenie i niemoznosc zasniecia
Ja czesto idac to WC jak zrobie twardziela to tak mnie deks czochra ze z dojsciem do lozka problem mam:/ Ale rzeczywiscie trzyma wtedy troche krocej, bo od razu laduje sie cala ilosc zarzuconego deksa
Psychopath pisze: W sumie to ja bym chcial wydluzenia apogeum fazy, bo u mnie tylko 3 pierwsze godziny to trip, a potem tylko jakies bezmózgie CEVy, zamulenie i niemoznosc zasniecia
Mnie 450mg w połączeniu z sokiem trzyma od wyraźnego wejścia przed dobre 5-6 godzin. Spróbowałem 675mg z sokiem i, już nawet pomijając to, że po 6h dojadłem 225mg, łącznie trzymało mnie dobre 11 godzin. Bez grejfruta jest krócej i jakoś inaczej - właśnie jakby "czegoś" brakowało. Już wiem dlaczego ostatnie tripy nie były takie fajne...
A co do tematu - nie wiem jak można chcieć skracać fazę. Jak nie macie warunków, to może lepiej nie ćpać? A jeśli bierzecie ilości, które mogą was przerosnąć, to trzeba się z taką możliwością liczyć, ale jak już wejdzie i sponiewiera, to chociaż to dobrze wykorzystajcie, a nie wkręcajcie sobie bad tripów. Parę prób z różnymi dawkami i człowiek ma przecież jakieś pojęcie o tym jak DXM na niego działa. Wyciągajcie wnioski z własnych doświadczeń, a skracanie fazy stanie się absurdalne.
hennessy781 pisze:
A co do tematu - nie wiem jak można chcieć skracać fazę. Jak nie macie warunków, to może lepiej nie ćpać? A jeśli bierzecie ilości, które mogą was przerosnąć, to trzeba się z taką możliwością liczyć, ale jak już wejdzie i sponiewiera, to chociaż to dobrze wykorzystajcie, a nie wkręcajcie sobie bad tripów. Parę prób z różnymi dawkami i człowiek ma przecież jakieś pojęcie o tym jak DXM na niego działa. Wyciągajcie wnioski z własnych doświadczeń, a skracanie fazy stanie się absurdalne.
A faze to moge mięc nawet 3 dni :)
koniec offtopu.
Mi to by się przydało odpowiedź na pytanie co zrobić aby ominąć nieprzyjemne skutki wchodzącego dexa ]
Jakie nieprzyjemne skutki. Chodzi ci o dreszcze i "podciśnienie" w głowie?
Dla mnie od początku do końca jest zajebiście nie mówiąc już o zjeździe >450
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.