Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1217 / 21 / 0
Mr.Blond pisze:
miałem cevy przy otwartych oczach
%-D CEVy to Closed Eye Visuals] Skoro miales przy otwartych, to miales OEVy:]
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
malutkie niedopatrzenie ;)
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Jak skrócić faze? Jesz sobie powiedzmy 450mg...czekasz 30 min...idziesz do wc robisz *Twixxa* no i faza spada na mniejszy poziom z czym trwa krócej :)
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1217 / 21 / 0
Deixem pisze:
idziesz do wc robisz *Twixxa*
...i tak powstal chocapic %-D

W sumie to ja bym chcial wydluzenia apogeum fazy, bo u mnie tylko 3 pierwsze godziny to trip, a potem tylko jakies bezmózgie CEVy, zamulenie i niemoznosc zasniecia
Ja czesto idac to WC jak zrobie twardziela to tak mnie deks czochra ze z dojsciem do lozka problem mam:/ Ale rzeczywiscie trzyma wtedy troche krocej, bo od razu laduje sie cala ilosc zarzuconego deksa
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2778 / 47 / 0
Psychopath pisze:
W sumie to ja bym chcial wydluzenia apogeum fazy, bo u mnie tylko 3 pierwsze godziny to trip, a potem tylko jakies bezmózgie CEVy, zamulenie i niemoznosc zasniecia
Zwiększ dawkę. Albo zacznij łączyć deksa z sokiem grejfrutowym, o ile nie sprawdziłeś jeszcze obu opcji.

Mnie 450mg w połączeniu z sokiem trzyma od wyraźnego wejścia przed dobre 5-6 godzin. Spróbowałem 675mg z sokiem i, już nawet pomijając to, że po 6h dojadłem 225mg, łącznie trzymało mnie dobre 11 godzin. Bez grejfruta jest krócej i jakoś inaczej - właśnie jakby "czegoś" brakowało. Już wiem dlaczego ostatnie tripy nie były takie fajne...

A co do tematu - nie wiem jak można chcieć skracać fazę. Jak nie macie warunków, to może lepiej nie ćpać? A jeśli bierzecie ilości, które mogą was przerosnąć, to trzeba się z taką możliwością liczyć, ale jak już wejdzie i sponiewiera, to chociaż to dobrze wykorzystajcie, a nie wkręcajcie sobie bad tripów. Parę prób z różnymi dawkami i człowiek ma przecież jakieś pojęcie o tym jak DXM na niego działa. Wyciągajcie wnioski z własnych doświadczeń, a skracanie fazy stanie się absurdalne.
  • 459 / 3 / 0
hennessy781 pisze:

A co do tematu - nie wiem jak można chcieć skracać fazę. Jak nie macie warunków, to może lepiej nie ćpać? A jeśli bierzecie ilości, które mogą was przerosnąć, to trzeba się z taką możliwością liczyć, ale jak już wejdzie i sponiewiera, to chociaż to dobrze wykorzystajcie, a nie wkręcajcie sobie bad tripów. Parę prób z różnymi dawkami i człowiek ma przecież jakieś pojęcie o tym jak DXM na niego działa. Wyciągajcie wnioski z własnych doświadczeń, a skracanie fazy stanie się absurdalne.
Święte słowa.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
Mi to by się przydało odpowiedź na pytanie co zrobić aby ominąć nieprzyjemne skutki wchodzącego dexa :D
A faze to moge mięc nawet 3 dni :)
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
obawiam się że po 3 dniach nieustannej deksowej fazy, nadawałbyś się wyłącznie do leczenia zamkniętego :-D %-D

koniec offtopu.
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GaJoS »
[quote="Deixem"]
Mi to by się przydało odpowiedź na pytanie co zrobić aby ominąć nieprzyjemne skutki wchodzącego dexa ]

Jakie nieprzyjemne skutki. Chodzi ci o dreszcze i "podciśnienie" w głowie?
Dla mnie od początku do końca jest zajebiście nie mówiąc już o zjeździe >450 :heart:
Uwaga! Użytkownik GaJoS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
No niewiem...mnie czasem brzuch boli do tego skacze cisnienie w głowie i sennośc i podobne cuda i to wszystko w mixie uwierz mi jest bardzo nieprzyjemne.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.