DPT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 4894 / 853 / 0
@Vetulani44 poza ss on wziął dość dużo bo 150mg wraz z mokobemidem. Moim zdaniem grubo przesadził.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 99 / 2
12 lipca 2024Vetulani44 pisze:
@izopropylofenidat Opisz trochę S&S, dlaczego doświadczenie mogło pójść w takim kierunku?

Słyszałem opinie, że DPT można określić jako 'mroczne', ale o takiej jeździe nie czytałem.
Sam jestem zainteresowany spróbowaniem, natomiast obok DPT mam na liście jeszcze substancje typu DMT i 5-MeO-DMT (także homipty, homety itd.) i nie mam pojęcia, w jakiej kolejności się za to wziąć. 5-MeO-DMT prawdopodobnie wypada wziąć na końcu z uwagi na moc tej substancji, aczkolwiek opisywany 'mrok' DPT utrzymuje mnie w niepewności.
S&S było nijakie. Ot miałem urlop i naszła mnie ochota na psychodelika. Jedyne moje zmartwienie to było to, że tego dnia przez moje miasto przeszła nawałnica i mi strąciła doniczki z kwiatkami na balkonie.
Wszystko w tym tripie się popsuło od momentu gdy poschizowałem się wspomnianym dziwnym uczuciem braku tlenu i wkręta że zaraz dostane zawału. A potem dobiło mnie jeszcze to rzyganie w stanie totalnej śmierci ego. Gdyby nie to by było inaczej
  • 2590 / 538 / 0
@izopropylofenidat Może następnym razem przekształć do freebase (pewnie masz HCl?) i zwaporyzuj?
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 327 / 99 / 2
@Vetulani44
zamierzam to zrobić, ale nie prędko
  • 2590 / 538 / 0
1. Ile godzin po zażyciu DPT byliście w stanie zasnąć?
2. Brał ktoś z piracetamem?
3. Jakiś afterglow na drugi dzień jest, zmęczenie czy można normalnie ogarniać?
@izopropylofenidat @Amunicja?
Dzięki z góry
  • 327 / 99 / 2
@Vetulani44
1. Ile godzin po zażyciu DPT byliście w stanie zasnąć?
Ja nie jestem w stanie zasnąć po tryptaminowych psychodelikach mega długo. Bez benzo to gwarancja zarwanej nocki, dlatego zawsze biore benzo na sen.
3. Jakiś afterglow na drugi dzień jest, zmęczenie czy można normalnie ogarniać?
Nie zauważam żadnych zmian, ale jak sie nie wyśpisz to na pewno nie będzie fajnie
  • 2590 / 538 / 0
Po DPT nie jestem już taki sam. Dostrzegam w ludziach i cieniach demony, a niekiedy także pozytywne energie.

Widzę ciemność i światło. Nie ma już iluzji.
  • 2590 / 538 / 0
Niesamowita substancja, drzemie w niej potęga która w niedużych dawkach może wydawać się subtelna. Nie lekceważyć.
Uaktywnia kontakt ze światem duchów.

Nie polecam brać w dzień i nie polecam po tym chodzić na zewnątrz a szczególnie po lasach, raz to zrobiłem i było niezłe wariactwo. Widziałem dwójkę ludzi którzy wydawali się mieć białe wiadra zamiast głów i stali w bardzo niepokojąco nietypowym miejscu, po czym niespodziewanie prędko zaczęło się ściemniać. Zanim poszedłem w to miejsce słyszałem z niego również bardzo niski dźwięk i odczuwałem złowrogą energię, nie wiem dlaczego mimo to zdecydowałem się tam iść. Skończyło się kilkukilometrowym spierdalaniem przez las, pod koniec serce łupało równo.

Najlepiej brać w nocy w bezpiecznym miejscu.
  • 2939 / 1593 / 35
Naprawdę ta substancja jest bardzo silna i to prawda w małych dawkach można ją zlekceważyć ale to duży błąd. Pomaga wejść w świat i poznać prawdę.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 247 / 52 / 0
Może jakieś konkrety bo dawkowanie jest spore do 100mg jest niby średnio ? Mam tę substancję około 0,250mg i chce spróbować ale nie chce przesadzić żeby mnie nie zajęło.
Myślicie, że dawka do 50 mg p.o będzie git ?
and its going to suck.
It's not going to be fun.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.