Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Czy zdarzyło wam się leczyć kaszel dekstrometorfanem?/
P.S. To pytanie ułożyłem wczoraj wieczorem układając plan na piątkową noc. Dzisiaj rano wstałem, czułem się mega źle. Poszedłem do lekarza. Gdy od niego wyszedłem spostrzegłem na recepcie napis "Acodin". Po wyjściu z apteki miałem syropek Acodin. Co z nim zrobię to się okaże.
Pozdro.
ironia pisze: O ile się orientuję [ale mogę się mylić, nie jebać mnie] to aco nie leczy tylko hamuje kaszel...
masz racje..
ja aco tylko rekreacyjnie ... :-D
bo jarasz za dwóch,
nie masz siły tego rzucić,
wiem siara jak chuj...
pamiętajcie lepiej zapobiegać niż leczyć ;-)
a jak powszechnie wiadomo im więcej tym mniejsze prawdopodobieństwo, że będziemy mieli kaszel
GaJoS pisze: ja tylko leczniczo jem
pamiętajcie lepiej zapobiegać niż leczyć ;-)
a jak powszechnie wiadomo im więcej tym mniejsze prawdopodobieństwo, że będziemy mieli kaszel
zgadzam sie :-D
bo jarasz za dwóch,
nie masz siły tego rzucić,
wiem siara jak chuj...
Prócz tego, chyba raz mi się zdarzyło że przypadkiem kaszlałem przed zarzuceniem.
Chomik, podpierdzielasz widzę :D
Jogurt, stary avek był zajebisty! Wrzucaj go spowrotem!!
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.