Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Czy zdarzyło wam się leczyć kaszel dekstrometorfanem?/
P.S. To pytanie ułożyłem wczoraj wieczorem układając plan na piątkową noc. Dzisiaj rano wstałem, czułem się mega źle. Poszedłem do lekarza. Gdy od niego wyszedłem spostrzegłem na recepcie napis "Acodin". Po wyjściu z apteki miałem syropek Acodin. Co z nim zrobię to się okaże.
Pozdro.
ironia pisze: O ile się orientuję [ale mogę się mylić, nie jebać mnie] to aco nie leczy tylko hamuje kaszel...
masz racje..
ja aco tylko rekreacyjnie ... :-D
bo jarasz za dwóch,
nie masz siły tego rzucić,
wiem siara jak chuj...
pamiętajcie lepiej zapobiegać niż leczyć ;-)
a jak powszechnie wiadomo im więcej tym mniejsze prawdopodobieństwo, że będziemy mieli kaszel
GaJoS pisze: ja tylko leczniczo jem
pamiętajcie lepiej zapobiegać niż leczyć ;-)
a jak powszechnie wiadomo im więcej tym mniejsze prawdopodobieństwo, że będziemy mieli kaszel
zgadzam sie :-D
bo jarasz za dwóch,
nie masz siły tego rzucić,
wiem siara jak chuj...
Prócz tego, chyba raz mi się zdarzyło że przypadkiem kaszlałem przed zarzuceniem.
Chomik, podpierdzielasz widzę :D
Jogurt, stary avek był zajebisty! Wrzucaj go spowrotem!!
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.