Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 199 / 4 / 0
Które dragi najmniej ryja banie/ Tzn brak dekoncentracji, uszkodzenia pamieci, ogólnie wiadomo o co chodzi.
  • 614 / 5 / 0
ogólnie to psychodeliki tryptaminowe. zaliczyłem kilka tripów i jeśli chodzi o zmiany fizyczne, to następnego dnia nie zauważyłem nic. zupełnie nic, jakbym nic nie jadł. zero dekoncentracji, zaników pamięci, kaca itp. jednak ze względu na moc, mogą one spowodować poważny psychiczny rozpierdol w głowie, szczególnie u osób o słabej psychice/nie odpowiedzialnych/z ukrytymi zaburzeniami/depresją itd.

jest jeszcze baka, chociaż po kilka dniach palenia sporych ilości muszę przyznać, że przez jakiś czas miałem problemy z koncentracją, pamięcią.
  • 1217 / 21 / 0
Hmm...kodeina to nieryjący banie drag, ale powodzenia z walką z uzależnieniem:)
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 858 / 50 / 0
Wszystkie ryją pożądnie.
  • 5774 / 1182 / 43
Benzodiazepiny są w sumie lightowe .
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1456 / 19 / 0
Każda substancja ma swoje wady i zalety, nie ma "idealnego" środka, a każda osoba też ma trochę inny organizm, psychikę, to jest bardzo indywidualna sprawa, więc będzie tyle różnych odpowiedzi co użytkowników.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 883 / 10 / 0
Wszystkie mogą ryć banię. Każdy może być bezpieczny. RDU i starczy.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 199 / 4 / 0
Kocyk pisze:
Sipaszi jak zwykle w formie :wall:
?????

ej no serio nie ma? no np alkohol pije dosc czesto i nie mam problemów z pamiecia, o takie rycie mi bardziej chodzilo
  • 31 / 1 / 0
polecam nikotyne, fajna pizda
  • 141 / / 0
Ryją banie ? Wszystkie i żadne..
Kwestia racjonalnego podejścia do tematu, a z ćpaniem jak z ćpaniem - wiadomo ;) ciężko o takie podejście.
Kwestia takze psychiki, jak ktoś jest podatny, to i mj wywola psychozy.
usunięto - surv
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.